2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar merhabalar, ben 19+1 yani dün akşam bebeğimi ilk defa hissettim çok güzeldi çok heyecanlandık eşimle bugunde bekliyorum yine hissedeyim diye ama bu saate kadar hissetmedim bi kere hissedince sanki artık her hareketini hissederim zannediyodum biraz hayal kırıklığı oldu ondan bugun, normal mi benim durumum böyle ara ara mı hissediliyor yoksa bende mi anormallik var? Tuhaf bi soru olduysa lütfen kusuruma bakmayın ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ondan nolacak nasıl olacak hiç bilmiyorum bi kaybımda var öncesinde ondan extra paranoyak da oldum kötü bişey olur mu diye

Kızlar merhabalar, ben 19+1 yani dün akşam bebeğimi ilk defa hissettim çok güzeldi çok heyecanlandık eşimle bugunde bekliyorum yine hissedeyim diye ama bu saate kadar hissetmedim bi kere hissedince sanki artık her hareketini hissederim zannediyodum biraz hayal kırıklığı oldu ondan bugun, normal mi benim durumum böyle ara ara mı hissediliyor yoksa bende mi anormallik var? Tuhaf bi soru olduysa lütfen kusuruma bakmayın ilk bebeğim olacak Allah kısmet ederse ondan nolacak nasıl olacak hiç bilmiyorum bi kaybımda var öncesinde ondan extra paranoyak da oldum kötü bişey olur mu diye
Bu haftalarda seyrek hissetmen normal canım. Ben 21+6 yım ben de her zaman hissetmiyorum. Endişe etme. Biraz daha büyüsün güçlensin sonra hep hisseder, takip edersin

canım sakın korkma cok normal suan zaten net olarak bebek haraketerını saymaya 26 dan sonra baslanıyor net duzen o zaman oluduyor bıraz gecsın endıselenmenın yersız oldugunu anlayacaksın korkma :)

benımde gec dollenme ama 4 5 gün fln o arayıda kapattı sanırım ama boyle yıne 1 gun falan gerıden cıkıyor ama ılerleyen aylarda satı yakalıyormus bebek oyle dıyorlar genelde daha da buyudukce ay yakalamasada bısey olmaz masallah onlara saglıklı olsunlar yeter :)
Orasi oyle canim bastan beri geriden gidiyoruZ suan 6gunluk bi acik var sagligi yerinde olsunda gerisi cokta onemli degil kuzum
kuZum yatman lazim ozaman hissediyor insan ayakta geziyor hareket ediyorsan hissedilmiyor dun bende hissetmedim surekli hareket halinde idim amniyon sivisi hareket ettigin zaman bebek uyurmuş diye okudum oyuzden olabilir sakin sakin uzan karnini doyur ozaman guzel hissediliyor

Ben geldim..kizcemi gordum :) annem ve esimle gitmistim.anneme.gore bana benziyor :KK48: oyle gormek istedi herhalde anacimm :KK36:
Cok sukur her sey normaldi.yalniz normal olcumlerden azcik farkli cikti.. 26 cm 385 gram dedi 20+5 cikti.
Ctesi kendi drum 400 gr 27 cm demisti..bu kadae farkin onemi yok tabi..:confused: cok guzeldi :anne: en iyi yakaladigi resimde bu:KK200:

Eklentiler

• 20180904_171005.webp
    20180904_171005.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 88
:anneadayı::KK200:Merhaba hanımlar tatildeydim okudum ama yazamadım bugün dr kontrolüm vardı herşey yolunda maşallah sat a göre 1 hafta ilerideyiz @Ytmz kilom 55 hepimize sağlıklı günler haftalar veeee doğumlar:KK200:

Ben geldim..kizcemi gordum :) annem ve esimle gitmistim.anneme.gore bana benziyor :KK48: oyle gormek istedi herhalde anacimm :KK36:
Cok sukur her sey normaldi.yalniz normal olcumlerden azcik farkli cikti.. 26 cm 385 gram dedi 20+5 cikti.
Ctesi kendi drum 400 gr 27 cm demisti..bu kadae farkin onemi yok tabi..:confused: cok guzeldi :anne: en iyi yakaladigi resimde bu:KK200:
Maşallah minige gözün aydın canim hesaplamayı flx7 yaparak boyunu ögrene bilirsin canim

Ya hanımlar birşey sorucam ben yine. Öncelikle kontrolleri iyi geçen herkesin gözüaydın kontrolünü bekleyenlerde güzel haber alır inşallah :) ben bebeğimi 17. Haftada falan hissetmeye başladım. İkinci bebeğim ama ilk 8. Haftada alındı. Gelişmediği için. Bu haftaya gelen ilk bebeğim biraz erken hissettim yani şuandada 22+4 üm ve hareketlerini çok hissediyorum yani bazen sert bile oluyor. Ve bu bikaç haftadır hareket ettiği zaman bikini bölgesinin sol tarafında hafif bi ağrı oluyor. Bazen hareket etmediğindede oluyor. Acaba normalmi sizdede oluyormu böyle bişey :/

Maşallah canım. O kadarcık ölçüm farkı olur :) sağlıkla gelsin miniş

Ya hanımlar birşey sorucam ben yine. Öncelikle kontrolleri iyi geçen herkesin gözüaydın kontrolünü bekleyenlerde güzel haber alır inşallah :) ben bebeğimi 17. Haftada falan hissetmeye başladım. İkinci bebeğim ama ilk 8. Haftada alındı. Gelişmediği için. Bu haftaya gelen ilk bebeğim biraz erken hissettim yani şuandada 22+4 üm ve hareketlerini çok hissediyorum yani bazen sert bile oluyor. Ve bu bikaç haftadır hareket ettiği zaman bikini bölgesinin sol tarafında hafif bi ağrı oluyor. Bazen hareket etmediğindede oluyor. Acaba normalmi sizdede oluyormu böyle bişey :/
Benimde 2 dusuk sonrasi bu zamana kadar gelen ilk gebeligim.. ayni zamanda bende hissetmeye basladim 16 17 hafta..
Siddetli hissediyorum bazen dedigin gbi agri da oluyo itikliyo gibi aslinda agrida degilde.geriliyo gibi ... hareket etmiyo diye dusunme.o ediyoda biz her zaman hissetmiyormusuz.

• Beğen
Reactions: Otb
Benimde 2 dusuk sonrasi bu zamana kadar gelen ilk gebeligim.. ayni zamanda bende hissetmeye basladim 16 17 hafta..
Siddetli hissediyorum bazen dedigin gbi agri da oluyo itikliyo gibi aslinda agrida degilde.geriliyo gibi ... hareket etmiyo diye dusunme.o ediyoda biz her zaman hissetmiyormusuz.
Evet ama böyle hani böyle nasıl desem ağrı 1 2 saniye sürüyo hafif bi ağrı. Snra gdiyo sonra biraz zaman geçiyo yine oluyo. Tam olarak ne zaman oldugunu henüz anlayamadım şuan oluyo mesela. Erken doğumdan çok korkuyorum çatı ağrısı denilen ağrılarımda vardı vajina bölgesinde. Hep aklıma kötü şeyler geliyor :(

Selam hanimlar. Benim 2 3 gundur kasik ve karın agrim var 20dknfln suruyo gun icinde 2 3 kez tekrarliyor. Doktora 10 gun var sordum bugun ama henuz cevap atmadi. Sizlerde yasayan varmi?

• Beğen
benım ara ara oluyor canım hatta yururken bı anda sankı orda bısey varmısda ustune basıyomusum gibi kasıklara baskı yapıyor olabılır herhalde

• Beğen
benım ara ara oluyor canım hatta yururken bı anda sankı orda bısey varmısda ustune basıyomusum gibi kasıklara baskı yapıyor olabılır herhalde
Benm yürürken yatarken heran olabiliyor. Ben bebek hareketlerine bağlamıştım ama hareket etmediğindede oluyor bazen korkuyorum bende. Sadece sol kısımda var vajina kemiği üstünde biraz. Bebek büyüdüğü için desem iki taraflı olmazmıydı. Bu tek sol tarafta oluyor ve ben çok tedirgin oluyorum. Zateb en baştan beri yatarak geçirdim desem yeridir oyle bi yorulma falanda olmuyo anlamadm bende :(

Selam hanimlar. Benim 2 3 gundur kasik ve karın agrim var 20dknfln suruyo gun icinde 2 3 kez tekrarliyor. Doktora 10 gun var sordum bugun ama henuz cevap atmadi. Sizlerde yasayan varmi?
benımde oluyordu karın agrım ama ben sonradan gece cam acık ve sutyenle yatıyordum karnım belım fln acık yanı ondan oldugunu anladım sımdı dıkkat edıyorum , birde benı sıkan birşey gıydıgımde oluyor pazar gecesı karnımdan kasıklarıma dogru 2 saat belkı agrıdı bı etek gıymıstım sıkıyordu ondanmıs sanırım cıkardım yattım dınlendım gectı ertesı gun doktora gıttım hersey yolundaydı ama herkesın vucudu farklı arkadasım bu tarz sorular cok ksııye ozel doktorun daha ıyı cvp verır

Canım valla karın ve kasık değilde benm en baştan beri bu bikini bölgesinde ağrılarım oldu. Şimdide tek taraflı farklı bi ağrı olmaya başladı. Bndan önceki ağrılar için bi sebep yoktu yani herley yolunda gidiyordu. Ama seninki gibi bişi yaşamadım onyüzden ne desem yalan olur. Umarım hepimizin sağlıkla geçerde sağlıkla kavuşuruz.

Benm yürürken yatarken heran olabiliyor. Ben bebek hareketlerine bağlamıştım ama hareket etmediğindede oluyor bazen korkuyorum bende. Sadece sol kısımda var vajina kemiği üstünde biraz. Bebek büyüdüğü için desem iki taraflı olmazmıydı. Bu tek sol tarafta oluyor ve ben çok tedirgin oluyorum. Zateb en baştan beri yatarak geçirdim desem yeridir oyle bi yorulma falanda olmuyo anlamadm bende :KK43:
allahın ıznıyle bısey olmaz arkadasım ıyı dusun ıyı olsun guzel olumlu sınyaller ver bebgıne , hatta konusmayı dene onunla ben bi sıkıntı bısey oldugunda leke durumum oluyor mesela en basından berı ıyısın bırseyın yok anneyı korkutma bak gıbı tatlı tatlı konsyorum hep bısey oldugunda gerıldıgımde fln, onu da ozellıkle germemek ıcın bu sekılde atıyorum üstümden

benımde oluyordu karın agrım ama ben sonradan gece cam acık ve sutyenle yatıyordum karnım belım fln acık yanı ondan oldugunu anladım sımdı dıkkat edıyorum , birde benı sıkan birşey gıydıgımde oluyor pazar gecesı karnımdan kasıklarıma dogru 2 saat belkı agrıdı bı etek gıymıstım sıkıyordu ondanmıs sanırım cıkardım yattım dınlendım gectı ertesı gun doktora gıttım hersey yolundaydı ama herkesın vucudu farklı arkadasım bu tarz sorular cok ksııye ozel doktorun daha ıyı cvp verır
Rahim buyumesi gibi seylerden olanilir yaziyor ama emin olamiyorum neden. Pencere fln acik bizimde hep ondan mi acaba gercekten. Bu gece kapatip deneyim bakalim binkacgun. Umarim doktorda h bian once hbr ederde rahatlarim. Yazarim burdanda.

Back
X