2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bu arada haftaya bir kac gunlugune Ayvalik Sarimsakli ya tatile gidelim diyoruz. Kanama alanim gecti ama hala progestan kullaniyorum. Doktor Marmara Denizi olmadığı surece sorun olmaz hatta yuzmek iyi gelir dedi ama icim pek rahat degil nedense. Enfeksiyon riskinden endise ediyorum. Sizce denize girmek iyi bir fikir mi? Sarimsakli ya hic gitmedim ama denizi temiz diyorlar .
Denize ben de ilk hamileliğimde çok girdim çok da iyi geliyordu, doktorum havuza girme demişti. Sarımsaklı çok temiz, serin ve güzel ama çok kalabalık oluyor. Biraz ileride Cunda adasının koyları var çok sakin ve oralar da çok temiz, belki deneyebilirsiniz. Mutlu tatiller, sağlıklı hamilelikler...

Kizlar bu arada haftaya bir kac gunlugune Ayvalik Sarimsakli ya tatile gidelim diyoruz. Kanama alanim gecti ama hala progestan kullaniyorum. Doktor Marmara Denizi olmadığı surece sorun olmaz hatta yuzmek iyi gelir dedi ama icim pek rahat degil nedense. Enfeksiyon riskinden endise ediyorum. Sizce denize girmek iyi bir fikir mi? Sarimsakli ya hic gitmedim ama denizi temiz diyorlar .
Bence denize girmende hic bir sakinca yoktur canim doktorunda olur demis ben gecen hafta tatildeydim ve deniz sevmiyorum kizimla hep havuzdaydik cok sukur bir sıkıntı yaşamadım

Hayırlısı olsun canım. Yavrularınla eşinle mutlu olacağın bir yer olsun

Anladim canim hakkinizda hayirlisi

çok teşekkür ederim canım, allah razı olsun arkadaşlar

Z zet193 sen eskişehirde oturuyorsun sanırım listede öyle gördüm
benim kızkardeşim eskişehirde oturuyor evli orda
o Acıbademde muhsin beyin hastası idi iki doğumunuda o yaptırdı orda ona memnun kalmıştı

Günaydın hanımlar :)) bugün minnak bebişimi göreceğim nasıl mutlu uyandım anlatamam :KK76: tabi daha 6 saat var muaneye, cinsiyet söylemez sanırım henüz 11+2 bugün bebişim iyi olsun da cinsiyeti öğrenmesem de olur :)

Günaydın hanımlar :)) bugün minnak bebişimi göreceğim nasıl mutlu uyandım anlatamam :KK76: tabi daha 6 saat var muaneye, cinsiyet söylemez sanırım henüz 11+2 bugün bebişim iyi olsun da cinsiyeti öğrenmesem de olur :)
güzel haberler ile gel canım

Günaydınlarrr cuma günü geldi yaşasın bu gün sanırım eşikin tayini açıklanacak heyacan var neresi olacak diye hakkımızda hayırlısı olsun
Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı :) ne güzel bi sürü yer gezip görmüş oluyorsunuz memuriyet dolayısıyla benim kocişko da memur olsaydı keşke, biz ömrümüzün sonuna kadar Beylikdüzü'nde mi yaşıycaz ya bak düşününce gene bi sinirlendim şimdi :(

cycas cycas canım gözün aydın sağlıkla gelsin maşallah:nazar:

Dido44 Dido44 tansiyon öfkemi yapıyordu ben bilmiyordum 8 6larda geziyor benimde
Ama elim ayagım çok titriyor kalp çarpıntısı Oluyor doğumdan sonra gecer heralde
Bana yapıyor :) acıktığım zamanda öfkelenirim ki nabzın yükseldiğinde ve titrediğimde ister istemez asabım bozuluyor çabuk öfkeleniyorum

Ayy çok heyecanlı hadi hayırlısı :) ne güzel bi sürü yer gezip görmüş oluyorsunuz memuriyet dolayısıyla benim kocişko da memur olsaydı keşke, biz ömrümüzün sonuna kadar Beylikdüzü'nde mi yaşıycaz ya bak düşününce gene bi sinirlendim şimdi :KK43:
Bol bol gezin . Sürekli taşınmak berbat bir şey bence . Kültür turlarına katılın :halay:

büyük ihtimal söylemez canım bende snın kadarken gıttım malesef :D

Bol bol gezin . Sürekli taşınmak berbat bir şey bence . Kültür turlarına katılın :halay:
Eşim gıda firmasında bölge sorumlusu onun sayesinde bu bir yıl içinde neredeyse bütün ege, Akdenizden sadece antalya, bütün Trakya bölgesi hepsini gezdik kısa süreli tabi her gittiğimiz yerde 4-5 gün kalarak eşim şubedeki işlerini bitiriyordu ben de şehri geziyordum son gün de eşimle takılıp geri evimize dönüyoruz ama gittiğim yerlerin içinde en çok Bandırma'yı(Balıkesir'in ilçesi) sevdim taşınalım diye çok direttim hala diretiyorum :) ayda bir eşimin şehir dışı işi çıkıyor bazen hatta daha sık, bu ay Aydın var hamileyim diye gidemeyeceğim ama bi Kuşadası fena olmazdı sanki :))

Bulantilarim gecti biraz saniyordum meger ilacla iyiymisim ilacim bitti piyasada da zor bulunuyor baska bulanti hapi ictim bugunluk banamisin demiyor ya 14. Haftaya kadar kullanabilirsin ilaci dedi doktor heralde benim bulantim.kusmam gecmeyecek yaa kafayi yiycem

Eşim gıda firmasında bölge sorumlusu onun sayesinde bu bir yıl içinde neredeyse bütün ege, Akdenizden sadece antalya, bütün Trakya bölgesi hepsini gezdik kısa süreli tabi her gittiğimiz yerde 4-5 gün kalarak eşim şubedeki işlerini bitiriyordu ben de şehri geziyordum son gün de eşimle takılıp geri evimize dönüyoruz ama gittiğim yerlerin içinde en çok Bandırma'yı(Balıkesir'in ilçesi) sevdim taşınalım diye çok direttim hala diretiyorum :) ayda bir eşimin şehir dışı işi çıkıyor bazen hatta daha sık, bu ay Aydın var hamileyim diye gidemeyeceğim ama bi Kuşadası fena olmazdı sanki :))
Ne guzel gezmissiniz canim aman gelme aydina falan sakin yanıyoruz biz burada cok sıcak dun arabanın termometresi 48-49 deeeceyi gösteriyordu ilk bindigimizde 40 idi gittikce artti yaniyoruz dedim herhalde

Bulantilarim gecti biraz saniyordum meger ilacla iyiymisim ilacim bitti piyasada da zor bulunuyor baska bulanti hapi ictim bugunluk banamisin demiyor ya 14. Haftaya kadar kullanabilirsin ilaci dedi doktor heralde benim bulantim.kusmam gecmeyecek yaa kafayi yiycem
canım daha erken bekle Allahın izniyle inşallh gecer soyle dolu dolu 12 .ci 13. cü haftan dolsun bi

Ne guzel gezmissiniz canim aman gelme aydina falan sakin yanıyoruz biz burada cok sıcak dun arabanın termometresi 48-49 deeeceyi gösteriyordu ilk bindigimizde 40 idi gittikce artti yaniyoruz dedim herhalde
48-49 derece mi :KK17: Allah yardımcınız olsun, mayıs ayının ortalarında Antalyaydık daha yaz gelmemiş ama orası yanıyordu dedim daha Mayıs'ta burası böyleyse temmuz ağustos sıcağını düşünemiyorum :) bebek olunca nasıl gezcem ben ya sanırım evime alışmanın vakti geldi :(

Back
X