2019 Ocak tüp bebek ve transfer olacaklar

Şükür canım ilk aşamayı atlattım Şimdi sıra diğerinde..
Darısı iyi haber almak isteyen herkese inşallah.. Sen nasılsın istirahat ediyorsun görmüyorsun kendini dimi

Evet canım çok şükür diyelim :)
Yormuyorum sadece bulantı beni mahvetti biliyorsun testte pozitifi yakaladım salı günü de kanda gebelik testim var dün gece 1.45 den beridir bulantıdan uyuyamadım

Merhaba kızlar 10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz

Kızlarrr size bişey sormam gerekiyo transfer günü verilen embriyonun resmi ve bilgileri olan o kağıtta fertilite oranınız kaç yazıyo yazarsanız sevinirim

Merhaba kızlar 10.gun test yaptığım da değerim 147 di. Bugün 12. Günüm ve değerim 483.03 olmuş çok şükür yükseldikce yükseliyoruz
Masallah canim göğüs hassasiyeti ve şişkinliğin var miydi hiç? Kaçıncı gun itibariyle hissettin?

Pozitif alanlara hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Benim gibi bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alır. Bugün 6. Gün beklemek zormuş gerçekten

Benim annelik hayallerimin gerçekleşmesi bugün itibariyle başka bahara kalmış oldu kızlar,sonucum negatif..
Sizler inşallah güzel sonuçlarla devam edersiniz.
İlgili olan,olmayan herkese teşekkürler.
Sağlıcakla kalın.

İnsallah en kısa zamanda anne olursun bu süreç her anlamda zor benim bir kizim olduğu halde korkuyla bekliyorum isteyen herkese nasip eder insallah

Rabbim bizi de görür bizi de duyar be canım Allah büyük biz ümidimizi kesmeyelim kuzumm

Kuzum maşallah çok duygulandım takvimi görünce Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin. Kan verdin mi

Aminn kuzum benim inşallah bugün erken kan aldılar normalde 2 gün sonra testim 48.38 çıktı gayet güzelmiş değerim ama doğru düzgün sevinemiyorum dahi bulantı dan oda hamileliktenmiş sabretmeye çalışıyorum

Ohh maşallah sübhanallah zoru başardın artık tadını çıkar. Anne olmak kolay mı umarım bulantıların çok sürmez kendine çok dikkat et canım bol bol dinlen çok emek verdin sıra tadını çıkarmakta

Allah razı olsun canım inşallah en kısa süre de seninde hayırlı haberlerini alırız

İnsallah en kısa zamanda anne olursun bu süreç her anlamda zor benim bir kizim olduğu halde korkuyla bekliyorum isteyen herkese nasip eder insallah
Amin cnm inşallah eksik olma.Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Rabbim bizi de görür bizi de duyar be canım Allah büyük biz ümidimizi kesmeyelim kuzumm
Kesmeyelim cnm.tevekkül etmeye devam edicez inşallah.biz de elbet güzel günler görürüz hayırlısıyla

hayırlı olsunnn :) darısı bıze olsun. rüyanda ne gördün? benım bugun 7. günüm. cok korkuyorum test yapmaya . senın kacıncı gun embrıyosuydu?

hayırlı olsunnn :) darısı bıze olsun. rüyanda ne gördün? benım bugun 7. günüm. cok korkuyorum test yapmaya . senın kacıncı gun embrıyosuydu?
Benim 5.gun embiryosuydu canım .. çok şükür.. sabret şimdi test yapma gününde kandegerinden bak canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…