• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(

Kızlar mochi diye bir süt pompası var, doğal vakumlama ile süt sağıyor. Daha önce lansinohun da böyle manual makinesi varmış ama galiba üretimi durmuş bulamadım. Böyle bir şey kullanan var mı? Yorumlar çok olumlu. Dün lansinoh manuel pompayla biraz süt sağayım dedim. Hiç güzel sağmıyor. Toplam 50 cc anca elde edebildim. Mesela bebeğim bir göğsümü emerken diğeri sızlıyor. Ama sağarken öyle değil, burdan bile tam boşaltmadığını anlayabiliyorum. Sağım sonrası bebeğimi emzirmeyi denedim sağdığımı sandığım halde lık lık süt geldi içti. 1 ay sonra işe başlayacağım güzel bir makine lazım. Lansinohun elektriklisi de eh işte..
Ben aldim kuzumm is yerinde iyi olur diye. Ama cok da faudali degil soyle yani dogal vakum oldugu icin cok yavas. Ben emzirirken kullaniuorum diger memeye o zaman cok hizli akiyor doluyor mochide. Eller serbest olmasi buyuk rahatlik

Evlenene kadar abimle yaşıyordum 2 kişilik yemek yapıyordum evlendim kocamla yine iki kişi ben 6 kişiden fazla kişiyi doyuramıyorum aç kalıyorlar genelde ama öğrenmem gerek çünkü biz 4 kişiyiz artık bi ailde daha gelse 8 eder maşallah size kalabalık ailenin faydaları
Aynen canim bizde bi iftar verirdik 20 kisi 25 kisi o gun boyle gelsede gecse diye beklerdik 😂

Ya cok enteresan gercekten her seferinde tuhafima gidiyor ayni anda ayni seyleri yasamak :KK70: Benimki de ayni gene mizil mizil ama gecen gunlerdeki gibi kriz hali degil. 2 gundur toplamda 2 saat uyumuyordu simdi toplamda 3 3.5 saati tamamladi cok sukur. Gordugum kadariyla bsebse bsebse sen ve ben ayni zamanda atlatacagiz su atak denen seyi insallaaah :))
Benimde oyle valla okudukca kendimi okuyor gibu hissediyorum 😂insallaaah amiiiiin❤

Tavsiyem doktor ne dediyse bir süre onu yapman canım. Kafana göre diyet uygulamaman. Çünkü bunun sonu yok o alerjik bu da alerjik diye diye yiyecek bir şey bırakmıyorsun. Sadece zeytin ekmek patates yedim kaç hafta boşu boşuna. Bebeğinde ciddi alerjik bulgular yok süt ürünlerini kessen yeter. Olmazsa doktorla ilerletirsin. Mukus da ek gıdada geçecek.
Bende cok ciddi oldugunu sanmiyorum , cunku assiri assiri huysuz degil ufakken cok zorlasi ama simdi yine etrafa ilgi biseylerle ilgileniyo daha mutlu huzurlu cildinde dokuntu vs bisey de yok

Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Esimin 3 kuzeni var erkek ucunde de olmus dedigin yerde belli bir aydan sonra mi yastan sonra mi yalan olmasin kendiliginden kayboluyormus

bugün kızım uykulara dırendı erken uyumalı diye erken uyttum 18.30du.. kocam da sakarya macına gittı bense suan tek basımayım . acaba arkadasları mı cagırsam yksa uyusammı dıye ikilemdeyim 😃

Back
X