2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin kizlar bugun ruyamda hep patlican gördüm Annem hep der ben hamile iken kizlarimda hep patlican gorurdum bende ilk kizimda hep goruyordum simdide görüyorum bu bebegiminde kiz olacagi kesin ve kesinlesti♥ Arkadaslar sizde bu tür ruyalar goruyormusunuz
Rüyamda sürekli birşeyler yiyorum acaba aseriyomuyum onumu yemek istiyor diye düşünüyorum artık

Kızlar selam, kilo alımlarınız ne durumda? Ben bu hafta baya aldım sanırım göbeğim baya çıktı, gaz mı bilmiyorum tartılmaya korkuyorum. İlk 3 ay 1 kg fln almak lazımmış. Böyle şişmeye devam edersem 100 kgla doğuma girerim artık

Kızlar selam, kilo alımlarınız ne durumda? Ben bu hafta baya aldım sanırım göbeğim baya çıktı, gaz mı bilmiyorum tartılmaya korkuyorum. İlk 3 ay 1 kg fln almak lazımmış. Böyle şişmeye devam edersem 100 kgla doğuma girerim artık

Göbek bendede var
Ama kilo almamışım
Sende korkma tartıl:KK49:

Aileden uzak oturunca pek görmeyince birbirimizi anlamadılar bi de oraya gidince hamile değilmiş gibi davrandım temizlik yemek ne gerekiyorsa yaptım hiç anlamadılar :)
Kiyamam ya soyle de biraz hamileligin tadini cikar artik yavastan riskli donemler geciyor insallah
Afedersin canim ya kardesinin bebegini kaybetmissiniz basiniz sag olsun simdi okudum o msji sen de haklisin haliyle soylemekte erteleme konusunda :(

2li test standart ultrasondur. Fakat bazı doktorlarda standartın yanında 4 boyutlu us de var görüntüye göre ikisi arasında geçiş yapabiliyorlar. Biraz işin keyfi diyelim.

Ayrıntılı ultrason 4 boyutlu değildir. Ayrıntılı us ile perinatologlar bakıyor.

Teşekkür ederim canım benim doktorda ikisi olan vardı demek ama aradan uzun bir süre geçtiği için insan unutuyor ilklerini

Bende 2 kilo aldım ama sırf göbeğimden gibi ya ilk hamileliğimde 5 inci ayda anca çıkmıştı hamile olduğum bunda şimdiden baya belli göbeğim 2,5 aylığım henüz 9 ay sonunda tanınmayacak hale gelicem herhalde diyorum bende bebek değil göbek alıyor deniyor ilk 3 ayda :/

Ben tartıldım hatta dun doktorum da tarttı hiç kilo almamışım ama pant dar geliyor kendimi kilo almış gibi hissediyorum bi de maşallahım var iştahım çok açıldı

Kiyamam ya soyle de biraz hamileligin tadini cikar artik yavastan riskli donemler geciyor insallah
Afedersin canim ya kardesinin bebegini kaybetmissiniz basiniz sag olsun simdi okudum o msji sen de haklisin haliyle soylemekte erteleme konusunda :KK43:
Cinsiyeti falan belli olsun kesinleşsin söyleyeceğim 1 aya kadar

Son iki muaneye de biri devlet biri özeldeki ikisinde de bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor yAni ben 12. Haftanın içindeyim henüz doldurmadım ama doktorum sen regl tarihine bakma erken yumurtlamışsın 13. Hafta içindesin dedi ve hep artık böyle söyleyeceksin dedi mesela bi sonraki muaneye tarihimde benim hesabıma göre 16. Hafta oluyır ama doktor 17. Haftada olacaksın diyor yAni ben artık son adet tarihi diye sorulduğunda değiştirecek miyim

Son iki muaneye de biri devlet biri özeldeki ikisinde de bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor yAni ben 12. Haftanın içindeyim henüz doldurmadım ama doktorum sen regl tarihine bakma erken yumurtlamışsın 13. Hafta içindesin dedi ve hep artık böyle söyleyeceksin dedi mesela bi sonraki muaneye tarihimde benim hesabıma göre 16. Hafta oluyır ama doktor 17. Haftada olacaksın diyor yAni ben artık son adet tarihi diye sorulduğunda değiştirecek miyim
Ben de öyleyim. Ama sat ı değiştirmedim. Gün gün gelişmeleri okumak güzel .

2,5 aldım. 8 kilo daha alabilirim. Çok şükür yürüyüşlere başladım.
Alış veriş zamanımda geldi .

Allah Allah ya annemgilde neden böyle bir genelleme yapmamışlar acaba çünkü annem 7 çocuk doğurmuş(7kardeşiz) hepimiz evli 10 tane de torunu var annemin ama hala hamile olduğumu bile anlamadı bırak cinsiyetini :KK70:
Söylemezsen nerden bilsin :))) Sana inanamıyorum gerçekten ben olsam çatlardım söylemeden duramazdım. Maşallah annen 7 cocuk doğurduğuna göre kadın bile artık bilememiştir her birinde ayrı bir durum yaşadıysa :))

İnşallah canım 34 yaşındayım benim ilk tüp bebek denememde de bu defada da hep yanlızdık ailem sağlık sorunlarından dolayı gelemedi. Gurbete de ilk kez 9 ay önce çıktık. Memlekette iken çalışıyordum işi bıraktım şehir değiştirdim (üstelik çok uzak) üstüne birde bu tedavinin stresi çok bunaldığım bir anda yazdım bu mesajı. Daha sonra okuyunca sanki isyan etmişim gibi geldi. Çok şükür halimize yıllarca uğraşıp hamile kalamayanlar var. Sana da çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu arada tayininiz neresi oldu. Memleketlerimiz yakınmış hemşehri sayılırız Karamanlıyım :)
Bunaliyiruz illaki yine çok şükür bu halimize senden de razı olsun canım
Tayin istedigimiz yerlerden biride karaman ;)
Evet yakın iller tayin belli olmadı canım gelecek haftaya kaldı sanirim
İnşallah sağlıkla kucağımiza alırız kuzuları

Back
X