Yok kuzum tekerleri yumuşak, sürüşünü ben çok beğendim ♥
Çok sağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzum tekerleri yumuşak, sürüşünü ben çok beğendim ♥
Günaydın hanımlar bu ek gıda olayı kafamı karıştırdı onu araştırmaktan buralara uğrayamıyorumdr yogurt peynirle baslamami söyledi ama nette yoğurt peynir hep daha sonra ek gıdaya baslayanlar sizin deneyimleriniz den faydalanmak isterim varmı tavsiyeleriniz
https://blwturkiye.com/yaz-mevsimi-ornek-tadim-tablosu/ ben buradaki tabloya gore gidecegim aralarında degistirdiklerim. Olur bdlki ama genel olarak bu siralama ile baslicam, ilk tadimlqr sonra bu sebze meyveler le ogunler krepler vs diye gidecek inşallahGeçmiş olsun canım kuzuya iyi mi şimdi
Anladım canım teşekkür ederim tuz koymakta ki sebebin nedir?
Her öğünde yeni çorba mı yapacağız
Canım sen neler katacaksınpaylaşın valla yoksa bende giderim gruptan
Ayy güle güle kullanın canım bende alacağım büyük ihtimalle. Peki tekerlekleri nasıl takır tükür değil değilimi. Burda joker yok gidip görme şansım yok çünkü
Amann canım yakında olsa uzakta olsa içten gelmeyince zorla birşey yaptırılmıyor maalesef
Hoşgeldin canımiyi olmuş dönmen. Kaka resmini gördüm fakat bilgim olmadığı için yorum yapmamıyorum.
anadolu yakasında canım
Benimki de 2900 dogdu canim. 4. Ay kontrolunde 6600 ve boyu da 65 66 cm gibi biseydi. Doktorumuz normal ortalamada dedi ama dedigin gibi cevre kucuk, zayif diip duruyor. Bizim toplumumiz michellin lastigi gibi bogum boğum çocuklardan istedikleri icin minnak kaliyor bizimkiler gozlerinde:)herkese merhabalar.benim oglana ablalardan grip bulasti hastalandi hic ugrayamadim buralara simdi iyilesti sükür.bugun kontrolumuz vardi gorenler yeni mi dogdu diyo daha oncede diyen oluyordu ama artik 4 aylik oldu sinir oluyorum boyle demelerine.Oglum 2900 49 cm dogmustu bugun 4.ay kontrolumuz vardi.6850kg 65 cm cok mu kücükki önemli olan saglikli olmasi ama insanlar boyle deyince de sinir oluyorum
Anadolu yakasi hucuumm :)))
Hangi hastane dr
Hastane değil özel muayenehaneAaa peki hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz
En son 2016 da gorulmus burada bosverBaşkasını etiketlemişim nolamazzzz![]()
Cok zor bir durum çaresiz kalıyor insan allah yardimcimiz olsun evet ek gıdaya başladık yoğurt meyve çorba her birinden bir kücük çay bardağı yiyourz gün içinde emmeye de devam ediyoruz 3 diş birden şişmiş damağı bembeyaz şişen yerleri herseyi agzına götürüp çiğnemeye calisiyor bu diş huzursuzluğu sanıyorum sizde durumlar nasıl paşa iyimi
Maşallah maşallah pasama bizde salya var görünen
Aynı şeyleri yaşıyoruz okuyunca kendim yazmış gibi hissettimNe oluyor acaba bu kuzulara böyle. İnşAllah bir yerleri ağrımasın da varsın huysuzluktan olsun ☹ Her geçen gün değişiyor gerçekten. Önceleri sallanarak uyurdu şimdi ayağımıza koyunca sudan çıkmış balık gibi zıplıyor. Belini kaldırmayı öğrenmiş tutabilene aşk olsun. Bugünlerde de emerken uyuyakalıyo. Huysuzlanınca memeye koyuyorum susuyor öyle uyuyor. Gün içinde de uyanıkken oturmak yok ayakta dolandıracağız hanımzadeyi.![]()
Hastane değil özel muayenehane
Dr yarayana derler ben çok memnunum benim bekentilerimi fazlasıyla karşılıyor
Dr. Nüvis Kaya Tataroğlu
Bağdat caddesinde yeri caddebostan tarafında
Özel sigortalarla anlaşması yok belirtmek isterim
Ben memnunum canım herkes aynı hissetmeyebilir umarım gidersen memnun kalırsınAnlattığın kadarıyla epey iyi bi doktor canım. Ben bi araştırayım teşekkür ederim
Gecmis olsun canim. Ay Allah kolaylik versin iki çocuklu anneleri ayakta alkisliyorum valla ben bi tanesiyle pert haldeyim :)
Ben memnunum canım herkes aynı hissetmeyebilir umarım gidersen memnun kalırsın
Kendi evime çok yakın bir hastane var doktorun istek kağıdıyla oraya gidiyoruz canımBi tek düşündüğüm şey hastanede olmaması. Tahlil vs gerekince lablarda uğraşmak gerekiyor mu canım nasıl yapıyorsunuz