- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bnads soyle kuzumHadi yaa. Aklımda bulunsun bakalım bizim doktor ne verecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnads soyle kuzumHadi yaa. Aklımda bulunsun bakalım bizim doktor ne verecek
Bnmde kafsm karisti ya bizede söyler misin ne verdigini canımBize dr kan sayımı ve ferritin baktırdı. 5.ayda da demire başlayabiliriz dedi.
En iyi demir ilacında bile paraben var dedi.
Hangi markayı verecek bilmiyorum
Kiz hatalı urun mu aldin o nasi oluyo bidigaYaa benim kız bi garip o zaman bizde 7yi geçmişizdir geçen ay 6700dük çünkü.. şuan üstünde lcw nın 1-3 ay çıtçıtlı zıbını var 3-6yı giydirdim yine büyük geldi..6-9 alayım bari yada gidip bakayım bi bedenlerine o tulumlar hoşuma gidiyor benimde rahat olur hem..:)) teşekkür ettim![]()
önce sebzeyle basşanır meyve yiyen çocuk sebzeyi sevmez tadı yavan gelir nette veriliş sırası var ek gıdaların bir göz atın istersenizDisi kasindigi icin yesil elma verdim alerji yapti benek benek oldu. Muz verdim kendinden gecti. Gulucukler atti.
Lcw zıbın hiç yok bende karşılaştırmadım şimdi ama civil ebebekte 6 aylık zıbınlar giyiyor cartersin neredeyse 1 yaş olanı giyecek kalıplar çok farklı olabiliyor, belki senin kızın boyu uzundur kilosunu belli etmiyordur benim kız biraz kısa sanırım ben ve eşim de kısa sayılırız, kesinlikle gidip bak ben internetten sipariş verdim sonra bi de mağazan değişime gittim görerek almak daha iyi olurYaa benim kız bi garip o zaman bizde 7yi geçmişizdir geçen ay 6700dük çünkü.. şuan üstünde lcw nın 1-3 ay çıtçıtlı zıbını var 3-6yı giydirdim yine büyük geldi..6-9 alayım bari yada gidip bakayım bi bedenlerine o tulumlar hoşuma gidiyor benimde rahat olur hem..:)) teşekkür ettim![]()
P Puddingmuf neredesiiin
ben de 6 9 yerine 9-12 2 tulum almışım baya bol uzun oldu şortlu tulum kısa pantolon gibi olduKiz hatalı urun mu aldin o nasi oluyo bidigabn kusmuktan pnye kalmadimi onlwrdan giydirom body gibi alttan baglnmiyo zaten
lcw nin 6 9 penyeleroluyo gobus cikiyo ama , 9 12 tulumlari giyiyo, pantln var boy uzun ama bel tam 6 9, gonlek var 6 9 gobusten birlesiyo ama 1 aya olmaz yada boy atar biraz fitlesir olurbilinmez
![]()
Sort tam oturmaz simdi ustune uzun pantolon bi nebze kurtarıyoruz daben de 6 9 yerine 9-12 2 tulum almışım baya bol uzun oldu şortlu tulum kısa pantolon gibi oldudegişeyim diyorum bi diyorum bol bol rahat rahat giysin bu aylarda kıyafet bedemi tutturmak mesele
Kiz hatalı urun mu aldin o nasi oluyo bidigabn kusmuktan pnye kalmadimi onlwrdan giydirom body gibi alttan baglnmiyo zaten
lcw nin 6 9 penyeleroluyo gobus cikiyo ama , 9 12 tulumlari giyiyo, pantln var boy uzun ama bel tam 6 9, gonlek var 6 9 gobusten birlesiyo ama 1 aya olmaz yada boy atar biraz fitlesir olurbilinmez
![]()
Heheh canım birkaç gündür çoğu kişi terketti buraları. Herkesin bebesi bir garip hallerde atak hepimizi vurdu sanırımBen hepinize kusumKac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne B bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan![]()
Kemiklerimi agir acaba oylediyolar ya gostsrmeyince kiloyubende anlamadım valla 3-6lara yeni yeni geçiyorum.. hala büyük gelen var.. bu zıbınında alt çıtçıtı bile kapanıyor.. doğduğundan beri giyiyor nerdeyse
ayıplı ürün satmışlar demekki bana
6-9 ları hayal bile edemiyorum çocuk görünmez içinde kesin.. demek ki benim kız sıkılaşmış kiloyu göstermiyor:))
6vgun kalmis kuzum hadi sendengecmis azcik kalmis 20 lerde sayan var gunBen hepinize kusumKac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne B bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan![]()
Yazın pijama takımı ne giydireceğiz şortla falan mı yatıracağız yıprandı pijamalarımız iki takım var zaten yıkayıp yıkayıp giydirdim ilk defa bişey eskittikSo
Sort tam oturmaz simdi ustune uzun pantolon bi nebze kurtarıyoruz da9 12 tulum tan oluyo bize lcwnin
Heheh canım birkaç gündür çoğu kişi terketti buraları. Herkesin bebesi bir garip hallerde atak hepimizi vurdu sanırımBende yok program olan biri el atıversin gari
![]()
Evet cnm biz ailecek uzunuz 54cm doğdu benimki ama çıtçıtı da kapanıyor alttan değişik bnm kız da anlamadım gittiLcw zıbın hiç yok bende karşılaştırmadım şimdi ama civil ebebekte 6 aylık zıbınlar giyiyor cartersin neredeyse 1 yaş olanı giyecek kalıplar çok farklı olabiliyor, belki senin kızın boyu uzundur kilosunu belli etmiyordur benim kız biraz kısa sanırım ben ve eşim de kısa sayılırız, kesinlikle gidip bak ben internetten sipariş verdim sonra bi de mağazan değişime gittim görerek almak daha iyi olur
Buraya malum yaz geldi, 2 gündür kısa kollu ince tişört ve taytla yatırıyorum. Üstüne de ince müslin bez. Öteki türlü çocuk sabah su içinde uyanıyor. Hasta etmeyiz bebişlerimizi inşAllah
Allah razi olsun6vgun kalmis kuzum hadi sendengecmis azcik kalmis 20 lerde sayan var gun![]()
Benim kız 46 cm doğduEvet cnm biz ailecek uzunuz 54cm doğdu benimki ama çıtçıtı da kapanıyor alttan değişik bnm kız da anlamadım gittigideyim bakayım ben hem gezmiş olurum
sağol kuzum
Yaa gülme komşuna gelir başınaValla tum atak donemlerinde sinsi sinsi buralari okuyup icimden kotu kahkalarimi atiyordum onların bebekleri mizmiz benimki melek diyeresmen suan karma yasiyorum kizim benden tum ataklarin acisini cikartiyor
Sizde atak yokmu![]()