- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.261
M Merveyakup benim ikinci denemem ilki ssk hastanesin de olmuştu negatif sonuç şimdi umutluyum hiçbir belirti hissetmiyorum sadece sağ kasığım da biraz ağrı var bol bol su içiyorum bütün gün yatmıyorum vs. İnş biz de pozitif sonuç görürüzAynı gün tiransfer olmuşuz canım ilk deneme mi bir belirti varmı
Ben canım medical park ahmet zeki ışıktayım.izmirde tedaviye baslayan varmi
Benim ikinci ilk tuttu ama erken doğduğu yaşamadı şimdi okadar heyecan panik korku varki bende arada kasıkta ağrı oluyor ama çok hafifM Merveyakup benim ikinci denemem ilki ssk hastanesin de olmuştu negatif sonuç şimdi umutluyum hiçbir belirti hissetmiyorum sadece sağ kasığım da biraz ağrı var bol bol su içiyorum bütün gün yatmıyorum vs. İnş biz de pozitif sonuç görürüz
bende ege unv baslicam cnmBen canım medical park ahmet zeki ışıktayım.
Ben bahçeci de tedavi gördümNerde yaptırıyorsunuz tüp bebek merkeziniz neresi
Düne kadar kasıklarım da hafif bir ağrı vardı ama bugün o da geçti bilmiyorum Benim ikinci ilk tuttu ama erken doğduğu yaşamadı şimdi okadar heyecan panik korku varki bende arada kasıkta ağrı oluyor ama çok hafif
memnun kaldınız mıBen bahçeci de tedavi gördüm
Evet ben çok memnun kaldımmemnun kaldınız mı
Bence bekle canım sabret ki zor biliyorum3.gun embriyosu sizce en erken kan testi ne zaman yapmaliyim 12 gun beklemek cok zormus
hangi doktora gittiniz pekiEvet ben çok memnun kaldım
Canım gittim keseyi gördük çok şükür darısı bekleyen herkesin başınaRana4853 canım keseye görmeye gidecektin durum nedir :)
Hadi gözünaydın canım.sağlıkla gelsin :) yarın da sıra bende.Darısı tüm arkadaşlarımıza.Canım gittim keseyi gördük çok şükür darısı bekleyen herkesin başınaşimdi de kalp atışlarını bekleyeceğiz
Amin.. Ne mutlu size Allah tamamina erdirsin insallah :)Canım gittim keseyi gördük çok şükür darısı bekleyen herkesin başınaşimdi de kalp atışlarını bekleyeceğiz
Merhaba benim de transfer gunum sizinle ayni 3. Gun dondurulmus embriyo tranferi oldu.Ilk tedavimde dondurulmus 2 negatif denemem olmustu.Bu 2. Tedavimmerhaba hanımlar ben de sizleri takip edenlerdenim ama bir türlü yazamamıştım üyelik sıkıntısı sebebi ile benimde 28 ocakta transferim gerçekleşti şimdi beklemedeyim ama zaman hiç geçmiyor. Doktor test tarihimi 8 şubat olarak söyledi ben o güne kadar test yapmadan beklemeyi düşünüyorum umarım hepimiz için hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?