- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.241
Aminn inşallah :) genetik çalışılmış embriyo da mı kimyasal oluyomuş..kaçıncı gün genetik çalıştılar acaba hatırlıyo musun? Demekki kaliteleri çok düşükmüş yada zamanı değil.. anladım canım bende Ocak da tedavi oldum bu ay da histereskopi oldum şimdi hangi adetle olsam diye düşünüyorum transferi yardımların için teşekkür ederimNe kusuru aşkolsun :) teşekkür ederim.amin.darısı size olsun.evet genetik yapılmış embriyo kimyasal gebelikle sonuçlandı.ama dondurulmuş 2 embriyom gitti genetiğe.2 side iyi geldi dendi.biri transfer günü çöp oldu hatta.şuanki tedavimde genetik değil ama mikroçip yapıldı.o da sağlıksız spermi eliyor zaten.eylülde histeroskopi yaptırdım.aralık sonu tedavime başladım taze transfer oldum
Kaliteleri düşük değildi canım.5.gün embriyolarıydı.sadece dondurulmuşlara genetik yapılmaz ama doktorum öyle önermişti maalesef.neyse ki şuanki tedavim pozitif oldu geçmişi unuttum:) 3 ayı geçirme bence.histeroskopi sonrası 3 ay daha yüksek şans deniyor.Aminn inşallah :) genetik çalışılmış embriyo da mı kimyasal oluyomuş..kaçıncı gün genetik çalıştılar acaba hatırlıyo musun? Demekki kaliteleri çok düşükmüş yada zamanı değil.. anladım canım bende Ocak da tedavi oldum bu ay da histereskopi oldum şimdi hangi adetle olsam diye düşünüyorum transferi yardımların için teşekkür ederim
Büyük ihtimal ondan dolayı olmamış dondurulmadan önce biyopsi alınması lazım diye biliyorum kader kısmet demekki zamanı değildi inşallah şimdi yavrunu kucağına alırsın :) Ocak adetimle histereskopi oldum canım 2. Adet herkes tavsiye ediyor ama çok geçirmem zaten ilk adetle de yapan var kararsız kaldım benKaliteleri düşük değildi canım.5.gün embriyolarıydı.sadece dondurulmuşlara genetik yapılmaz ama doktorum öyle önermişti maalesef.neyse ki şuanki tedavim pozitif oldu geçmişi unuttum:) 3 ayı geçirme bence.histeroskopi sonrası 3 ay daha yüksek şans deniyor.
D Duaherderdedeva üzülme canım benim çok bir bilgim yok ama en doğru karar yarın doktora gitmen için rahat ederKızlar merhaba iyi akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum 3 gün önce değerim 355 iken bugün 412 olmuş nedir bu nasıl sonuçlanacak çok korkuyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum bilgisi olanlar cevap verebilir mi ne yapacağım yarın kadın doğuma gideceğim normalde ilk kontrolüm haftayaydı ama sonucum böyle çıkınca yarın gitmeye karar verdim
Kızlar merhaba iyi akşamlar sizlere birşey danışmak istiyorum 3 gün önce değerim 355 iken bugün 412 olmuş nedir bu nasıl sonuçlanacak çok korkuyorum öğrendiğimden beri ağlıyorum bilgisi olanlar cevap verebilir mi ne yapacağım yarın kadın doğuma gideceğim normalde ilk kontrolüm haftayaydı ama sonucum böyle çıkınca yarın gitmeye karar verdim
Bende 26 sında başladım iğneleregüzel sonuclar alırız inşallah birlikteSelam hanımlar ilk defa grubnza yazıyorum. Bende 17 ocakta iğnelere bşladım. Brnde de 2 senedir hamile kalamıyodum 2 aşılama ypıldı olumsuz oldu 3. İse tüp bebeğe bşladık amh değerim düşük iğnemin en sonunu dün vuruldum 2 yumurtam var toplamda yarın yumurta toplama işlemi olucak. İnşaallah güzel giderse pazartesi transfer olucam. Bende inşaallah gzel haberler veririm burada
İnşallah. Bende ilk bu sayfalardan öğrendim . Senin embriyon inşallah çok olur bol yumurtaların olsun inşallahhhhilk defa tüp bebek için doktordan randevu aldım burada da arkadaşlardan bilgi ediniyorum öğrenmiş olayım dedim insan hem heyecanlanıyor hem de bu sureç zorlu bir süreç inşallah sevinenlerden oluruz amin
inşallah canım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ALLAH amin...İnşallah. Bende ilk bu sayfalardan öğrendim . Senin embriyon inşallah çok olur bol yumurtaların olsun inşallahhhh
Bana aşılama ya uygun değilsiniz denildi . Direk elendi yani o. Ama aşılama da şans daha düsük . Tüp bebek de umudunuzu kaybetmeyin elbet olacak Allah nasip ederse . Tıp mucize doktorlar mükemmel bir şey yapıyırlar . Şükür her şeyin çözümü var . Benim ilkinde olmadı inşallah şimdi kucağıma alacağıminşallah canım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder ALLAH amin...
bu sıkıntıyı çeken bilir herkes canını yakma derdinde ben de şimdi heyecanlıyım bayağı iyice araştırıyorum aşılama yaptırdım ama tüp bebek daha farklı olumlu sonuç alan da çok belki bize de nasip olur ya inşallah amin
ikincide mi oldu sizin ALLAH hayırlı sağlıklı evlat olmasnı nasip etsin evladınızı inşallah darısı bizlere de inşallah amin...Bana aşılama ya uygun değilsiniz denildi . Direk elendi yani o. Ama aşılama da şans daha düsük . Tüp bebek de umudunuzu kaybetmeyin elbet olacak Allah nasip ederse . Tıp mucize doktorlar mükemmel bir şey yapıyırlar . Şükür her şeyin çözümü var . Benim ilkinde olmadı inşallah şimdi kucağıma alacağım
Evet ilkinde çok üzüldüm ama şimdi düşünüyorum da zamanlama olarak hiç uygun değilmiş . Şimdi hayatım yoluna girdi su an olması daha uygunmuş Allah da biliyordu demek ki. Böyle düşün yüreğine ferahlık gelir .ikincide mi oldu sizin ALLAH hayırlı sağlıklı evlat olmasnı nasip etsin evladınızı inşallah darısı bizlere de inşallah amin...
evet aşılamada çok umut olmuyor tüp bebek de umut daha çok ALLAH OL diyecek tabii önce ama bizlerin de tedavi ile nasip olacak inşallah kimisi zorluk çekmiyor ama imtihanımız inşallah daha uzun sürmez
Aynı gün tiransfer olmuşuz canım ilk deneme mi bir belirti varmımerhaba hanımlar ben de sizleri takip edenlerdenim ama bir türlü yazamamıştım üyelik sıkıntısı sebebi ile benimde 28 ocakta transferim gerçekleşti şimdi beklemedeyim ama zaman hiç geçmiyor. Doktor test tarihimi 8 şubat olarak söyledi ben o güne kadar test yapmadan beklemeyi düşünüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur.
ben beylikdüzünde yaşıorm evime yakın olsun istyrdum acıkcası ama adam akıllı uzman doktor malesef yok ve daha beşiktaş nişantaşı şişli taraflarında oraya gitmem baya sıkıntılı kafam baya karısıkO zaman şöyle söyleyeyim kendisi çok naif ve kibar biridir kendisinden mi hastaneden mi kaynaklı bilmem ama beş başarısız deneme sonrası farklı bir hastanede ilk tedavimde gebeyim ve benim ve eşimin hiç bir sağlık problemi yok oluşan bütün embriyolarım blast oluyordu
Aynı durumdayız. Bugün 10.30 da randevum var keseyi görmek için. Hakkımızda hayırlı olsun inşallahKese ve kalp atisini beklemek pozitif mi cimacak negatif mi diye beklemekten daha zormuş..
Var mi ayni durumda olan? Dis gebelik mi vs diye aklimda deli sorular....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?