• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet aynen öyle saçma sapan bişey yaşamıştık. Ama haftası daha küçüktü yani. Bütün aileye söylemiştik göründü falan diye o gün gidince de bebek yokmuş deyince şok oldu herkes. Hiç stres yapma başka bi doktora mutlaka git kısa sürede. Riskli gebelik mi bilmiyorum hikayeni ama benim çok riskliydi perinataloglar proflar o kadar gittim ki doktora. Kızım 3 yaşında şimdi. Görmeme olayından sonra başka doktora gittik göründü kalbi bekleyeceğiz dedi. Kanama geçirdim çok kötü sonrasında bi hafta hastanede kaldım ve Prof dedi ki düşmemesi için yapabileceğimiz hiç bişey yok eğer sağlıklı bi gebelikse hiç bişey olmaz merak etme. Ama yerinden de kalkmayacaksın dedi. 3 4 ay yattım. Neler atlattım hep tutundu Allah nasip etti yani hiiiç stres yapma sağlıklıysa bebeğin seninle olacak nasibinde varsa o bebek h bişey olmayacak
Acilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahat :( kadın benim anlattıklarıma göre hemen yatıralım seni hastaneye diyo :( sabah kendi doktorumun yönlendirdiği ultrasona giricem tekrar ama seninki tam mucize olmuş benim umudum kalmadı :(

Acilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahat :KK43: kadın benim anlattıklarıma göre hemen yatıralım seni hastaneye diyo :KK43: sabah kendi doktorumun yönlendirdiği ultrasona giricem tekrar ama seninki tam mucize olmuş benim umudum kalmadı :KK43:
Yarın olsun hayrolsun inşallah canım

Kizlar banada dua edin ne olur yarin 10.30 randevum var lekelenmelerim vardi keseyi gormustuk ama kalp atislari yoktu hayirli haberlerle gelmek nasip olsun Rabbim herkesin yuzunu guldursun evlat cok baska
Canım inşallah iyi haberlerle geleceksin dualarımdasınız

Allah razı olsun canım bi mucize olsun diye neler vermezsin gözlerim aglamaktan bulanık görüyo :KK43: iyi geceler canım:KK200:
Ya canım benim sen öyle deyince kalbime resmen bıçak saplandı bikaç ay önce bende üst üste düşükler yaşadım ne oldugunu cok iyi bilirim ağlama üzülme diyeceğim ama biliyorum elde değil allah beterinden korusun

Back
X