Evet canım sadece leke. Kötü bir şey değil korkma.Kotu birsey degil dimi kuzum sadece leke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım sadece leke. Kötü bir şey değil korkma.Kotu birsey degil dimi kuzum sadece leke
Gürültü geliyorsa kakası var yapmaya yakın demek. Benimkinde öyle oluyor. Hatta emerken kakasını daha çabuk yapıyor.bebeğiniz emerken karnından gurultu gelen var mı? normal mi acaba?
Artık olmaya başladı grup olarak inşallah Benimde yakındır zira çok sinirliyim hemen olsun istiyorum gözün aydın canım
Golden goat mama kullanan var mı? Memnun musunuz
benim eşimin lafları aynııı hediye alsa da begenmezmişim istediğin şeyi alalım der ne anlamo varsa
Oruç tutmayıp her gece kalkıp sahur hazırlamak.. umarım sevabı çoktur![]()
Günaydın herkeslereee❤![]()
Deelilik bir ise giristim yarin 15 kisilik bir iftar veriyorum evimde taktikk verin![]()
İyiyiz guzel annee ❤
Günaydın güzelliknasılsıniz kızınla
biz sabah 06.00da kalktık kaka yapacak diye sancilandi kuzum şimdi uyudu bende uyuyacağım tekrar onunla
Biz de oyun oynuyoruz su anTam 7 ye kdr uyuyacakti eminim ama 6.25 gibi kakasini yapti ona uyandi simdi de oyun oynuyoruz uyunuyor![]()
![]()
kürdan kebabı uğrastırır çocukla patates dizmesi yapHelal olsun vallahi menü olarak sana tavsiyem
Mercimek/ezogelin çorbası
Kürdan kebabı
Pirinç pilavı
Salata cacık
Taze fasulye /barbunya
Tatlı olarak sakızlı muhallebili güllaç
günaydın yerimmm o bal kızını oturmış da oynarmışGünaydın herkeslereee❤![]()
Günaydın Güzeller güzeli teyzemiz teşekkür ederiz Hepsi birbirinden güzel tatlıgünaydın yerimmm o bal kızını oturmış da oynarmış![]()
Sevimli inek tombik diye kitap var ona bakiyoruz okuyoruz. Sora ondan sıkıldi disliklerine gectik. Ondan uykusu geldi gibiydi yatrdim kiyamet kopardi.simdi oyun halisindayiz :)Biz de oyun oynuyoruz su ansiz ne oymuyosunuz