2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acı dışında bir gerekçe söylemediyse bacaktan da olur muhtemelen. Kendi dpktpruma sorarım ben de bu hafta. Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız iğneyi söyledi mi doktor?
Yapabilirsin ben son iki ay bacaga yapıyorum şimdilik gobekten yapıyorum karın büyüyünce benim morluklarim cık oluyor oyüzden bacaga geçiyorum son iki ay

Merhaba arkadaşlar benim sorum kan sulandırıcı kullanan anne adaylarına. 14+0 olduk bugün Allah’ın izniyle. Bir süredir iğneleri karnımdan yapamıyorum. Yanımda biri varsa koldan yoksa bacaktan kendim yapıyorum. Bir zararı var mıdır acaba? Var mı bacaktan kan sulandırıcı yapan ya da yapıldığını duyan?

Claxane bende kullanıyorum, hatta 5. kutuyu açtım dün :) Ben daha bacağa geçmedim ama bu hafta geçeceğim. Bacaktan da oluyor. Subkutan olarak kollar bacak göbek hatta sırt oluyormuş. İnternette hangi bölgeler olduğu yazıyor.

Bende şey sorucaktım ya; ben ilk kollarla başladım sonra göbeğe geçtim sonra tekrar kollara geçtim ama dün iğnenin yapıldığı yerde beze gibi bişe oluştu. normal mi claxane kullananlarda nasıl oluyor bilen var mı?

Claxane bende kullanıyorum, hatta 5. kutuyu açtım dün :) Ben daha bacağa geçmedim ama bu hafta geçeceğim. Bacaktan da oluyor. Subkutan olarak kollar bacak göbek hatta sırt oluyormuş. İnternette hangi bölgeler olduğu yazıyor.

Bende şey sorucaktım ya; ben ilk kollarla başladım sonra göbeğe geçtim sonra tekrar kollara geçtim ama dün iğnenin yapıldığı yerde beze gibi bişe oluştu. normal mi claxane kullananlarda nasıl oluyor bilen var mı?
Canım havasını al igneye vurunca içinde balon gibi hava var o yukarı çıkıyor.havasini aldıktan sonra yavaş yavaş enjekte et o zaman beze olmaz.birde ben sonra buz tutuyorum hem sizlatmiyor hem morartmiyor

Uzamasının birşey çıkıp çıkmamasıyla ilgisi yoktur dimi
Kızımda 10 günde gelmişti.
Mesela o testte bazı hastalıklara yüzde vermiyor yok yazıyor bulgu olursa ek rapor hazırlanır diyordu şimdi bu uzadı
Kötü ye yorma lütfen nifty sayfasında 10 gün sonra gelenler var canım yaa

Bizimde ikili testimiz sonuclandi 3gune cikmis bi sorun sikinti yok sukur ❤ beta 26ya dusmus ben bat gunu 700kusur betayla ogrenmistim o yuzden cook dusuk geldii :))
gözün aydın canım ne güzel haber bu
cinsiyet belli oldumu peki

Grup ne kadar da sakin herkes saldı tabı randevuları boş boş bekliyoruz mecburen :) Benim kaldı 2 hafta randevuya :) Bu hafta ıcı de ort. ve dahiliye ye gidicem bakalım

Kötü ye yorma lütfen nifty sayfasında 10 gün sonra gelenler var canım yaa
Sonuç iyi geldi çok şükür canım kendimi o kadar olumsuza odaklamıştımki 13 günde sonuçlandı
Eşim baktı sonuç normal cinsiyet yok bakabilirsin dedi gerçekten normal :)
cycas cycas sen demiştin değil mi raporda cinsiyet yok canım 3 sene önce vardı bu rapor farklı

Sonuç iyi geldi çok şükür canım kendimi o kadar olumsuza odaklamıştımki 13 günde sonuçlandı
cycas cycas sen demiştin değil mi raporda cinsiyet yok canım 3 sene önce vardı bu rapor farklı
Gözün aydın cnm bende merakla bekliyordum sonucunu.Çok şükür iyiymiş bebiş tadını çıkart artık

Gözün aydın cnm bende merakla bekliyordum sonucunu.Çok şükür iyiymiş bebiş tadını çıkart artık
Sağolasın çok şükür iyiymiş en azından kromozomal bir sorun yok umarım ense kalınlığı ile ilgili de bir sorun çıkmaz artık tedavisi olan şeyler geriye kalanlar

Cok sevindim canım cok sukur temuz gelmis sonuclarin evet ben demistim yasak diue biliyorum diye. Aman cinsiyeti önemli degil zaten heyrcanli usg ile öğrenmekte
Dogana kadar acaba tersimidir diye düşünmek eglenceli oluyor

Merhaba sevgili anneler :anneadayı: biz de bugün muayenemizi olduk 12+2 benim bebek inatçı çıktı okadar hareketliydi ki ense kalınlığını 15 dk mücadele ile ölçebildi doktor :) ikili test için kan verdim umarım benim de sonuçlarım sizin gibi temiz çıkar :) ense kalınlığı 1.3 çıktı burun kemiği de oluşmuş miniğin.. cinsiyet için doktor tahminde bulunmayacağım dedi aslında içim içimi kemiriyor :KK48::KK45:

Eklentiler

• B4A6BAE9-35FF-4918-B217-F12F98667B90.webp
    B4A6BAE9-35FF-4918-B217-F12F98667B90.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
  • 97784237-F9ED-46F2-93D0-EAC200980A7E.webp
    97784237-F9ED-46F2-93D0-EAC200980A7E.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 60
Marka olarak pek bilmiyorum canım ama annemler carters bide mother care alınacak dediler. Çünkü ben alerjik biriyim bebişimde alerjik olabilir o yüzden sınırlandırdılar markaları
Dedıklerın nerde alınıyor ? Senın desıklerın alınsa daha ıyı kızında benım alerjık sanırım herseye oksuruyor senın ku kasıntı olarak mı

Gozun aydin bizi de endiselendirdin iyi olmasina cok sevindim artik rahat ol hamileligin tadini cikar

Cok sevindim canım cok sukur temuz gelmis sonuclarin evet ben demistim yasak diue biliyorum diye. Aman cinsiyeti önemli degil zaten heyrcanli usg ile öğrenmekte
Dogana kadar acaba tersimidir diye düşünmek eglenceli oluyor
Sağolasın canım ben zaten cinsiyet yazsa bakmayacaktım doktorumdan duymak heyecanla daha güzel
Eşim ne desin ben cinsiyette bekliyordum dedim derdin bu mu ben 15 gündür ne çekiyorum

Çok iyi haber bunarkadaşım, çok sevindim. Cinsiyetini doktoruna söylerler isterse. Geçen hafta doktoruma sormuştum doktorlar sorarsa söylüyorlarmış çünkü cinsiyete bağlı sendromlar da var sonuçta. Zaten o testte cinsiyet olmasının sebebi de bu sendromlar.

Çok iyi haber bunarkadaşım, çok sevindim. Cinsiyetini doktoruna söylerler isterse. Geçen hafta doktoruma sormuştum doktorlar sorarsa söylüyorlarmış çünkü cinsiyete bağlı sendromlar da var sonuçta. Zaten o testte cinsiyet olmasının sebebi de bu sendromlar.
Sağolasın canım
3 yıl öncekinde Y kromozom yüzdesi vardı bunda yok. Evet cinsiyete bağlı sendromlarda var

Back
X