- 14 Haziran 2018
- 144
- 131
- 18
Oy maşallah nazar değmesin darısı başıma son gittiğimde miniminnacıktı
sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah nazar değmesin darısı başıma son gittiğimde miniminnacıktı
sonunda başardım kızceler sürekli döndüğü için minikim tam bir foto çekemedi dr![]()
Insallah canim..sen nasil oldun.Allah sağlıkla kucağımizda göstersin canım cinsiyet önemli değil sonuçta senin ilk kuzun olacak
Benim 4. Gebeliğin bu bir oğlum var 2 kaybım inşallah bu kuzuları sağlıkla kucağımiza alırız
Evet canım taburcu oldum evde yatiyorumSağol canımm sen nasıl oldun eve gectinmi
Daha iyiyim kanama kesildi taburcu oldumInsallah canim..sen nasil oldun.
Oh cok sukur..bidaha olmasin insallah...Daha iyiyim kanama kesildi taburcu oldum
Sen nasılsın

aynen cnm doktordan baska bi yer :) belcikada boyle yerler var iyikide var yoksa taa 20. haftayi beklememiz gerekiyorCinsiyet ogrenme yeri?doktordan baska bi yer mi![]()
maşallah size yaa
Valla çok çabuk büyüyorlar şimdi seninki de büyümüştür anneliği :)Oy maşallah nazar değmesin darısı başıma son gittiğimde miniminnacıktı
Bende iyiyim canım sık sık kontroller bebiş sağlıklı bi sıkıntı yok biz tedbirimizi alalım takdir allahın iyi olmana cok sevindim hep böyle sürsün inşallahEvet canım taburcu oldum evde yatiyorum
Kanama kesildi arkadasim sen nasılsın
45.5 mm cıktı canım darısı başınamaşallah size yaakaç mm çıktı bebişimizz
![]()
Ah canım ya cok zor allah yardımcın olsun cidden durumun cok zormus bir an önce sağlığına kavusursun inşallahMerhaba arkadaslar
Bana biraz teselli verebilir misiniz kendimi hiç bu kadar bitkin hissetmemistim :’(
Malum bulanti ve kusmalar çok siddetli geçiyor, bir ay içinde 13 kilo verdim, agzimda çok kötü yaralar çikti. Annecigim bana sivi yiyecekler hazirliyor pipetle içiyorum. Ama artik ayakta duramiyorum lafin gelisi degil gercekten duramiyorum. Cok halsiz ve bitkinim.
Geçen ay böbrek ten ameliyat oldum sonta takildi, 2 hafta sonra tekrar ameliyat olacagim. (Doguma kadar her 6 hafta ameliyat olacagim)
Yaliniz doktorlar bu halimi hiç umursamiyorlar.
Resmen sirf ciddiye alinmak için Türkiye ye gidip doktora görünesim var. en azindan bi serum takarlar Türkiye de. Kendimi doktorlar tarafindan terkedilmis hissediyorum. Iyi ki annem babam var Allah onlari basimdan eksik etmesin
insaAllah sagolun. Lütfen beni dualariniza katar misiniz kimin duasi kabul olacagi belli olmaz. Çok tesekkür ederimAh canım ya cok zor allah yardımcın olsun cidden durumun cok zormus bir an önce sağlığına kavusursun inşallah
Canim Allah yardimcin olsun..gecip gitsin insallah en iyi sekilde.Amin
insaAllah sagolun. Lütfen beni dualariniza katar misiniz kimin duasi kabul olacagi belli olmaz. Çok tesekkür ederim
Allahtan kusmuyorum. Ama yani offfDegisiyo iste..tam gecti gibi oluyo..bidaha

Canım Allah sana kuvvet şifa versin çok zor bir dönem yaşıyorsun yurt dışı imkanlar iyidir aslında ama içine sinmiyorsa Türkiye'ye gel canimMerhaba arkadaslar
Bana biraz teselli verebilir misiniz kendimi hiç bu kadar bitkin hissetmemistim :’(
Malum bulanti ve kusmalar çok siddetli geçiyor, bir ay içinde 13 kilo verdim, agzimda çok kötü yaralar çikti. Annecigim bana sivi yiyecekler hazirliyor pipetle içiyorum. Ama artik ayakta duramiyorum lafin gelisi degil gercekten duramiyorum. Cok halsiz ve bitkinim.
Geçen ay böbrek ten ameliyat oldum sonta takildi, 2 hafta sonra tekrar ameliyat olacagim. (Doguma kadar her 6 hafta ameliyat olacagim)
Yaliniz doktorlar bu halimi hiç umursamiyorlar.
Resmen sirf ciddiye alinmak için Türkiye ye gidip doktora görünesim var. en azindan bi serum takarlar Türkiye de. Kendimi doktorlar tarafindan terkedilmis hissediyorum. Iyi ki annem babam var Allah onlari basimdan eksik etmesin
Kusmakta ayri dert.hergun evden surunerek cikiyorum..halsizliktenAllahtan kusmuyorum. Ama yani offf![]()
Geçmiş olsun canım süt meyve kalsiyum ve fosfor içeren yiyecekler tüketmelisin kusma varsa ağzını tuzlu suyla gargara yap bir de dislerini muhakkak fırçala diş ipi de kullan ilk üc ay diş anestezisi önermiyo doktorlar ama muhakkak bir diş doktoruna görün her hamilenin dis sorunu oluyor mutlaka vitamin eksikliğinden bu bebeğin diş gelişimini de etkiliyormuş muhakkak disş doktoruna durumunu anlat Allah sifa versin inşallah tez zamandaKizlar 12.haftanın icindeyim dislerim kiriliyor ve agriyor artik agzimin ici sis konusamiyorum bile ne yapacagim bir akil verin
Amin cnm cok tesekkur ederim once kanal yapilan disimin kanali dustu sonra o dis kirildi simdi de anlamsiz agri var ve dislerim cok bakimli ve temizdir meyvemde hic eksik olmaz ama hamileligimin basindan beri asiri derece bulanti ve kusma var buda beni cok yiprattiGeçmiş olsun canım süt meyve kalsiyum ve fosfor içeren yiyecekler tüketmelisin kusma varsa ağzını tuzlu suyla gargara yap bir de dislerini muhakkak fırçala diş ipi de kullan ilk üc ay diş anestezisi önermiyo doktorlar ama muhakkak bir diş doktoruna görün her hamilenin dis sorunu oluyor mutlaka vitamin eksikliğinden bu bebeğin diş gelişimini de etkiliyormuş muhakkak disş doktoruna durumunu anlat Allah sifa versin inşallah tez zamanda
10. Haftanın içinde olmalısın ben senden 10 gün öndeyim 11+4üm hesabın yanlış olmalı yeterince kalsiyum almıyorsan şayet bebek senin depolarını kullanıyor bol bol yoğurt süt ürünleri tüketKizlar 12.haftanın icindeyim dislerim kiriliyor ve agriyor artik agzimin ici sis konusamiyorum bile ne yapacagim bir akil verin