- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi gideceğim ben. Cinsiyet tahmininde bulunacak doktorumYakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Olsun olsun kız senesi olsun. Ben de kız istiyorumayy kız senesi olsun bence de :)) bayılıyorum kız çocuklarının şirinliğine![]()

Cuma gidecegiz inşallah 11+5 olucam oglumda 11+4 de cinsiyeti söylemişti bakalım gosterecekmiYakinda doktora gittinizmi yada gitcekmisiniz
Tutma. Niye tutuyorsun?
O zaman ayrı. Yapacak bişey yok.Ay isteyerek tutar mıyım hiç? Trafikte oluyorum mesela, hiçbir şey yokken birden idrarım geliyo
Arabadan inip eve girene kadar iyice sıkıştırıyo
Aşırı hareketli bi hayatım var, zamanımın çoğu dışarıda geçiyo. Evde olduğum zaman tabiki tutmuyorum, hep dışarıda yakalıyo beni![]()

İlkinde doğru tahmin yapabildi mi doktor? Benim ilkinde 12. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftafa yüzde yüz erkek dedi. Bakalım bu bebişime ne diyecek?Cuma gidecegiz inşallah 11+5 olucam oglumda 11+4 de cinsiyeti söylemişti bakalım gosterecekmitabi önce bi kalp atışlarını göreyim ekranda ıyi olduğu'nu duyayım en çokta bunu merak ediyorum en son 7 haftalık ti gittigimde
![]()
büyük ihtimal canım cunku ıster ıstemez vucudum ksılıyo sıkıyoo kendini bu da cıkıyor tabıKızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/
Kızda bazen yanılma olabiliyor canım ama erkek olduğu için genital organı çok rahat seçilebiliyor ki bizim baya belirgindiİlkinde doğru tahmin yapabildi mi doktor? Benim ilkinde 12. haftada kıza benziyor dedi sonra 16. haftafa yüzde yüz erkek dedi. Bakalım bu bebişime ne diyecek?

aynen erkek için öyle diyorlar kıza benzeyen erkek cıktıgı olabılıyor :) ama bizim bi arkadaşa ilk erkek gibi dedi doktor sonrakı kontroolde öğrendi kız mış meğersem :) bizim doktorlar en azından tahmınde bulunuyor.Yurtdısında 20 hafta olmadan söylemiyorlarmıs düşünsene çatlarsınKızda bazen yanılma olabiliyor canım ama erkek olduğu için genital organı çok rahat seçilebiliyor ki bizim baya belirgindi![]()
Öğlene kadar beni gören ağır bi grip geçiyorum sanır hapşırık tıksırık burun akıntısı öğleden sonra da geçiyorAynisi bende de var bahar alerjisi 2 aydır geçmedi ve hapşırmaktan mahvoldm
Ben de boyayamadım ya aktı diplerim çıktı ama allahtan kapalıyım bi eşim görüyor en pasaklı hallerimiSaçını boyatmak zorunda olanlar... Ne yapıyorsunuz?
Ayda 2 defa boyardım. 17 nisandan beri boyamıyorum. Bu görüntüme alıştım gibi zaten hep evdeyim ama dışarı çıktığımda zorlayacak beni bu görüntü . 3.ncü aydan sonra doğal boya uygulaması yaptıracağım diyordum ancak doğal boya yokmuş Anonyaklı ve Amonyaksız boya varmış. İnşallah zararı olmaz ..

O zaman ayrı. Yapacak bişey yok.
Ah ah ne güzel diyorsun;hareket , dışarısı... Bugün iyi gibiyim dışarı çıkabilirim dedim . Bi uzandım 2 saat uyumuşum yine ...![]()
Canım sorun ne bilmiyoruz ama bu gebelik döneminde bizler de fazla hassas oluyoruz bende aslında sorun sayılmayacak şeylere ağlayıp zırlıyorum sonra ben tek değilim bebeğimi üzemem deyip toparlanıyorum hemen özür diliyorum bebeğimden, stres olmamaya çalış kasık ağrıları zaman zaman hepimizde oluyor yorulduğumuzda ani hareketlerde fazla ayakta durduğumuzda falan kafanı takma bebişin iyidirKızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/
Eki Görüntüle 2160356 11+6'dan herkese selamlarr. :) Doktora çarşamba gitmiştik. İkili test için 45 mm olması lazımmış. 3 gün önce 43 küsürdü. Şimdi 51 mm olmuş. :) İkili test için kan verdim, 1 hafta sonra çıkıyormuş. Bebeğimin hareketlerini de ilk kez gördük. Çokkkkk güzeldi. :))))) Ayaklarının birini havaya kaldırıyor diğerini indiriyordu. :))))))
Canım ne oldu öyle stres etki yapar sakin ol lütfen hiçbir şey senden ve bebeğinden önemli değilKızlar merhaba, uzun suredir sadece okuyordum Şu iki gündür bazı sebeplerden ötürü asiri gergin, kaygili, üzüntülü ve aglamali günler geciriyorum.geçen haftalarda yokken Bugun kasigimda agri olusuyor.afedersiniz bazen altima da vuruyor çok hafif bir agri. Stresten olabilir mi sizce:/
Saçını boyatmak zorunda olanlar... Ne yapıyorsunuz?
Ayda 2 defa boyardım. 17 nisandan beri boyamıyorum. Bu görüntüme alıştım gibi zaten hep evdeyim ama dışarı çıktığımda zorlayacak beni bu görüntü . 3.ncü aydan sonra doğal boya uygulaması yaptıracağım diyordum ancak doğal boya yokmuş Anonyaklı ve Amonyaksız boya varmış. İnşallah zararı olmaz ..