Kızma zaten, arkadaşımızın yorumunda hiçbir art niyet yoktu eminim buna. Ben yeni gelen arkadaşımızın da kötü niyetli bir şey dediğini göremedim az önce bakınca. O da şaşırmış sadece belki ifade şekli yanlış olmuştur. Yeri geliyor hepimiz yanlış anlayabiliyoruz/anlaşılabiliyoruz önemli olan sakinliğini korumak kuzum hemen fevri çıkışma bence. Çoğumuzu üzdün farkında olmadan, istemeden eminim. Hadi hepimiz barışalım. Yeni gelenben orda skelebege de kızmadım aslında sıtemım bellı bu mevzuyu cıkaranda ne hıkmetse benı secmıs sataşaacak ınsan olarak. çok cok sevındım durukuşun ve snın ıcın farkı da görmussundür burda okadar şey ogrendım kı destek gördüm destek olmaya calıstım herzaman dürüstce konustum kızım agladıgında uyumadıgında ben de sızlerle paylastım daha bir çok şey. ınsan yapamaz gb geldıgınde haayal gb oluyor evet ben de ılk denedıgmde 1ay once yapamıcaz demıştım devam etmemıstım sonrasında 1hafta once gördum kı oluyormus dogru zaman buymus malesef sosyal mecra da ozel hayatımıza dahıl buyuzden üzülüp sinirleniyorum belli konumlara duşunce sagol yorumların için coksagol![]()