Hoş buldum teşekkür ederim :))aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş buldum teşekkür ederim :))aramıza hoşgeldiniz arkadaşım
Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı ( ama kıllanma yapıyor deniliyor ben farkedemedim öyle bişey) bunları sürüp bi de bebe yapı sürüyordum. Çok iyi geliyordu normalde cildim çok çok kuru hatta kışın pul pul dökülür derim bişey kullanmazsamHangi yağlar canım.
Kızımda 2015 temmuz tanışıyor olabilir miyiz diğer gruplardanKendimden kısaca bahsedeyim temmuz 2015 doğumlu bi oğlum var :) ocak ayında düşük yaptım şimdi allah nasip etti tekrar hamileyim :)
bende tam bu konuya bakıyordum,bebe yağı oneriliyor ama bazısında da kuruluk yapyormus bebe yağı kullandıktan sonra pul pul dokuldu bıle yazmıs bazısı bence vucut tıpınede bağlı bu tarz seyler , doktorlar o kurulugun gecmesı içinde excipial lipo vermiş bende var bu kremden gercekten cok guzel bı krem yaglı ve nermlendırıyo egzamam için kullanıyordum nemlı kalsın dıyeArkadaşlar doğru söylüyor genetikte varsa yapacak bir şey yok gerçi ama çevremde bu pahalı kremleri losyonları kullananlarda da oldu çatlak. Bence önemli olan nemli ve esnek bir deriye sahip olmak bu da en iyi bebe yağıyla mümkün oluyor.
OlabiliiirrKızımda 2015 temmuz tanışıyor olabilir miyiz diğer gruplardan![]()
Benim annemin karnı harita gibi ama benim hiç olmadı. Lierac konusunda katılıyorum hem çok pahalı hemde çok az gidiyor. Cildim çok kuru mesela benim ilk hamileliğimde aktardan organik yağlar getirtip sürdüm hiç olmadı sürmediğim yerde bi iki olmuş. Önlem önemli ama her banyo öncesi kullandım ben
HosgeldinnnnSelam kızlar. Araniza yeni katıldım
Hoş buldum :)Hosgeldinnnn
Facebook grupta var mısınOlabiliiirrisim neydi
![]()
Kac haftalik bebisin annesi nasil heycanlandim hamile birini duyunca heycan basiyor bni yaHoş buldum :)
EvetFacebook grupta var mısın
bacak gögüs basen göbek kısaca bence tüm vücut nerenin çatlayacagı belli olmuyor baksana![]()
Şuan daha 4 haftalık canım çok küçüğüzKac haftalik bebisin annesi nasil heycanlandim hamile birini duyunca heycan basiyor bni ya
Bepantol nasil olur acaba catlaklar icon hiç kullandiniz mi bn asiri zayifim ve cok catlagim olacagindan eminimYağlı güreşçi Pehlivanı gibi dolaşırız artık :)))cycas
Şuan daha 4 haftalık canım çok küçüğüz
Amin canım inşallah. Bi tane düşüğüm var o yüzden bunda pek heyecan yapamıyorum 7 8 haftayı gecmedenAyy biz gectik o gunleri masallah allah sag saglim kucagina almayini nasip etsin
bnmde çok olur gibime geliyor kilo aldıgımda hemen başlıyor çünkü kalçada var hafiften zatenBepantol nasil olur acaba catlaklar icon hiç kullandiniz mi bn asiri zayifim ve cok catlagim olacagindan eminim
Evet bn 2 sene once sporu da biraktim catlaklari toplamistim kilo vermistim fazla fazla suan hamilelikten yine catlarimbnmde çok olur gibime geliyor kilo aldıgımda hemen başlıyor çünkü kalçada var hafiften zaten