- 27 Temmuz 2015
- 314
- 485
- 103
Ilk bebede duymadım ben boyle bisey sizden duydum neler varmış bakalım nolucak 6 günün sonunda çok teşekkür ederim caniiiim7ocak baz aliniyor kuzum. 6gunun var senin atagin bitmesine❤ atlatmissin sen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk bebede duymadım ben boyle bisey sizden duydum neler varmış bakalım nolucak 6 günün sonunda çok teşekkür ederim caniiiim7ocak baz aliniyor kuzum. 6gunun var senin atagin bitmesine❤ atlatmissin sen![]()
Mongol lekesi deniyor çok normal 3 yaş civarı geçiyor. Büyük oglumda vardı hafif. Gecti. Goumcemin oğlunda koskocaman vardı onun da baya azaldı .Kizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Sizin bu mesajinizi okudum. Hemen soktum odaya bizim kizi . Hadi bakalim dedim kardeslerin uyuyor sende uyu dedim. Kucagimda gozleri kapanirken eliyle hala yuzumu tutmaya calisiyordu. Neyseki sonuc basarili oldu. Soyle kisa kisa anektotlarla bir egitim verin benim gibilere en iyisi .bugün kızım uykulara dırendı erken uyumalı diye erken uyttum 18.30du.. kocam da sakarya macına gittı bense suan tek basımayım . acaba arkadasları mı cagırsam yksa uyusammı dıye ikilemdeyim![]()
Kotu birsey degil dimi kuzum sadece lekeMongol lekesi deniyor çok normal 3 yaş civarı geçiyor. Büyük oglumda vardı hafif. Gecti. Goumcemin oğlunda koskocaman vardı onun da baya azaldı .
Yurtdisindayken Fransiz bir doktor bu lekeyi yegenimde gormus. Genlerinizde orta asya var demis.Kotu birsey degil dimi kuzum sadece leke
Büyük kızımda vardı geçti kendiliğinden 2.numaram da yokKizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
Ay teşekkür ederim canım saol bakcam hemen eşim yokkenS Sevimlipanduf canım bu siteye bakabilirsin bak kendin tasarlayabiliyorsunben babalar gününe değil de doğum günü için hazırlayacağım kurban bayramının ilk günü için
![]()
Bebek Body - Sen Tasarla
Tişört ve body kumaşı %100 pamuk, birinci sınıf kaliteli penyedir. Tişörtlerin kalıbı, rahat ve hafif dökümlüdür. Yakası ferah ve geniş kesimdir. Üzerinde kullanılan boyalar sertifikalı ve güvenlidir; insan sabebeksem.com
Biz de öyleyiz çekiyor ağzına alamayınca sinirleniyorBenimkide donmek için kullanıyor birde oyun halısında sallanan oyuncakları çekiyor saldırıyor ağzına sokmak için eline tam gelmeyince çıldırıyor
Bizde de var poponun iki tarafinda ve catal kisminda. Ben dogum sirasinda cikarirlarken oldu sanmistim. 3-4 yasina gelince geciyormusmus dr un dedigine göreKizlar bebeginizin poposun çatal kisiminda yesilimsi bi morluk varmi ?? Bayadir bizde var korkulacak bir durummu yoksa normalmi ki :-(
estahfrullah ya canım 5aydır arastrmadıgım sey kalmadı da ondan cokşeyde tecrubelı oldum 10a dek uyanık mydı bebeğin. 5yasa dek cocuklar aksam 8bucuga dek yataklarında olmalymıs. 0,2yas arası 19.30 en gec.. ben kacta uyumasını ıstıyorsam oncesınden sokuyorum odaya sakinleşsin dıyeSizin bu mesajinizi okudum. Hemen soktum odaya bizim kizi . Hadi bakalim dedim kardeslerin uyuyor sende uyu dedim. Kucagimda gozleri kapanirken eliyle hala yuzumu tutmaya calisiyordu. Neyseki sonuc basarili oldu. Soyle kisa kisa anektotlarla bir egitim verin benim gibilere en iyisi .
benim eşimin lafları aynııı hediye alsa da begenmezmişim istediğin şeyi alalım der ne anlamo varsaOda bana birsey almadi , kapitalizmin oyunlarıymış bunlar hep , ben ccanim istedigu zamn hediye alirim sirf bi gun diye almam , 1 gunede sigdiramam senin kutsalligini fln diip para verdi istedigin bisey varsa al diyeben kolaj yapmayi dusunuyorum oglumla hani yere koyup harfin bi kisminda oluyor ya , babalar gunun kutlu olsun diyerek yazi yazicam cok cok daha sevinirr zateb
![]()
Benim kiziminda totisinin catalinda var canım morluk , sıkıntılı bir durum değil amaKotu birsey degil dimi kuzum sadece leke
Tum ozel günlere tepkisi budur dogum gunuyildonumu hsricbenim eşimin lafları aynııı hediye alsa da begenmezmişim istediğin şeyi alalım der ne anlamo varsa
Valla arada ben perte cikiyorum kalkmiyorumOruç tutmayıp her gece kalkıp sahur hazırlamak.. umarım sevabı çoktur![]()
Oruç tutmayıp her gece kalkıp sahur hazırlamak.. umarım sevabı çoktur![]()
Ah nerde eşim de kalkma diyor ama kendi de kalkamıyor ben böyle derin uyuyan bir insan görmedim yani bi kaç gece kalkmayım sen kalk kendin dedim tamam dedi hatta salonda uyuyım gece sahurdan sonra yanınıza gelirim dedi tamam dedim sonra gene ben kalktım tabiki uyanmıyor, bulduğu her boşlukta 10-15 saniye de uykuya dalabilen bir insan eşim ve uyandırmak da o kadar zor ki en az 5 kere başına giderim hadi kalk kalk diye beni çok yoruyor bu huyuOlmaz mı hiçeşim sağ olsun beni kaldırmıyor kendi hazırlar yer
![]()