- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Bende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalımbidahaki kontroulumu de 20 gun sonraya verdi nasipse 11 haftalık olucaz muayene günü :) sen birdaha ne zaman gideceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalımbidahaki kontroulumu de 20 gun sonraya verdi nasipse 11 haftalık olucaz muayene günü :) sen birdaha ne zaman gideceksin
İkili testini yapar belki canım. Ben de Pazartesi gideceğim. İkili testi de yapacakmısınız o zaman dedim. Bebeğin durumuna bakarız, yapabiliriz de o zaman konuşuruz demişti.Bende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalım
Benim Dr da aynı şeyi söylediİkili testini yapar belki canım. Ben de Pazartesi gideceğim. İkili testi de yapacakmısınız o zaman dedim. Bebeğin durumuna bakarız, yapabiliriz de o zaman konuşuruz demişti.
1 ay sonra canim... yani 12 haftalik falan olacagizbidahaki kontroulumu de 20 gun sonraya verdi nasipse 11 haftalık olucaz muayene günü :) sen birdaha ne zaman gideceksin
Merhaba, ben İstanbul’da değilim. Yardımcı olamıyorum bu yüzden.
Bende 11 haftalık olunca randevu verdi 3 hafta ara koydu Dr bu cumartesi kontrol var bakalım
Bende 9+5te gitmistim 15gune gel ikili test istiyorsan yada nerde yaptirmak istersen sen bilirsin ama 15gunun kaldi sadece dediİkili testini yapar belki canım. Ben de Pazartesi gideceğim. İkili testi de yapacakmısınız o zaman dedim. Bebeğin durumuna bakarız, yapabiliriz de o zaman konuşuruz demişti.
Canim kacinci haftada buraz azaldi ben hayattan koptum bulanti kusma ve istahsizlkk yuzunden ya bur an evvel su zaman aksin istiyorumCtesi benimde kontrolum.var..
Bugun midem bulantim.hafifledi sanki..cok mutluyum :)
kızlar doktorunuz kım,ben doktorsuz kaldım,beğenemiyorum
Amin canim saolMerhabalar herkesin gözü aydın Allah yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Benimde iki gündür midem daha iyi normale dönmek çok güzel insallah geride kalmistirCtesi benimde kontrolum.var..
Bugun midem bulantim.hafifledi sanki..cok mutluyum :)
Canım benim 9+4 te azalma oldu her an midem çıkacak gibi değil ama az az yiyiyorum yinedeCanim kacinci haftada buraz azaldi ben hayattan koptum bulanti kusma ve istahsizlkk yuzunden ya bur an evvel su zaman aksin istiyorum
Canım benimki olmadı malesef kalbi durdu bugün kürtaj oldum hayırlısı boyleyöıs nedeyım ama herkesın aynı olcak degıl sen sakın benim oldu dıye kendınde olcak dıye dusunme olurmu saglıkla bebısını kucağına al ıns canım artık allahım nezaman kısmet ederse bana basım üstüne. Bir kızım var 2 yasında şükürler olsun ins tekrar nasıl eder allahım. Buradaki herkesede cok teşekkür ederım allahım hepınızın saglıkla evladını almayı nasıp etsın cok ıyı bakın kendınıze Allah’a emanet olunMerhaba,
Durumunuz hakkında gelişme var mı?
ben de aynı durumdayım. geç döllenme.
banada 1 hafta 10 günde çıkar demislerdiHanımlar bugun tarama için kan aldılar ve 2 hafta sonra cıkcakmış normal mi ?
Hım ozaman normalmış :) sen ızelde mı yaptırdın ,devlette mibanada 1 hafta 10 günde çıkar demislerdi