Hiç yememek lazım. Çiğ et!Doktorumun yasakladığı tek şeydi az yeseydin keşke dikkat et kendine ne diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç yememek lazım. Çiğ et!Doktorumun yasakladığı tek şeydi az yeseydin keşke dikkat et kendine ne diyelim
Sordum onu doktora bi zararı yok dedi zAten devlet hastanesi 10 saniye bile bakmıyor ki kalp atışlarını falan da dinletmiyor sadece gosteriyorHer hafta girme ultrasona.
![]()
Sık ultrason zararlı. Benim muayenem ayda 1. Zaman geçmiyor. Hep evde hep yatınca bir de . 4 temmuz gelllllllll hayırlısıylaSordum onu doktora bi zararı yok dedi zAten devlet hastanesi 10 saniye bile bakmıyor ki kalp atışlarını falan da dinletmiyor sadece gosteriyor

Valla açıkcası fiyatları uygun olsaydı biraz eve bile ultrason cihazı almak için baktık eşimle :)) ama 30 binleri buluyormuş o yüzden vazgeçtik tabi :) benim özeldeki randevum 5 Temmuz'da devletteki randevum 28 Haziran duramıyorum bende evdeyim çalışmıyorum da zaman geçmiyor surekli düşünmektenSık ultrason zararlı. Benim muayenem ayda 1. Zaman geçmiyor. Hep evde hep yatınca bir de . 4 temmuz gelllllllll hayırlısıyla
Özele gidiyorum, ilk ultrason muayenem kısa sürdü . Rahatsız olmasın diye . Bakalım 2.nci muayenede nasıl olacak![]()
Gecmis olsun ama vi daba kesinlikle cig et yememelisin normalde bilr yememeliyiz hamileyken kesinlikle yasak bir cok parazit ve enfeksiyon bulasma riski varKızlar önceki akşam etli çiğköfte yedim, sabahında istifra ettim, şimdi bu sabah yine oldu. Mide bulantim normalde yoktu, şimdi kesilmesi gerekirken olması yediğim yemekten oldu herhalde, kontrolumu erkene çektim , inşallah bebik iyidir
Yemeyecektim o yemeği ama öyle canım çekti ki
Aklina girmek gibi olmasin ama evde bebek kalp sesi dinleme cihazlari var onlardan alabilirsin :) benim arkadasim almisti elden ele gezdi simdi sira bana geldi ama istemiyorum sanki ikincide insan biraz daha rahat oluyormus.Valla açıkcası fiyatları uygun olsaydı biraz eve bile ultrason cihazı almak için baktık eşimle :)) ama 30 binleri buluyormuş o yüzden vazgeçtik tabi :) benim özeldeki randevum 5 Temmuz'da devletteki randevum 28 Haziran duramıyorum bende evdeyim çalışmıyorum da zaman geçmiyor surekli düşünmekten
Ne yaptın canım yaValla açıkcası fiyatları uygun olsaydı biraz eve bile ultrason cihazı almak için baktık eşimle :)) ama 30 binleri buluyormuş o yüzden vazgeçtik tabi :) benim özeldeki randevum 5 Temmuz'da devletteki randevum 28 Haziran duramıyorum bende evdeyim çalışmıyorum da zaman geçmiyor surekli düşünmekten
Onlara da baktım hatta sordum doktora da ama şey dedi o kalp sesi dinleme cihazları geç gösteriyormuş yAni bebeğin kalp atışları ortalama 7. Haftalarda başlar desek o 14. Hafta da falan gösteriyormuş ve karında bebeği bulamazsak ayrıten strese gireceğimizi almayın falan diye soyledi ben de onun yerine hafta da bir kontrole gidiyorum :)Gecmis olsun ama vi daba kesinlikle cig et yememelisin normalde bilr yememeliyiz hamileyken kesinlikle yasak bir cok parazit ve enfeksiyon bulasma riski var
Aklina girmek gibi olmasin ama evde bebek kalp sesi dinleme cihazlari var onlardan alabilirsin :) benim arkadasim almisti elden ele gezdi simdi sira bana geldi ama istemiyorum sanki ikincide insan biraz daha rahat oluyormus.
Ama bu eve usg cihazi alma fikri kizimda benimde aklimdaydi hatta doktorumla bile bunun muhammebiti etmiştik bir unlu almis boyle evine usg duye anlatmisti bana :)
Ben 10. Hafta diye biliyordum bizim kızlar hic sorun yasamadiOnlara da baktım hatta sordum doktora da ama şey dedi o kalp sesi dinleme cihazları geç gösteriyormuş yAni bebeğin kalp atışları ortalama 7. Haftalarda başlar desek o 14. Hafta da falan gösteriyormuş ve karında bebeği bulamazsak ayrıten strese gireceğimizi almayın falan diye soyledi ben de onun yerine hafta da bir kontrole gidiyorum :)
Ben doktora sordum canım mağaza ve avm girişleri uyduruk ondan birşey olmaz dedi. Havaalanında geçme dedi.Kızlar avm şerde ve aslında bir çok yerde güvenlik girişleri var. Giriyor musunuz oralardan. Anlayışsız yaklaşan oldu mu hiç?
Gecmis olsun canimKas ağrısı çeken var mı arkadaşlar bacak kasların çok fena benim usuttum mu acaba
Gunaydin hayirli haberlerle gelirsin insallahGunaydin kizlar..bugun kontrolum var![]()
Ayniymis beklenen d. Tarihimiz. Benim de 2. Cocuk. Muhtemelen ben de aralik annesi olacam. Ilk cocugum da 1 ay erken gelmistj@Ytmz
Yaş 34 İstanbul’dayım. Öğretmenim.
2.bebeğim olacak kısmetse.
Sat 1 Nisan
Beklenen Doğum Tarihi 6 Ocak
Ama aralık annesi olacağım ilk doğumum sezaryen:)
Bütün bebeklerimizin kalp atışları daim olsun hepimize sağlıklı doğumlar dilerim![]()
Guzel haberlerini bekliyoruzGunaydin kizlar..bugun kontrolum var![]()
Evet kesinlikle. Cig etteki bakterilerin verdiği zararlar malesef cok cok buyuk.Hiç yememek lazım. Çiğ et!
Bu gruptaki çoğu kişi aralık annesi olacak:)Ayniymis beklenen d. Tarihimiz. Benim de 2. Cocuk. Muhtemelen ben de aralik annesi olacam. Ilk cocugum da 1 ay erken gelmistj
Benim bildigim de ultrasona sık girmenin herhangi bir zarari yokSık ultrason zararlı. Benim muayenem ayda 1. Zaman geçmiyor. Hep evde hep yatınca bir de . 4 temmuz gelllllllll hayırlısıyla
Özele gidiyorum, ilk ultrason muayenem kısa sürdü . Rahatsız olmasın diye . Bakalım 2.nci muayenede nasıl olacak![]()