Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler :)B
Bizim hamilelik takviminin en altındaki yere tıkla (hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla) yazan yeri oraya tahmini doğum olacağı günü yaz otomatik olarak ekleniyor
yaa ne tatlilar masallahh
Bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kullanmadan öncede oluyordu kanama onla alakalı olmadığı söylenildi. O sebep olmaz ama artırabilir belki dedğiniz gibi kullanmamak daha riskli. İnşaallah herşey güzel olur bizim için.Ben ilk kaybimdan oturu coraspin kullaniyorum gunde bi tane. Yuksek ihtimalle o sebep oluyor. Ancak doktor kanda pihtilasma olusup bebegi kaybetme riskini almaktansa coraspine devam etmemi söylüyor. Ilaci almaya devam ettigim surece hep boyle mi olacak cidden bilemiyorum...
Kizlar epeydir takip edemedim sizleri kötü gunler geçirdim. Persembe günü lekelenmelerim oluyodu dr a gittim. Kalp atışı alamadı alttan baktı yine de yoktu 6+2 desin, bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandirmamiz lazim dedi. Ayni durumda olaniniz var mi? Herhangibir ilac falan vermedi. Öylece bekliyorum
Doktordan yeni geldim evet sıkıntı yok dedi bağışıklığın olmuş dedi bebeğin genel durumuda şükür iyi çıktı.Ayy çok sağol canım inşallah.
hangi hastane hangi doktor canımCanım ben sakaryadayım sagolasım neguzel mutlu olmanız ama bn özeli bırakmıcam dr.umdan asla vazgecemem sadece bıkereye mahsus gtsem mı diye dusundum arastrmaya da. Daha özeldeki randevuma cok var dıye ondan yani![]()
İyi gececk inşallah canımmGunaydin kizlar..bende randevume gidiyorum.her seferinde korku heyecan oluyo.
Kadınlar kulübü instagram da video paylaşmış. Karpuz yiyen bebekleri gördünüz mü?
Ben çok fazla bakamıyorum foruma. Yazmış mi diye tarafım şöyle bir ama yok göremedim. Dün değil mıydı kontrolukubra5505 Nerdesin canım.
6+2 de ben de duyamadım. Lekeleme falan yoktu ama kalp atışı kesenin boyutuna gore olması lazımdı dedi. Once bekleyelim 1 hafta sonucuna gore davranırız dedi o arada sesim nasıl titrediyse ayrıntılı ultrason için sevk kağıdı verdi hemen bakalım dedi duyuldu orda. Panik yapma hiç 6+2erken sanırım biraz. Aceleci davranıp kendimizi üzüyoruz.Kizlar epeydir takip edemedim sizleri kötü gunler geçirdim. Persembe günü lekelenmelerim oluyodu dr a gittim. Kalp atışı alamadı alttan baktı yine de yoktu 6+2 desin, bir hafta daha bekleyelim. Kalp atışı olmazsa gebeliği sonlandirmamiz lazim dedi. Ayni durumda olaniniz var mi? Herhangibir ilac falan vermedi. Öylece bekliyorum
Dün dü diye hatırlıyorum. Korkuyordu. İnşallah kötü bir şey yoktur. Yazmıyor da .Ben çok fazla bakamıyorum foruma. Yazmış mi diye tarafım şöyle bir ama yok göremedim. Dün değil mıydı kontrolu
O kızartma kokuları bitiriyor benideOffff şu mübarek ramazan günü bu apartmanda ki teyzeler bitirdi beni resmen hergün biri kızartma yapıyor evde yaşayamıyorum resmen yeteeeerrrr![]()
Çok geçmiş olsun canım seninki daha zormuş bu günlerde geride kalsın insalllahTek bulanti olsa ben de kullanamam canim idare ediyorsan hic kullanma ilac en iyisi ben ne yesem ne icsem cikiyor gunlerce serumla idare ettim ilaca ragmen cikiyor bazengecse su aylar
Benim Dr da öyle dedi canım artık bekliyorum Dr kontrolünüA
Ablacım bendede oldu 5. 6. Haftalarda benden hatta siyah dokular bile geldi kese düzgün kalp atışı varsa bu tarz akıntıları ciddiye almadıklarını söyledi doktorum
Sanada geçmiş olsun canımBenim de en son testte tsh yükselmiş canım her gün 125 mg çıkardı doktorum ilacı
ben olmayayım oOffff şu mübarek ramazan günü bu apartmanda ki teyzeler bitirdi beni resmen hergün biri kızartma yapıyor evde yaşayamıyorum resmen yeteeeerrrr![]()
akşama misafirim var iftara hem de tam 14 kişi
ve tabiki de hamile olduğumu bilmedikleri için kızartmalar börekler yapmaya çalışıyorum onlara öğure öğüre