2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen kuzum klima açılmaz. Ben vantilatör kullanırım muhtemelen kendi odamda. Bebiş zaten kendi odasında yatıyor. Başka bir alternatif yok galiba :KK43: Kışı ayrı dert yazı ayrı dert. Bir ilkbahar yaşasaydık bari havalar ya çok soğuk ya çok sıcak.
Biz ayni odadayız kızla, aynen artık mevsim geçişi yok ondan herkes hasta şu ara tanıdığım herkes grip soğuk algınlığı falan, Ankara serindir herhalde daha bi sure daha rahat edersin

Fırtınalı günler neymiş ki ne zaman oluyor. Biz şu an aynı düzende devam ediyoruz bir huy değişikliği yok henüz. Sadece çenesi pek açıldı cır cır nağmeler atıyor evde 😂 Muhabbet kuşu besliyoruz sanki geveze tam 😄
atağın orta dönemi nd başlıyor şuan atakta msıınız

Biz ayni odadayız kızla, aynen artık mevsim geçişi yok ondan herkes hasta şu ara tanıdığım herkes grip soğuk algınlığı falan, Ankara serindir herhalde daha bi sure daha rahat edersin
Buraya oranla aynen baya serin. Benim evim de serin oluyor mis gibi kuzey cephe asla güneş almıyor. Evi seçerken özellikle kuzey cephe istedim başıma gelecekleri biliyordum çünkü 😂😎

Fırtınalı günler neymiş ki ne zaman oluyor. Biz şu an aynı düzende devam ediyoruz bir huy değişikliği yok henüz. Sadece çenesi pek açıldı cır cır nağmeler atıyor evde 😂 Muhabbet kuşu besliyoruz sanki geveze tam 😄
AA bak Happy kids de şey diyordu bebeğinizin çıkardığı seslere benzer sesler çıkarın anlaşıldığını düşünüp keyiflenecek diyor 😂

Yaa gülme komşuna gelir başına 😂😂 Bize henüz vurmadı atak, teğet geçer umarım 😂 Bizim de tahmini doğum tarihimiz 19 ocak heralde meşhur atak haftası içindeyizdir ama daha karanlık yüzünü göstermedi bakalım 😆😆

😂 sizi cok iyi anliyorum suan ,haftalardir atak diye konustunuz neyden bahsediyorlar acaba diye dusunuyodum :D oglum hergun atakliydi mesela ondan hic fark etmezdim 😂
ayy ins teget gecer ben olamadim sen o sansli azinliktan ol :D mavisinide yerim nasil guluyor hele ♡♡

Bizim evde çok sıcak oluyor ya bende zıbınla yatırırım nolcak diyordum ablam da bebek o üşür zıbınla yatmaz inçe de olsa pijama giydir dedi ama ben bile kısacık şort ve atletle duruyorum yazın evde bebek pişmez mi pijamalarla
İnce oluyordur cnm bence birde bende atlet şortla çok daha terliyorum gibi oluyor teri çekmiyor bişey olmayınca o yüzden terini alacak bişeyler olsun isterim üstünde ama müslin uyku tulumu çok mantıklıymış beğendim 😁

atağın orta dönemi nd başlıyor şuan atakta msıınız
Bilmem ki kız ben anlamıyorum ataktan falan atak nedir onu da burda öğrendim çok cahilim keşke bilinçlensem 😂😂 tdt 19 ocak ataktayız sanırım Fobia ile aynı tdt atakta olduğumuzu belirtmişti az önce

😂 sizi cok iyi anliyorum suan ,haftalardir atak diye konustunuz neyden bahsediyorlar acaba diye dusunuyodum :KK70: oglum hergun atakliydi mesela ondan hic fark etmezdim 😂
ayy ins teget gecer ben olamadim sen o sansli azinliktan ol :KK70: mavisinide yerim nasil guluyor hele ♡♡
Hadi inşAllah 😄 Çok sağolasın teyzesi ♥️

AA bu muslin tulumları görmüştüm bende internette Müslin örtü ararken dikkatimi çekmişti çok mantıklı gelmişti valla, benim evimde yazın çekilecek gibi değil ful güneş altında dışarıda hava 30 derece evde 35-37 lere çıkıyordu geçen sene salonda yatıyordum bi tek klima orada var diye, bu sene bebek üşür diye cam bile açamıycaz gece pişmemek imkansız, annemlerin ev çok serin oluyor yazın burada bunaldıkça oraya gideriz, gerçi hala yaz da gelmedi bi tişört giydiremedim şu kıza
Klima düzenli kullanılırsa çarpmaz canım aç kapa yapılırsa çarpar

Buraya oranla aynen baya serin. Benim evim de serin oluyor mis gibi kuzey cephe asla güneş almıyor. Evi seçerken özellikle kuzey cephe istedim başıma gelecekleri biliyordum çünkü 😂😎
Geçen sene bi de hamilelikten daha fazla terliyordum eşime taşınalım buradan bu ev çok sıcak diye ağlıyordum 😂😂

Bizim evde çok sıcak oluyor ya bende zıbınla yatırırım nolcak diyordum ablam da bebek o üşür zıbınla yatmaz inçe de olsa pijama giydir dedi ama ben bile kısacık şort ve atletle duruyorum yazın evde bebek pişmez mi pijamalarla
Ben Alanya da zıbınla yatırdım hep klimalı odada ince örtü örtüyordum

kız yok benden o bsy beklemez ama yaparsam ş onca inansın içind e yapma demez inince de mecbur yapıyoruz ondan ben dert yanıyorum çağırıyor da bari ard arda cgırmsın diye senı asla unutmammmm güzellik 💞💞💞

Sen yine keyfine bak canim. Bulunmak istemiyorSan anne biraz dinlenmek istiyorum dersin anlar zaten.
Ayy unutmazsin dimi :halay: ♡bitanesin bitane♡♡
Alya nasil canim uykulari ayni duzendemi

Klima düzenli kullanılırsa çarpmaz canım aç kapa yapılırsa çarpar
Tek bir odada var bence her yerde olmalı o zaman aç kapa yapmayız 😂😂 mecburen aç kapa yaparız ki hele ki hareketli zamanları olacak bi odada mümkün değil durmaz şimdi bile durmuyor bir odada

Tek bir odada var bence her yerde olmalı o zaman aç kapa yapmayız 😂😂 mecburen aç kapa yaparız ki hele ki hareketli zamanları olacak bi odada mümkün değil durmaz şimdi bile durmuyor bir odada
Taa seneyi bulacak canım hareketli zamanı kapatırsın kapıyı tek odada yaşarsınız yatak odasında da olsa açardın ikisini soğuturdun tüm evi ben hunharca klima kullanırdım tüm kapıları açıp =) tabi elektrik faturaları bu kadar zamlı değildi

Ben hepinize kusum :halay: Kac gundur yokum ne @Kartanesii8892 ne B bence91 sormadilar beni ama Sen sordun bundan gayri dostumsun ♡♡♡ :KK70:
Valla kac gundur melek kizimin huyu cok degisti, gunduz hic uyumuyor surekli memede huysuz bide atak midir artik anlamadim :KK57:
Tahmini dogum tarihi 6ocakti hayrina biri bakabilir mi uygulamasindan :KK70:
Kız ben de kaç gündür yazmamaya çalışıyorum biri sorsun istiyorum senden bekliyordum meğer sen de benden bekliyormuşsun tüh😂 ne haber 😁😁

Bugün bizimki de fenaydi. Surekli mizildanma kisacik uyuma. Bir ara oturdum aglamasini izledim ellerim kafamda. Cok fenaydi cook :KK43:

Bizim de tdt 19 ocak canim. Atagin icindeyiz su ara firtinali günler. Kaldı 20 gün :KK43:

Ahh yaa =( biraz daha sabredicez. Ben merak ediyorum acaba bu atak bitince normale dönecekler mi

Back
X