- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
Klimayı açacaksın kujum yoksa yazık hepinizeŞimdi emzirmeye kalktım aşırı terlemiş gene Ya açtım kapıyı diğer odanın camını biraz hava girsin diyedaha bu ne ki burası yanıyor yazın napcam bilmiyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klimayı açacaksın kujum yoksa yazık hepinizeŞimdi emzirmeye kalktım aşırı terlemiş gene Ya açtım kapıyı diğer odanın camını biraz hava girsin diyedaha bu ne ki burası yanıyor yazın napcam bilmiyorum
![]()
Şimdi emzirmeye kalktım aşırı terlemiş gene Ya açtım kapıyı diğer odanın camını biraz hava girsin diyedaha bu ne ki burası yanıyor yazın napcam bilmiyorum
![]()
Geçmiş olsun kuzum yagünaydın kızlar benim oğan dün o kadar agladı ki sesii gitmiş m
ne yapsam iyi geşir
sagol canım ya dün çıldırdı çocuk susmadı hiç bayramda eşimin memleketine gidicez inşallah orda uslu olır ya cucuna olacak baya kalabalıklarGeçmiş olsun kuzum ya![]()
gecmiş olsun canım sen de mi hastasın yorgunluktan hep dün pek okuyamadım oğluş sagolsun hiç durmadı bu ara coştu minnoşlar düzene girseler biz de rahatlıycaz benimki 11 12 de yatıyor önce sinir oldum uğrastım günlerce erken yatsın diye yok abisinden sonra yatıyor ya napalım canları sag olsun sen de sıcak şeyler tüket dinlenmeye calışGünaydın ❤ bogazim daha bi agrio bu kız iyice uyku düzeni bozuyor. Gece mıcır mıcır Aglayip meme istio kucağına alinca susuyor Kac defa böyle. Sabah da iyice erken uyanıyorzaten boğazım ağrıyor burnum tıkalı. 9da uyudu sözde ama kaç defa mizirdandi aldım koydum hadi hesabı yok
![]()
günaydın kızlar benim oğan dün o kadar agladı ki sesii gitmiş m
ne yapsam iyi geşir
Günaydın ❤ bogazim daha bi agrio bu kız iyice uyku düzeni bozuyor. Gece mıcır mıcır Aglayip meme istio kucağına alinca susuyor Kac defa böyle. Sabah da iyice erken uyanıyorzaten boğazım ağrıyor burnum tıkalı. 9da uyudu sözde ama kaç defa mizirdandi aldım koydum hadi hesabı yok
![]()
Bogazlarınız ileri safhada degilise pastille hafiflete bilirsiniz emzirmedoneminde kullanılan pastiller varGünaydın ❤ bogazim daha bi agrio bu kız iyice uyku düzeni bozuyor. Gece mıcır mıcır Aglayip meme istio kucağına alinca susuyor Kac defa böyle. Sabah da iyice erken uyanıyorzaten boğazım ağrıyor burnum tıkalı. 9da uyudu sözde ama kaç defa mizirdandi aldım koydum hadi hesabı yok
![]()
sagol tatlım teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kuzumm
Canım geçmiş olsun. Bir doktora gitsen tatil başlamadan hastalığın ilerlemeden.
Asya hanımda huysuz bu aralar gece emziği düşünce ağlıyor sanki bağımlı olduyada sütüm yetmiyor bilemiyorum
![]()
Çerkezköy canımAyy merkeze mi gidiyorsun ben 2012 yılı ve 10 Ağustos 2019 yılına kadar orda idim Tekirdağ benim için özel evim orda hatta sahilde benim içinde gez oldu mu
Sağlıkla gidip gelin inşallah nerde oturuyorsun
söylemeden edemeyeceğim tekirdağlılar pek gurbete çıkmazlar çalışmak için bile olsa eşin nasıl oldu da Tekirdağ dışında çalışmaya karar verdi ben bu kadar memleketine bağlı insanlar hiç görmedim
Canımm çookk teşekkürleer
Geçmiş olsun canım çocuklar hissediyorlar herhalde canın sıkkın yada halsizsen şiddeti arttırıyorlar huysuzluğunGünaydın ❤ bogazim daha bi agrio bu kız iyice uyku düzeni bozuyor. Gece mıcır mıcır Aglayip meme istio kucağına alinca susuyor Kac defa böyle. Sabah da iyice erken uyanıyorzaten boğazım ağrıyor burnum tıkalı. 9da uyudu sözde ama kaç defa mizirdandi aldım koydum hadi hesabı yok
![]()
Sağol kuzumm benimki de aynı Aglayip duruyor uyumuyor zaten iyi değilim Kafan hiç almıyor valla. İnşallah durur memlekete idiniz zor Valla benim de gorumce ve kv geliyor ben de mutlaka kalirlar evim zaten cehennem küçücük Şimdi ses vs iyice bozulacaktır düzen de. Evi de temizleyemedum daha çok kirli dolap bomboş.. Üst üste valla eşim tarafı da çok kalabalık aynı şeklidegecmiş olsun canım sen de mi hastasın yorgunluktan hep dün pek okuyamadım oğluş sagolsun hiç durmadı bu ara coştu minnoşlar düzene girseler biz de rahatlıycaz benimki 11 12 de yatıyor önce sinir oldum uğrastım günlerce erken yatsın diye yok abisinden sonra yatıyor ya napalım canları sag olsun sen de sıcak şeyler tüket dinlenmeye calış
Bizim yola çıkmamıza 5 gün falan var diye bakalım bak limon yapiyorumGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kuzumm
Canım geçmiş olsun. Bir doktora gitsen tatil başlamadan hastalığın ilerlemeden.
Asya hanımda huysuz bu aralar gece emziği düşünce ağlıyor sanki bağımlı olduyada sütüm yetmiyor bilemiyorum
![]()