2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de biriktireyim öyle yıkarım diye almadım bugün . İçime sinmedi ama dışarda öyle:KK61:
Neyse babasına söyliyeyim de alsın özel deterjanı da yıkayım. Ay zoruma gitti
Daha. Cok erken degilmi yikamak için bizimkiler poşetlerde geziniyor daha dört dörtlük tamamlamadik hem birde bebek odasi almadik daha dolabimizda yok
Bu arada kaç tane battaniye aldin canim

Bebeğinize aldığınız kıyafetleri hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Bugün siftah yaptık, 2 parça aldık:dua:
Deterjanı sonra alırım dedim ama şimdi keşke alsaydım diyorum .
Temizleyip ütüleyip dolaba koymak istiyorum . Evdeki deterjanla yıkasam ne olur?
Ben roxy kullanmistim kizimda. Hem misler gibi kokuyo hem kalinti da birakmiyor. Gene onu kullanicam ben öneririm canımm. Evdeki deterjanlar biraz sert gelebilir kiyafetlere yumusatici kullanmadan da guzel kokmaz fikrimce. Yumusatici da ben sevmiyorum bebek kiyafetinde en azindan 3 yasina kadar. Nefeslerini tikayabilir. O yuzden roxy diyorummm :anneadayı::KK39:

Günaydın kızlar.doktor bana kan hapı başlattı ferro sanol.ben bu hapı gece yatmadan önce multivitaminimle birlikte içsem olur mu acaba? Gün içinde içemiyorum çünkü.
Bem de gece içiyorum eczacıya sordum olabilir dedi cok fena bulantı yapıyor çünkü ben de

Günaydın kızlar.doktor bana kan hapı başlattı ferro sanol.ben bu hapı gece yatmadan önce multivitaminimle birlikte içsem olur mu acaba? Gün içinde içemiyorum çünkü.

Ben de hem ferro sanol hem multivitamin kullaniyorum. Mide ağrısı yapmasın diye gece yatmadan önce içiyorum. Doktorum ağır gelmesin diye bi gün birini diğer gün diğerini içersin demişti, öyle kullanıyorum. İçmeden önce de son 2 saat süt ürünü tüketmiyorum

Daha. Cok erken degilmi yikamak için bizimkiler poşetlerde geziniyor daha dört dörtlük tamamlamadik hem birde bebek odasi almadik daha dolabimizda yok
Bu arada kaç tane battaniye aldin canim
Benim dolabımda yer çok .
Battaniye almadım henüz.
Annem bir tane yaptırıyor hediye Yeni doğan takımlarında 2 tane olacak. 1 yeni doğan takımı özel ismine göre yaptıracam . Burada resim paylaşmıştım. Yeter. Kışlık kalın tulum lar varya (ayı postu gibi) onlardan da 1 tane. Yeterli. Çok battaniye düşünmüyorum. Buralar zaten sıcak.

Bebeğinize aldığınız kıyafetleri hangi deterjanla yıkıyorsunuz? Bugün siftah yaptık, 2 parça aldık:dua:
Deterjanı sonra alırım dedim ama şimdi keşke alsaydım diyorum .
Temizleyip ütüleyip dolaba koymak istiyorum . Evdeki deterjanla yıkasam ne olur?
Cildinde alerji yapabilir. Benim oglum 15 aylik,gecenlerde ilk defa elbiselerini bizim deterjanla yikadim cildinde alerji olustu. Yeni doganlarin cildi cok daha hassas olur.

E bebekten alışveriş yapan arkadaşlar aziz bebenin ürün kalitesi nasıl
Alip memnun olduğunuz ürünlerin mağaza isimlerini yazarsanız sevinirim

Bu uni baby sivi deterjan yumusatici var onla makinada yikasak olmazmiki bebis doguncada ben elde tikayabilecegimi pek sanmiyorum kendimi okadar becerikli göremiyorum acikcasi biberon icin sivi deterjanini aldik ama camasir icin almadik daha
Yumusatıcı kullanma canım ben hala kullanmam ogluma 2.5 yasında cok hassas bebekler makinede yıkadıktan sonra cift durulama yap elde yıkamaya gerek yok yani

Minik oglusuma daha alışveriş yapmadım ama civil ürünleri kullandım ilk oglumda yine civile bakıcam ben memmundum canım

Minik oglusuma daha alışveriş yapmadım ama civil ürünleri kullandım ilk oglumda yine civile bakıcam ben memmundum canım
Bende yapmadım canım Eylül sonunda kışlıklar çıkar öyle bakarım diyorum cívil yok burda netten yapacağım alışveriş e bebekte ürünleri varmı bakayım

Ben bi 10lu hastane çıkışı aldım bide 5li çıkış aldım ikiside aziz bebenin kaliteleri gayet güzel özellikle 10lu olan daha yumuşak geldi bana
pnD1Qz.jpg
pnD1Qz.jpg

Ben aziz bebenin 10lu takımından aldım. Çok kaliteli ve yumuşacık. Zaten aziz bebenin ürünlerini annem kardeşime alırdı, sene 1991 :) bunun malı güzel deyip annem aldırdı bana da

Benim dolabımda yer çok .
Battaniye almadım henüz.
Annem bir tane yaptırıyor hediye Yeni doğan takımlarında 2 tane olacak. 1 yeni doğan takımı özel ismine göre yaptıracam . Burada resim paylaşmıştım. Yeter. Kışlık kalın tulum lar varya (ayı postu gibi) onlardan da 1 tane. Yeterli. Çok battaniye düşünmüyorum. Buralar zaten sıcak.
Saglikli günlerde giysin minnosun canim

Yumusatıcı kullanma canım ben hala kullanmam ogluma 2.5 yasında cok hassas bebekler makinede yıkadıktan sonra cift durulama yap elde yıkamaya gerek yok yani
Makinede bebek programi var ama 3:25dk çok degilmi saat olarak normal programmi kullanmak gerekirki sen tecrubelisindir

Bem de gece içiyorum eczacıya sordum olabilir dedi cok fena bulantı yapıyor çünkü ben de

Ben de hem ferro sanol hem multivitamin kullaniyorum. Mide ağrısı yapmasın diye gece yatmadan önce içiyorum. Doktorum ağır gelmesin diye bi gün birini diğer gün diğerini içersin demişti, öyle kullanıyorum. İçmeden önce de son 2 saat süt ürünü tüketmiyorum

Sagolun kızlar.dun gece içtim ikisini birden mideme falan dokunmadı şükür.aynen devam edecem.

Back
X