2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok baska ilac verdiler ben kabul etmedim baya aradik ama zofrani bulana kadar bakalim bu kutu bitince bulabilecek miyim

Merhaba, yaa bana dr sadece 1 kutu zofran kullandırdı sonra kesti. 4 gündür yine mide bulantılarından mahvoluyorum ama dr zofranı daha vermiyor :(

Gece uykulariniz nasıl bayanlar ben ölüyorum resmen hiç uyku yok 2 yaşındaki kızıma tuvalet egitimine başladım 8 yaşında oğlum 8 yaşında haftada 3 gün spora götüryorum cık yoruluyorum .3 çocuğa hamile olan varmı nasıl gidiyor isleriniz
allah kuvvetini arttırsın arkadaşım zor gerçekten benimde oğlum var bu yıl hiç bir kursa gitmek istemedi

Herkeze merhaba. Bu kasik ağrısı beni bugün sabahlatdı hiç uyuyamadım ama şimdi de tık yok.2 gün çektim ağrıyı bir anda kesildi eşimde şaşırdı :super:

Dün gece kabuslar gördüm neler neler çok az uyudum şu sonuç bugün gelsin artık.
Eşim iyice çekiniyor benden ben sana sonuç falan söyleyemem doktorun arasın konuşsun diyor

Dün gece kabuslar gördüm neler neler çok az uyudum şu sonuç bugün gelsin artık.
Eşim iyice çekiniyor benden ben sana sonuç falan söyleyemem doktorun arasın konuşsun diyor
Sonuclar insallah iyi çıkar. İcini ferah tutmaya çalış.iyi düşün iyi olsun derlerya.Benim sonuclarimda hala gelmedi.dualarim seninle

Merhaba, yaa bana dr sadece 1 kutu zofran kullandırdı sonra kesti. 4 gündür yine mide bulantılarından mahvoluyorum ama dr zofranı daha vermiyor :KK43:
Ben 5. Haftadan beri kullaniyorum canim son randevumda sordum 14. Haftaya kadar kullanabilirsin dedi zofran kullanmasam benim hergun serum almam gerek ilk hafta oyleydim cunku Allaha emanet deyip kullaniyorum mecbur

Gece uykulariniz nasıl bayanlar ben ölüyorum resmen hiç uyku yok 2 yaşındaki kızıma tuvalet egitimine başladım 8 yaşında oğlum 8 yaşında haftada 3 gün spora götüryorum cık yoruluyorum .3 çocuğa hamile olan varmı nasıl gidiyor isleriniz
Allah guc kuvvet versin canim valla isin zor ilk hamilelik kesinlikle sultanlik ben de 2. De anladim 29 aylik bir oglum var ben de tuvalet egitimine basladim biraz da inatci biraz zorlanicaz sanirim insallah Allah yardim eder

Allah guc kuvvet versin canim valla isin zor ilk hamilelik kesinlikle sultanlik ben de 2. De anladim 29 aylik bir oglum var ben de tuvalet egitimine basladim biraz da inatci biraz zorlanicaz sanirim insallah Allah yardim eder
Aynen valla sıcaklar çocuKlar nedir bu annenin çektiği.benim anneanemin 13 çocuğu var .9 teyzem 3 dayım .hep der ana olmayan taş olan..valla doğru söylüyor ben 3 .de böyleyim ki kazara kaldım .hep büyük konusmamin acısını çekiyorum.13 çocuğu düşünemiyorum..

Kaç doğumlu oğlun bu arada

Aynen valla sıcaklar çocuKlar nedir bu annenin çektiği.benim anneanemin 13 çocuğu var .9 teyzem 3 dayım .hep der ana olmayan taş olan..valla doğru söylüyor ben 3 .de böyleyim ki kazara kaldım .hep büyük konusmamin acısını çekiyorum.13 çocuğu düşünemiyorum..
Hayirlisi canim ya eskiler nasil yapmis bilmem ama zor yani saglikla gelsin bebisin
Kaç doğumlu oğlun bu arada[/QUOTE
Oglum 2016 subat dogumlu

Back
X