• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Büyük ablam da yeğenimi hiç sallamazdı daha doğrusu yeğenim sevmedi sallanmayı ablam 5-6 ayına kadar kucağında uyuttu sonra bebeğin yanına uzanıp pış pış yaparak uyutuyordu hatta yanına uzanamayacağında ablam hırkasını tulbentini falan yanına koyuyordu öyle uyuyordu, şimdi yeğenim 19 yaşında hala çok anneci :KK70:
aynen kuzum bende oyle olsun ıstıyorum ama Rabbım nasıp ederse ınsallah sağ salım saglıkla gelsınler de :)

diyorum ya bakalım bız uygulayabılecekmıyız dıye enne yanı alacagım saalanıyor olacak o ıdare eder herhalde baya bı bakalım herkesın kendı tecrubesı farklı oluyor :)
Aynen oyle herkesin kendi tecrubedi farkli benim oglum ocak 18 dogumlu kis bebegi ister istemez bayagi gazliydi sallanmak iyi geliyordu ona

amin canımm hepimizin inşallah zaten bebişler enn rahat ettıklerı pozısyonda olurlarmıs geneldee. Keyıflerıne düşkünlerr vallahı nasıpse dogunca da böyle hareketlı olurlarsa yandık :)) bir de bana bazen tekmelerınde ıdrar torbama baskı yapıyor sana da oluyor mu böyle tekme atıyor asagıya dogru anında tuvaletim geliyor :olamaz::KK48: ben de 23. haftadayım.22+2de bu takvımı bır ayarlayamadım.bebişe göre ya 1hafta ılerdeyız çünkü:)
Dogru söylüyorsun karnımızda hareketli olsunlar bizi korkutmasınlar :) doğuncada sakin sakin dursunlar :))) Evet oluyor canım:) benim zaten tam o bikini bölgesinde ağrı oluyo hep yürürken hareket ederken ayaga kalkarken falan. İdrar torbasınada baskı hissediyorum genelde. Takvim kalsın böyle bence ilerde haftasına uyumlu olur bence :) tosun olacaklar heralde benmde önde genelde ama ben sat ı baz alıyorum hep. Doktorumda öyle :halay:

Çok iyi oldu açıklaman! Sağ ol! Zaten yarın ayrıntılı ultrason randevum var, oradan çıkınca doktorumla da görüşeceğim, o zaman ona bi anlatiyim ben. Çok değişik bi şey yaaa sanki tam çıkışta gibi tepiniyodu o sıralar ama şu an 1-2 gündür sanki gene ortalara geldi gibi.. Senin hala öyle mi peki?
Evet benim hala aşağıda genelde. Bazen sadece yan yattıgımda sanki azıcık yukarda gibi hissediyorum hareketlerini ama yok yine aşağıda yani. Bende hep sanki çıkıcakmış gibi hissediyorum ama doktorlar sorun olmadıgını söylüyor. Benim bide o bölgede hareket edince ayaga kalkınca vs ağrı oluyor kas ağrısı gibi. Vajina kemiği sızlıyor falan bazen o yüzdrn korkmuşm bende ama skntı yok diyorlar. Sende korkma ama ihmalde etme Söyle doktoruna :) ben her kontrole gittiğimde söylüyorum rahim ağzına baktırıyorum yani :)

kış bebeği olunca daha mı gazlı oluyor neden ki
Erkeklere kiz bebeklere gore daha gazliymis sanirim bir de ister istemez annenin yediginden sutten falanda geciyor bebege gore de degiskenlik gosteriyo tabiki 5 bucuk ay cektik biz tam gazi bitti dis basladi :))

kış bebeği olunca daha mı gazlı oluyor neden ki
Azıcık bi üşüşe gaz olarak çıkıyor sanırım bi de şey derler ya bebek gözünden olsa gene üşürmüş, kışın ortasında doğuracağız bunun banyo ettirmesi var aşıları var çok çok dikkat etmek gerek sanırım

Azıcık bi üşüşe gaz olarak çıkıyor sanırım bi de şey derler ya bebek gözünden olsa gene üşürmüş, kışın ortasında doğuracağız bunun banyo ettirmesi var aşıları var çok çok dikkat etmek gerek sanırım
Valla evimiz sicak ustu iyidir demeyin ayaklariyla gobek ve beli sicak tutmak gerekli bebeklerde

Valla evimiz sicak ustu iyidir demeyin ayaklariyla gobek ve beli sicak tutmak gerekli bebeklerde
Beşiğini peteğin yanına koyacağım, banyo ettireceğim zamanlar da elektrikli ısıtıcı kullanırım ekstradan, örme yün yelekler falan, ayy doğsunlar da evimiz süt-kusmuk koksun :KK70::anne:

Bende oglumda 6 aya kadar cektim gazi i nurse harweysten baska surup iyi gelmedi insallah yine ondan kullanacagim cok memnun kaldim belki oyledir ama benim oglumda cok gazliydi o kadar gazli yemek ve icecek icmemeye dikat etmeme rezene kimyon cayini bol bol icmeme ragmen saglikli olsunlarda uykusuzda kaliriz bz yeterki

Bende oglumda 6 aya kadar cektim gazi i nurse harweysten baska surup iyi gelmedi insallah yine ondan kullanacagim cok memnun kaldim belki oyledir ama benim oglumda cok gazliydi o kadar gazli yemek ve icecek icmemeye dikat etmeme rezene kimyon cayini bol bol icmeme ragmen saglikli olsunlarda uykusuzda kaliriz bz yeterki
Aynen benimde oyleydi simdiki olacak bebegin ne olacak canim

Adanada çocukistan var. Harika bir mağaza, bayıldım. Herşey var . Sanırım başka yere gitmeme gerek kalmayacak

Erkeklere kiz bebeklere gore daha gazliymis sanirim bir de ister istemez annenin yediginden sutten falanda geciyor bebege gore de degiskenlik gosteriyo tabiki 5 bucuk ay cektik biz tam gazi bitti dis basladi :))
ay benımde cok yakınımdan bır ablanın oyle napsa ne etse susmuyordu hıc bı ılac yaramıyordu cok careszlık resmen ya inşallah bebişlerimiz en az gazlısından olurlar sancı cekmezler

evet baya bı dıkkat etmemız gerekecek artık bakalım ya neler yasocaz kımbılır o gunler gelsın hele ya bı an once

Bu arada kızlar ben 80 kilo olduğum halde ve ilk hamileligim olduğu halde 16 haftalıkken başladım bariz şekilde hissetmeye,günden güne tekmeye dönüştü.sabahtan beri de içimde kıvrıldığını döndüğünü hissediyorum,çok garip duygular içerisindeyim:)

S Sevimlipanduf Canım ben araştırdım bu sabah sen yazdıktan sonra,20-24 hafta arası hissedilirmis zaten.26.haftaya kadar hissetme hiç olmamışsa o zaman doktora gitmek gerekiyormuş.yani hiç endişelenme gayet normal şu anda.bir iki haftaya gümbür gümbür hissedeceksin gör bak :)

dün aldım cnm kadife olanlardan 2 tane çok gzller yumuşacık ve uygun fiyatları 28 tl idi
Foto paylaşirmisin bizimlede canim nezamandir tulum arıyorum içime sinen güzel birşey bulamadik internettende görmedigim birşeyi almak istemiyorum fotoda çok güZel soplayip koyuyorlar ürün geliyor malesef soluk :KK43:

Back
X