- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Güzel haberlerini alırız inşallah ne kadara yaptırdın nifty bende carsamba günü verdim kanıSagol canim..kan verdim.kan uyusmazligi ve nifty icin.. 2 hafta sonra yine kontrol var.cinsiyeti o zaman soylicekmis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberlerini alırız inşallah ne kadara yaptırdın nifty bende carsamba günü verdim kanıSagol canim..kan verdim.kan uyusmazligi ve nifty icin.. 2 hafta sonra yine kontrol var.cinsiyeti o zaman soylicekmis.
Yalnız yeğenimin bile benden önce çocuğu oldu buyuk teyze bile oldum :)) soylicem ya kurbana inşaallah:))Söylemezsen nerden bilsin :))) Sana inanamıyorum gerçekten ben olsam çatlardım söylemeden duramazdım. Maşallah annen 7 cocuk doğurduğuna göre kadın bile artık bilememiştir her birinde ayrı bir durum yaşadıysa :))
Teyzemin gönlünden öyle geçiyor demekHerkeze iyi akşamlar.bugun annemle dışarı çıkalım dedik gülsem mi ağlasammi bilemedim annem pembe örgü yumağı aldı.anne dr erkeğe benziyo dedi diyorum yok kız görürsün kız olacak dedi inatla pembeyi aldı![]()
Çok isterim canım denk gelmeyi tapu değil canımA anneveoglusu hadi hayirlisi olsun canim belkide bizlerden birinin yanina gelirsin iyi olur ❤ tapu da falan mi esin acaba onlarda rotasyon var die biliyorum
Benim göbek tam anlamı ile çıktı oğlumda da çıkmıştı erkenKızlar selam, kilo alımlarınız ne durumda? Ben bu hafta baya aldım sanırım göbeğim baya çıktı, gaz mı bilmiyorum tartılmaya korkuyorum. İlk 3 ay 1 kg fln almak lazımmış. Böyle şişmeye devam edersem 100 kgla doğuma girerim artık
Benimde öyle Dr 16. Haftaya kadar takip edelim hep önden giderse sat tarihi değişmez ama hafta gelisiminde o haftayı esas alırım dedi doğum sezeyan olacak buna göre erken alınır bebek dediSon iki muaneye de biri devlet biri özeldeki ikisinde de bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor yAni ben 12. Haftanın içindeyim henüz doldurmadım ama doktorum sen regl tarihine bakma erken yumurtlamışsın 13. Hafta içindesin dedi ve hep artık böyle söyleyeceksin dedi mesela bi sonraki muaneye tarihimde benim hesabıma göre 16. Hafta oluyır ama doktor 17. Haftada olacaksın diyor yAni ben artık son adet tarihi diye sorulduğunda değiştirecek miyim
ben hep dolma sarma goruyorum ama asermiyorum canimda istemiyor doktor kiza benxettim ama belli degil demisti net 16. Haftada insallahKızlar benim anne tarafımda kim rüyasında yaprak sarması gördüyse ve yaprak sarmasına aşerdiyse hepsi kız oldu. Cinsiyetleri de doktor önce hep bu şekilde tespit ettiler :))))
Doktor benim satı değiştirdi canım. Her gidişimde 1 hafta önden gidiyordu. Normalde sat 11 Nisandı. Ama artık sorulduğunda da 4 Nisan diyoruz. Muayene evraklarında da o şekilde değiştirdi doktorum.Son iki muaneye de biri devlet biri özeldeki ikisinde de bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor yAni ben 12. Haftanın içindeyim henüz doldurmadım ama doktorum sen regl tarihine bakma erken yumurtlamışsın 13. Hafta içindesin dedi ve hep artık böyle söyleyeceksin dedi mesela bi sonraki muaneye tarihimde benim hesabıma göre 16. Hafta oluyır ama doktor 17. Haftada olacaksın diyor yAni ben artık son adet tarihi diye sorulduğunda değiştirecek miyim
Hayırlı olsun cnm♥Ben de hissediyorum Alparslan geliyorrr
Yol canım istemiyor hiç çok değişik :) ay senin bebislerin isimleri çok güzel yaa kızım olsaydı eğer elif İkra koyucaktim :)))Uyandığında canin istiyorsa aseriyorsundur belki
Canım aynen benim de öyle 6 aylık hamile gibi karnım çıktı kocaman. Ben de kilolu hamile kaldım. Sabah tartıldım kilo da almamışım. Anlamadım gittiYa kizlar benim midemde cok sislik var kac gündür oyle boyle bir gaz degil yani. Pek bir sey de yemiyorum zaten hic kilo almadim. Kasiklarimda hafif bir doluluk var ama midem cok firladi ssnki bebek midemde yani. 6 7 aylik gibi duruyorum rahat. Bir de kilolu hamile kalanlarin hic belli olmaz derlerdi nerdee![]()
Ah o şırdanYok ben dolma aşerdim hatta mumbar falan aşerdim Adanalı olunca böyle oluyor :)))))) Öyle rüyamda bişe yediğimi görmedim zaten mide bulantısından aşermeye halim kalmadı
benimde gobek cikti kavun gbiBenim göbek tam anlamı ile çıktı oğlumda da çıkmıştı erken
Bulantı kesildi bende iştah açık 3 ay kilo almadım ama 4. Ay ne olur bilmem
Sağol canim benim bende severek koydum♥ insallah sağ salim kucagimiza alirizYol canım istemiyor hiç çok değişik :) ay senin bebislerin isimleri çok güzel yaa kızım olsaydı eğer elif İkra koyucaktim :)))
Soyle onlar da cok mutlu olur sen de hamileliginin tadini cikarirsinCinsiyeti falan belli olsun kesinleşsin söyleyeceğim 1 aya kadar
Ben de bi ara sadece ruyamda yemek yiyordum istahin sifir oldugu haftalardaYok ben dolma aşerdim hatta mumbar falan aşerdim Adanalı olunca böyle oluyor :)))))) Öyle rüyamda bişe yediğimi görmedim zaten mide bulantısından aşermeye halim kalmadı
İnşallah canım bende 2200 TL verdimA anneveoglusu canim.test 2200 du.. hayirli sonuclari aliriz insallah