Hele bi iki üç ay olsun karın çıksın anlarız mide bulantısı da yok bende işe nasıl gitcem o halde bilmiyorum :) yanıma poşet alırım artık sürekli lavaboya yetişememAy aynen benim de öyle ben de inanamıyorum bi türlü:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele bi iki üç ay olsun karın çıksın anlarız mide bulantısı da yok bende işe nasıl gitcem o halde bilmiyorum :) yanıma poşet alırım artık sürekli lavaboya yetişememAy aynen benim de öyle ben de inanamıyorum bi türlü:)
Aynen razıyım valla tatlı şikayetler bunlar Allahıma çok şükür:) öyle alıştım ki iğneye vurulmayı bıraksam sanki progesteron hemen düşecek gibi korkuyorum yani bana kalsa 9 ay vurulurum gık demem yeterki tutunsun bebişlermiz :)Aynen bizim durumda aynı Doktorum hatta kendi dedi siz yapın dedi kendisi öğretti nasıl yapılacağını 12.haftaya kadar yapıcaz. Bakalım sonu iyi olsunda hepimizin emeklerine acılarına deysin.
İkizlere dikkat edersen farkedersin canım . İkisi aynı kiloda doğmaz Büyüdükçe birisi gürbüz, çok güzel olurken . Diğeri zayıf çelimsiz oluyor Okulda da farklı oluyorlar. Hatalıklara yakalanma durumları da . Boyları da. Çevremde çok ikiz gördüm. Hep böyleydi. Kadın doğumda çalışmışlığım da var .gözlemlemelerim de böyle . Allahtan ikiz olursa amenna. Ama ikiz olsun diye uğraşmam .amin canim hayitlisi aa hic bilmiyodum
kismet canim bakalimİkizlere dikkat edersen farkedersin canım . İkisi aynı kiloda doğmaz Büyüdükçe birisi gürbüz, çok güzel olurken . Diğeri zayıf çelimsiz oluyor Okulda da farklı oluyorlar. Hatalıklara yakalanma durumları da . Boyları da. Çevremde çok ikiz gördüm. Hep böyleydi. Kadın doğumda çalışmışlığım da var .gözlemlemelerim de böyle . Allahtan ikiz olursa amenna. Ama ikiz olsun diye uğraşmam .
noldu canimKizlar internetten arastir arastir devrim dondu zamana birakacam kismetse olur kismet degilse ne gelir elden dua edin olurmu kizlar
zaten devlettekilerde hep oyle bise demezler hemen kotuyu derler inan bnde blmyrjm iyi dusunelim ins hayirli haberlerink alalimBugun lekelenmem oldu dr gittim sanstaan hafta sonu dr yok devlettekilerde cins 6+2 yiz kalp atislarini alamiyorum dedi kese normalmi degilmi soylemedi igne ilac verdi kismet dedi gonderdi sali kontrolum var onu bekliyorum kese 1.45 cm normalmi degilmi bilmiyorum
Insallah canim Rabbim neylerse guzel eyler bekleyip gorecezzaten devlettekilerde hep oyle bise demezler hemen kotuyu derler inan bnde blmyrjm iyi dusunelim ins hayirli haberlerink alalim
Karindami bakti keseye ? Benim 5+3 te kese 14.2 çıkmıştı karindan bakmisti yolk sac falanda gozukmuyordu erken oldugu icin daha sonra 6+4 ate kalp atislarinida embroyoyuda gördük .Bugun lekelenmem oldu dr gittim sanstaan hafta sonu dr yok devlettekilerde cins 6+2 yiz kalp atislarini alamiyorum dedi kese normalmi degilmi soylemedi igne ilac verdi kismet dedi gonderdi sali kontrolum var onu bekliyorum kese 1.45 cm normalmi degilmi bilmiyorum
ben de mutfaktan tiksinmiştim, 2 hafta girememiştim, bigün uyandım ve gayet iyiyim inanamadım, psikolojik olsa neden şak diye kesilsin dimiCanim benimle gunlerin aynı. Ben bugun keseyi gördüm şükür. Sende görebilirsin bence..
Sorma benim ilk hamileligim de buzdolabinin kokusu bile midemi bulandiriyordu. Eşimde inanmiyordu psikolojik deyip duuyordu. Bir gun beyefendi bunun psikolojik olduğunu kanitlamak için sirtim donukken buzdolabını açtı. Buzdolabini acmasiyla benim lavaboya koşmam bir oldu. O günden sonrada psikolojinin P sini agzina almadi.
benim babam ikiz, ama dediğin gibi değil, boy Kilo aynı olanlardanİkizlere dikkat edersen farkedersin canım . İkisi aynı kiloda doğmaz Büyüdükçe birisi gürbüz, çok güzel olurken . Diğeri zayıf çelimsiz oluyor Okulda da farklı oluyorlar. Hatalıklara yakalanma durumları da . Boyları da. Çevremde çok ikiz gördüm. Hep böyleydi. Kadın doğumda çalışmışlığım da var .gözlemlemelerim de böyle . Allahtan ikiz olursa amenna. Ama ikiz olsun diye uğraşmam .
Canım bak eğer düşük riski var ise yat ve lavaboya bile kalkmamaya çalış mümkünse. Benim başımdan bir düşük geçti.. sakın ama sakın yerinden kalkma... insallah yerlesme kanamasi gibi birseydir canim. Ama degilse bile korkma sakınInsallah canim Rabbim neylerse guzel eyler bekleyip gorecez
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldin canım aramıza
Hoş geldin reglin geçti mi kaçıncı gün betası?Ben daha dün öğrendim hamileliğimi beta hcg 116.80 cıktı nasıl sizce
ahh canım tüm gün baş ağrısı çektim halada ince ince ağrıyor birkaç atkadaş buz koyun iyi gelir diyordu bi dene istersen geçmiş olsunKizlar hamilelerin bas agrisi icin yaptigi bsy varmi ve ayrica migren hastasiyim ne yapabilirim
Hosbuldum regl gecikmesinin 2.günüHoş geldin reglin geçti mi kaçıncı gün betası?
Hayırlı olsun gözün aydın iki günde bir beta hcg yi tekrarlayıp artışa bakıyor doktorlar ona göre değerlendiriyorlarHosbuldum regl gecikmesinin 2.günü
Sağol pazartesi gidicem daha gitmedim doktora senin kac haftalık ilk öğrendiğinde beta hcg kactıHayırlı olsun gözün aydın iki günde bir beta hcg yi tekrarlayıp artışa bakıyor doktorlar ona göre değerlendiriyorlar