• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
İlk başlarda genelde oluyor öyle şeyler benim ilk hamileliğimde olmuştu ama şükür sapasağlam doğdu.Canını sıkma kalp atışı varsa şükür endişelenme.

Kızlar, çok şükür mide bulantim çok hafif benim tek bariz belirtim göğüs hassasiyeti ve unutkanlik . Ancak, hicbirsey yapasim gelmiyor, sevdiğim şeyleri bile yapamıyorum, konsantrasyonum da çok kötü siz de durumlar nasıl ?
Birde erken ama halen istediğim gibi doktor bulamadığım için çok sıkılıyorm epey araştırdım aradım ama pek tavsiyede bulamadim, Fatihteyim hastahane çok burda ama devlet var, özellerde çok pahalı. İkibin TL ye kadar olsa yine tamam da üzeri beni biraz zorlar, umarım bulabilirim istediğim gibi doktorda:anne:
Bende de göğüs uçları çok hassas. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yapamıyorum. 5-6 gündür bulantim var. Ne güzel olmayacak galiba derken 8. Haftada başladı. :) Ayağa kalkınca falan bulantı oluyor. Hemen uzanıyorum mecbur. O zaman geçiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Yemeklerden midem bulanmıyor sadece ayaktayken bulantı oluyor. Sandalyeye oturup yapıyorum yemeği. :)) Eşim sağ olsun her şeyi yapıyor onun dışında ama evde olmaktan da sıkıldım. Zaten çıkamıyorum bulantı başlıyor. Umarım bir an önce geçer.

TEŞEKKÜR EDERIM ARKADAŞLARIM RABBIM HEPIMIZIN BEBIŞLERINE SAĞLIK SIHHAT VERSIN. yalnız kalp atısını sormayı unuttum kac oldugunu çektiğimiz videodan saydık 7saniyede 22 atıyordu oran orantıyla dk.da 188 atıyor vıdeo olmasa çözemicez:)

Bende de göğüs uçları çok hassas. Bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama yapamıyorum. 5-6 gündür bulantim var. Ne güzel olmayacak galiba derken 8. Haftada başladı. :) Ayağa kalkınca falan bulantı oluyor. Hemen uzanıyorum mecbur. O zaman geçiyor. Hiçbir şey yapamıyorum. Yemeklerden midem bulanmıyor sadece ayaktayken bulantı oluyor. Sandalyeye oturup yapıyorum yemeği. :)) Eşim sağ olsun her şeyi yapıyor onun dışında ama evde olmaktan da sıkıldım. Zaten çıkamıyorum bulantı başlıyor. Umarım bir an önce geçer.
İnşallah canım ya az kaldı bayrama kadar geçer belki, artık ucuncu ayimiz dolsa da rahat edeceğimiz günler gelse. Oturmak çok sıkıcı cidden birde tele sariyorum ben o da sağlıksız :bicak:Kitap okuym diyorum o da çok uzun süreli olmuyor :110:

Merhaba arkadaşlar benim sahurda 1 lira kadar kanama oldu sonra kahverengi lekelenme oldu hala var çok endişe verdi bu gün Dr gidecektik gittik kese çevresinde Kanama alani gormedi Dr kalp atışını duyduk şükürler olsun ama ömrüm gitti doğuma kadarda böyle olacak sanırım
Canımm çok geçmiş olsun. Miniğin de sen de hep iyi olun inşallah

Kızlarr meleğimizin kalbini duyduk gümbür gümbürdü Allahım agladım o an dr görunce kocaman olmuş dedi bebeişimiz 1gün ılerı gıdıyormus 8+5 olması gerekırken 8+6 çıktı. Videoya da çektik Allahım bekleyenlere de duymayı nasıp etsın inşallah
Gözün aydın canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :anne:

Kızlar ya gece sahurdan beri karnım ağrıyor değişik bi ağrı göbeğimin tam altı sancıyor uyuz uyuz, bi de göğüslerim şimdiden çatladı desem o kadar şiştiler ki küçüklerdi normalde, kenarlarına baktım çatlamış :KK43:
Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan

Geçmiş olsun cnm yerleşme kanaması olabilir bide yorma kendini

Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan
Bi de önceden kayıp olunca ister istemez daha tedirgin oluyorum surekli kendimi dinliyorum kötü rüyalar görüyorum :(

Kızlar doktordan geliyorum şimdi moralim çok bozuldu.kesem 19mm olmuş yolk kesesi de oluşmuş ama bebek daha görünmüyor dedi.bir hafta daha bekleyelim oluşmazsa boş gebelik olabilir kürtaj olman gerekir dedi.6+0 bugün,normal mi sizce? Oluşur mu daha? Canım çok sıkkın nolur bişey söyleyin.

Back
X