- 24 Eylül 2017
- 756
- 970
- 103
Gitmediğimi nerden biliyorsunuz?Istanbulda yaşarken herkes tarafından methedilen bahçeciye neden gitmediniz
agri sizi olmuyor canim korkma kendini kasma insallah hersey cok guzel olucak hepimiz icinben hiç izlemedim izleyemem de zaten gerçi ben genel anestezi alıcam hiç bişey hissetmicem ama uyandığım da agrı sızı olur mu bilmiyorum
Merhaba hepimiz için hayırlısı olsun hiç korkmayın hiç birşey hissetmiyorsunuz gerçekten öyle ağrı falan olmuyor fazla Benim toplandıktan sonra 2 saat hastanede kaldım ordan çıkıp İstanbul’u gezdik ve akşam uçakla İzmir’e döndüm ertesi gün işe gittim küçük bi ağrı oluyor oda ağrı kesici verdiler geçti zatenAdet sancısı gibi sancı olduğunu söylüyorlar ama nasıl olduğunu bilmiyorum tabi siz önce olacaksınız bilgilendirirsiniz bizi bende pazartesi günü olucam opu
Göbek deliğine yakın olan yerler acıyor birde kendini kasınca çok acıyor derin nefes al ve öyle yap benim kendimi kastığım için morardı ve kanamıştı bir defasında sonra rahat bırakınca acımadıArkadaşlar iğne yerlerim artık İnanılmaz ağrı yapıyor bugün 6.günüm iğne yaparken verebileceğiniz öneriler varmıdır acaba bi duyumum iğnenin sivri olan yeri aşağıya bakıcak şekilde deriye batırın oldu başka var mı
İlacı çok yavaş enjekte edin,çok çok yavaş. sonrasında biraz masaj.Arkadaşlar iğne yerlerim artık İnanılmaz ağrı yapıyor bugün 6.günüm iğne yaparken verebileceğiniz öneriler varmıdır acaba bi duyumum iğnenin sivri olan yeri aşağıya bakıcak şekilde deriye batırın oldu başka var mı
Firmaya göre değişiyor bahceci tek emrio diyorİyi akşamlar arkadaşlar. Benim ilk denemem olacak tüp bebekte ve çok kararsız olduğum bir konu var. Transferde tek embriyo mu yoksa çift embriyo mu koydurdunuz? Tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
Hadi bakalım hayırlısımerhaba kızlar benimde yarın yumurtalarım toplancak : ) büyük bi ihtimallede pazartesi transfer olucak.
Teşekkür ederim. Ne bileyim ben aydında yaşıyorum da herkes istanbul istanbul diyor buralardaÖnemli olan methedilmesi,isim yapması değil ki.sadece İstanbuldaki merkezlerde yaptıranlar çocuk sahibi olmuyor neticede.içinize neresi sinerse,hangi doktor güven verirse ve laboratuvar başarısına göre bu defa Bursada denemek istedim.isim yapmış bazı yerlerde gereksiz pek çok şey denenebiliyor insan tecrübe kazandıkça görüyor bunları
Tabiki de kötülencek biryer değil.sadece isim yapmış diye çok abartılıyor bazı yerler.ilk tedavim ordaydı.dondurulmuş embriyolarım genetiğe gitti ki başka doktorlar bunu önermedi.transfer günü konulacak olan embriyom çöp oldu vs.ben merkezden gece 9 da çıktım düşünün.bana bazı ihmalkarlıklar denk geldi sadece.bursadaki doktoru seçme sebebim çok net olması güzelce herşeyi anlatması ve vücut embriyoyu atmasın diye bir hap kullandırıyor diye biliyorum.o sebeple tercih ettim.tanıdık pozitif sonuç aldı.bir umut geldim buraya:) hepimizin tedavisi olumlu sonuçlansın inşallahTeşekkür ederim. Ne bileyim ben aydında yaşıyorum da herkes istanbul istanbul diyor buralarda
Amin inşallah .hapin adi ne acaba.bende istiyim doktordan çünkü benim 3 kimyasal gebelik oldu normal yolla.genetik testler normalTabiki de kötülencek biryer değil.sadece isim yapmış diye çok abartılıyor bazı yerler.ilk tedavim ordaydı.dondurulmuş embriyolarım genetiğe gitti ki başka doktorlar bunu önermedi.transfer günü konulacak olan embriyom çöp oldu vs.ben merkezden gece 9 da çıktım düşünün.bana bazı ihmalkarlıklar denk geldi sadece.bursadaki doktoru seçme sebebim çok net olması güzelce herşeyi anlatması ve vücut embriyoyu atmasın diye bir hap kullandırıyor diye biliyorum.o sebeple tercih ettim.tanıdık pozitif sonuç aldı.bir umut geldim buraya:) hepimizin tedavisi olumlu sonuçlansın inşallah
Yumurta kaç tane toplandı acabaKızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal olmuştu çok şükür bu ay güzel ilerliyoruz böyle giderse 10 güne kadar transferim olacakmış ayy çok heyecanlıyım rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin
Ben polikistik overliyim cnm o yüzden 52 yumurta toplandı maşallah :)Yumurta kaç tane toplandı acaba
Polikistik olmak tup bebekte avantaj mi ne:) masallahBen polikistik overliyim cnm o yüzden 52 yumurta toplandı maşallah :)
Benimde bugün kanadı kendimi hiç kasmadıgım halde artık sertleşmeler oluyor sanırım ondan bide koldan yapıyorum benGöbek deliğine yakın olan yerler acıyor birde kendini kasınca çok acıyor derin nefes al ve öyle yap benim kendimi kastığım için morardı ve kanamıştı bir defasında sonra rahat bırakınca acımadı
Bende pcosluyum inşallah bende çok yumurtalarımBen polikistik overliyim cnm o yüzden 52 yumurta toplandı maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?