• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar bu ek gıda olayı kafamı karıştırdı onu araştırmaktan buralara uğrayamıyorum😣dr yogurt peynirle baslamami söyledi ama nette yoğurt peynir hep daha sonra ek gıdaya baslayanlar sizin deneyimleriniz den faydalanmak isterim varmı tavsiyeleriniz
Geçmiş olsun canım kuzuya iyi mi şimdi

Anladım canım teşekkür ederim tuz koymakta ki sebebin nedir?
Her öğünde yeni çorba mı yapacağız 😂

Canım sen neler katacaksın 😂 paylaşın valla yoksa bende giderim gruptan 😂

Ayy güle güle kullanın canım bende alacağım büyük ihtimalle. Peki tekerlekleri nasıl takır tükür değil değilimi. Burda joker yok gidip görme şansım yok çünkü

Amann canım yakında olsa uzakta olsa içten gelmeyince zorla birşey yaptırılmıyor maalesef

Hoşgeldin canım 😀 iyi olmuş dönmen. Kaka resmini gördüm fakat bilgim olmadığı için yorum yapmamıyorum.
https://blwturkiye.com/yaz-mevsimi-ornek-tadim-tablosu/ ben buradaki tabloya gore gidecegim aralarında degistirdiklerim. Olur bdlki ama genel olarak bu siralama ile baslicam, ilk tadimlqr sonra bu sebze meyveler le ogunler krepler vs diye gidecek inşallah

herkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum
Benimki de 2900 dogdu canim. 4. Ay kontrolunde 6600 ve boyu da 65 66 cm gibi biseydi. Doktorumuz normal ortalamada dedi ama dedigin gibi cevre kucuk, zayif diip duruyor. Bizim toplumumiz michellin lastigi gibi bogum boğum çocuklardan istedikleri icin minnak kaliyor bizimkiler gozlerinde:)

Anadolu yakasi hucuumm :)))
Hangi hastane dr
Aaa peki hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz
Hastane değil özel muayenehane
Dr yarayana derler ben çok memnunum benim bekentilerimi fazlasıyla karşılıyor
Dr. Nüvis Kaya Tataroğlu
Bağdat caddesinde yeri caddebostan tarafında
Özel sigortalarla anlaşması yok belirtmek isterim

Cok zor bir durum çaresiz kalıyor insan allah yardimcimiz olsun evet ek gıdaya başladık yoğurt meyve çorba her birinden bir kücük çay bardağı yiyourz gün içinde emmeye de devam ediyoruz 3 diş birden şişmiş damağı bembeyaz şişen yerleri herseyi agzına götürüp çiğnemeye calisiyor bu diş huzursuzluğu sanıyorum sizde durumlar nasıl paşa iyimi

Maşallah maşallah pasama bizde salya var görünen
Ne oluyor acaba bu kuzulara böyle. İnşAllah bir yerleri ağrımasın da varsın huysuzluktan olsun ☹ Her geçen gün değişiyor gerçekten. Önceleri sallanarak uyurdu şimdi ayağımıza koyunca sudan çıkmış balık gibi zıplıyor. Belini kaldırmayı öğrenmiş tutabilene aşk olsun. Bugünlerde de emerken uyuyakalıyo. Huysuzlanınca memeye koyuyorum susuyor öyle uyuyor. Gün içinde de uyanıkken oturmak yok ayakta dolandıracağız hanımzadeyi. 💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca kendim yazmış gibi hissettim

Hastane değil özel muayenehane
Dr yarayana derler ben çok memnunum benim bekentilerimi fazlasıyla karşılıyor
Dr. Nüvis Kaya Tataroğlu
Bağdat caddesinde yeri caddebostan tarafında
Özel sigortalarla anlaşması yok belirtmek isterim

Anlattığın kadarıyla epey iyi bi doktor canım. Ben bi araştırayım teşekkür ederim

Dido44 Dido44 S sgokcen benimki de sizinkiler gibi. Ayni haller hareketler. Yastiktan kendini kaldirmaya calismalar,emzik agzinda ellerini agzina sokmaya calismalar, oyuncaginin hepsini sokamiyor diye aglamalar,oturunca aglamalar, ayni odada gezersen aglamalar...10 gun sora duzelecek diye olumlu msj vermeye calisiyorum :D

F Fobia evet canim cevredekilere begendirmek zor 7kiloluk bebegi yeni nasil dogurmus olacaksam😁 evde buyük cocuk olunca cok zor hemen grip bulasiyor oglumun 3. gribi oldu Rabbim hepimizinkine saglik versin
Gecmis olsun canim. Ay Allah kolaylik versin iki çocuklu anneleri ayakta alkisliyorum valla ben bi tanesiyle pert haldeyim :)

Biz 1 haftadır ağlamalarda tavan yaptık. Öyle bir ağlıyorki biryerine birşey mi yaptım diye bakıyorum.
Kucakta dolaşarak uyurdu şimdi onu da istemiyor. Yatağa bıraktım deneme amaçlı aman tanrım o ne ağlama sesi kesildi morardı saniye içinde ayağını sıktım kendine gelsin diye
Sadece kucakta dolaşmak istiyor yerde gökte ağlıyor.
Dişten şüpheleniyorum oyuncakları ağzına sinirli götürüp çiğniyor

Back
X