Valla bende sessizce bekleme halindeyim inşallah hayırlı haberler ile gelir aklım ondaSuan baska senaryolar kurdum ama insallah yanilmisimdir.. Sanirim girmeyecek gelseydi coktan gelip yazardi sabah ola hayrola

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende sessizce bekleme halindeyim inşallah hayırlı haberler ile gelir aklım ondaSuan baska senaryolar kurdum ama insallah yanilmisimdir.. Sanirim girmeyecek gelseydi coktan gelip yazardi sabah ola hayrola

Yarın bence de. Inşallah bugün yetişemediği ayrıntılı ultrasona da gider yarın. Ben bugün aynı şeyi yaşadığım için çok ümitliyim ayrıntılı ultrasondanValla bende sessizce bekleme halindeyim inşallah hayırlı haberler ile gelir aklım onda![]()
Canım gittimde sabah gel renkli ultrason mesai saatleri içinde oluyo falan dedi,fikrini almak için sordum duvara falan sıkışmış ölmüştür dediPembepanterr gittin mi canim
Bugun bidaha gittinmi sen bu dr onceki fikrimiydiCanım gittimde sabah gel renkli ultrason mesai saatleri içinde oluyo falan dedi,fikrini almak için sordum duvara falan sıkışmış ölmüştür dedi![]()
Hayırlı böyleymiş kuzum elimden bişey gelmedi gelmiyoCanım çok üzgünüm. Öyle çok istedim ki güzel haberle gelmeni.. Kısa sürede mucizen seni bulacak ama sakın karamsarlığa düşme![]()
Acile gittim canım ama boşa gittim ultrason olmadıBugun bidaha gittinmi sen bu dr onceki fikrimiydi
Canim ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim hakkinda hayirlisini versin dualarimiz seninleAcile gittim canım ama boşa gittim ultrason olmadı
Acilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahatEvet aynen öyle saçma sapan bişey yaşamıştık. Ama haftası daha küçüktü yani. Bütün aileye söylemiştik göründü falan diye o gün gidince de bebek yokmuş deyince şok oldu herkes. Hiç stres yapma başka bi doktora mutlaka git kısa sürede. Riskli gebelik mi bilmiyorum hikayeni ama benim çok riskliydi perinataloglar proflar o kadar gittim ki doktora. Kızım 3 yaşında şimdi. Görmeme olayından sonra başka doktora gittik göründü kalbi bekleyeceğiz dedi. Kanama geçirdim çok kötü sonrasında bi hafta hastanede kaldım ve Prof dedi ki düşmemesi için yapabileceğimiz hiç bişey yok eğer sağlıklı bi gebelikse hiç bişey olmaz merak etme. Ama yerinden de kalkmayacaksın dedi. 3 4 ay yattım. Neler atlattım hep tutundu Allah nasip etti yani hiiiç stres yapma sağlıklıysa bebeğin seninle olacak nasibinde varsa o bebek h bişey olmayacak
Yarın ola hayrola canım hepimizin dualarındasın iyi gecelerCanım gittimde sabah gel renkli ultrason mesai saatleri içinde oluyo falan dedi,fikrini almak için sordum duvara falan sıkışmış ölmüştür dedi![]()
Olmuyomuş canım bende bilmiyodum boşuna gittim ordaki doktor daha canımı sıktıSayfayı yeniliyorum sürekli bildirim gelmiyor diye. Girdi herhalde ama acilde ayrıntılı ultrason cihazı oluyor mu ki
Saol canım darısı kalp atışına inşaallahGözün aydın canım![]()
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin duyarsınKizlar banada dua edin ne olur yarin 10.30 randevum var lekelenmelerim vardi keseyi gormustuk ama kalp atislari yoktu hayirli haberlerle gelmek nasip olsun Rabbim herkesin yuzunu guldursun evlat cok baska
Allah razı olsun canım bi mucize olsun diye neler vermezdim gözlerim aglamaktan bulanık görüyoYarın ola hayrola canım hepimizin dualarındasın iyi geceler
Bu arada mesajım yarım oldu özür içini ferah tut bendede lekelenmeler cok oldu halada ara ara cok ayakta kaldığında yürüdüğünde oluyorCanım inşallah güzel haberlerle dönersin duyarsın
Yarın olsun hayrolsun inşallah canımAcilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahatkadın benim anlattıklarıma göre hemen yatıralım seni hastaneye diyo
sabah kendi doktorumun yönlendirdiği ultrasona giricem tekrar ama seninki tam mucize olmuş benim umudum kalmadı
![]()
Rabbim kimseye yaşatmasın tüm hamilelerin sağlıkla sıhhatle doğum yapmasını nasip etsin inşallahCanim ne diyecegimi bilmiyorum Rabbim hakkinda hayirlisini versin dualarimiz seninle
Canım inşallah iyi haberlerle geleceksin dualarımdasınızKizlar banada dua edin ne olur yarin 10.30 randevum var lekelenmelerim vardi keseyi gormustuk ama kalp atislari yoktu hayirli haberlerle gelmek nasip olsun Rabbim herkesin yuzunu guldursun evlat cok baska
Ya canım benim sen öyle deyince kalbime resmen bıçak saplandı bikaç ay önce bende üst üste düşükler yaşadım ne oldugunu cok iyi bilirim ağlama üzülme diyeceğim ama biliyorum elde değil allah beterinden korusunAllah razı olsun canım bi mucize olsun diye neler vermezsin gözlerim aglamaktan bulanık görüyoiyi geceler canım
![]()
İnşallah canım keşke mucize olsaYarın olsun hayrolsun inşallah canım