Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canim oglumun kilo takibi aradaki aylara ne oldu hicbir fikrim yok ama dis zamani, yurume,emekleme,yurutec falan derken normal aliyorlar artikKuzum cok normal 4.ayda ort alinan kilolar grupta boyle zaten , o degil benimki kilo almaya devam ediyo sanirim 4.ayda azalir artii dedim azalmadi,5.ayda azalir diyodum 10 gunde 450 500 arasi almis gorunuyo obez olmasin bu cocuk ilk cocukta boyle kilo aliyomuydu
Kiz bu cadiya masallahbakın bakınn bizeesabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne
![]()
Maşallah çok tatlı kujum uyku düzeni kurmanıza da sevindim mutlu olsun minnak ve annesi =)bakın bakınn bizeesabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne
![]()
Allahtan 2. 3. Cye anne olanlar var aramizda bize tecrube oluyoBak canim oglumun kilo takibi aradaki aylara ne oldu hicbir fikrim yok ama dis zamani, yurume,emekleme,yurutec falan derken normal aliyorlar artik
bakın bakınn bizeesabah da babasının ağzına sokmaya calısıyordu ayagını. aksam gece uykusuna yatırdımbesıgıne bıraktım uyumaya calısırken ayaklarını sokuyordu agzına da sanırım uyku rıtuleli yaptı kendıne
![]()
tesekkkur ederız canımm maksımum 10dk da uyuyor cıkıyorum odadan mızmızlanrsa opuyorum kucagıma alıyorum dun abım bendeydı 4dkda uyudu alya dıyor sen neyaptın bebeklere fısıldayan kadın msn ahhahaMaşallah çok tatlı kujum uyku düzeni kurmanıza da sevindim mutlu olsun minnak ve annesi =)
yokyok daha okadar degıl teyzoşuu yatıyorduKiz bu cadiya masallah
Oturur pozisyonda mi sokuyor burda :)
evet 6.ay aşısı cagırıldık canım. bıdha bn gozlemlere gıtmıcem.ztn dr soyluyo üşenıyrm oraya gtmeyeKizlar sizinde saglik ocagindan 5. Ayi atlatip 6. Ayda cagirdilar mi
Şükür canım darısı oğluma inşallah atak mıdır sünnet midir bilmem ama mız mız çoktesekkkur ederız canımm maksımum 10dk da uyuyor cıkıyorum odadan mızmızlanrsa opuyorum kucagıma alıyorum dun abım bendeydı 4dkda uyudu alya dıyor sen neyaptın bebeklere fısıldayan kadın msn ahhaha![]()
4 ay aşısı 3 gün ateş yaptı canım sonrası da burnu tıkandıMerhabalar
4 ay aşısı döküntü yapan olmuş muydu? Ateş yapmıştı ardından döküntü geldi, aldığım ağrı kesicilerden mi emin olamadım.
4 ay aşısı 3 gün ateş yaptı canım sonrası da burnu tıkandı
Evet canim bizim de ayniKizlar sizinde saglik ocagindan 5. Ayi atlatip 6. Ayda cagirdilar mi
Aynen bende oyle yapacagin 3 saate bir emzrcem gece bzde bugun gttk ya temmuzda cagirdiEvet canim bizim de ayni
Yok canım ya bu neden bu kadar zor oldu bilmiyorum kötü geçti2.ayda ateş yapmış mıydı canım
Ya harika ellerine saglikel emegi muhtesem benim sabun bezi islemislogim bile yoktur @Kartanesii8892 bal mi bu ya yerim masallahhhBandanamız da hazır el emeği ana emeği![]()
Akintida varmis grip olmus canim bnceYok canım ya bu neden bu kadar zor oldu bilmiyorum kötü geçti