2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba benim de transfer gunum sizinle ayni 3. Gun dondurulmus embriyo tranferi oldu.Ilk tedavimde dondurulmus 2 negatif denemem olmustu.Bu 2. Tedavim
Benim de ikinci denemem ilki taze emriyo ile yapıldı şimdi 5. Gün dondurulmuş a blast emriyo ile ile oldu inş biz de mutlu sona ulaşırız inanın günler geçmiyor

Benim de ikinci denemem ilki taze emriyo ile yapıldı şimdi 5. Gün dondurulmuş a blast emriyo ile ile oldu inş biz de mutlu sona ulaşırız inanın günler geçmiyor
Malesef beklemek ve surekli ilac kullanmak.Bu defa buraya bakmayacagim diyordum.
Okurken benimle ayni gun transfer olanlari gorunce yazdim.2 tane transfer edildi benim.4 tane dondurulmus duruyor.Insallah hayirlisi ile pozitifi goruruz bu defa.

Bende 26 sında başladım iğneleregüzel sonuclar alırız inşallah birlikte

Bende 26 sında başladım iğneleregüzel sonuclar alırız inşallah birlikte
İnşaallah canım. Bugün yumurtalar toplandı pazartesiden cumaya kadr bi yumurta daha olmuş bugün 3 yumurta toplamış doktorum. Yarın belli olucak döllenip döllenmediği inşaallah döllenirler hepside. Rabbim kolaylık ve hayırlısını versinn hepimize.

Malesef beklemek ve surekli ilac kullanmak.Bu defa buraya bakmayacagim diyordum.
Okurken benimle ayni gun transfer olanlari gorunce yazdim.2 tane transfer edildi benim.4 tane dondurulmus duruyor.Insallah hayirlisi ile pozitifi goruruz bu defa.
Ben de sürekli okuyordum sizin gibi aynı gün transferleri görünce yazmak istedim benim de 5 tane dondurulmuş emriyorlarım bebeğim tutarsa kardeş yapmayı çok istiyorum

Kizlar, biraz once uykudan mide bulantisi ile uyanip istigfar ettim. Ben bulantinin bu kadar erken baslayabilecegini dusunmuyorum ama diger yandan en son yillar once boyle kustum diyebilirim. Cok korkuyorum

Kizlar, biraz once uykudan mide bulantisi ile uyanip istigfar ettim. Ben bulantinin bu kadar erken baslayabilecegini dusunmuyorum ama diger yandan en son yillar once boyle kustum diyebilirim. Cok korkuyorum
Valla ben de korkuyorum bulantı gelirse diye.erken başlamış evet kiminin rahat geçiyor,kimi de bulantı kusma erkenden yaşıyor.elden birşey gelmez sanırım bu duruma canım.devam ederse doktoruna danış belki birşeyler verir

Kızlar kalp atışı için 15 şubat a randevu aldım. Sürekli bir belirti arıyorum. Sizde durum nedir? Bende uyku hali ve gögüs hassasiyeti dışında hiç birşey yok

Kızlar kalp atışı için 15 şubat a randevu aldım. Sürekli bir belirti arıyorum. Sizde durum nedir? Bende uyku hali ve gögüs hassasiyeti dışında hiç birşey yok
Ben de hiçbirşey yok sanırım yaa.12 şubatta da beni çağırdı kalp atışı için:) hayırlısı inşallah

Hanımlar gene ben :) çok mutlu haberle uyandım gerçkten içim içimi yiyodu dünden beri. 3 yumurtam toplanmıştı 2 si döllenmiş nasıl sevindim. Pazartesi 12 de transfer olucm 3. Gün embriyosu ile :) inşaallah çok güzel haberler veririm bnde. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah

Kızlar transferimin 10. Günü değerim 31 çıktı sizce hamile miyim?bana 4. Gun embriyosu yerleştirildi

Arkadaşlar cenem ve ağzımın etrafı kızarık ve kabuk atiyor sizdede bunlar oldumu
Geçmiş olsun canım
Nasılsın bu arada nasil gidiyor belirti falan var mı bende hala yok sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı modum düştü iyice

Çok sevindim senin adına kesinlikle hamilesin. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı başıma benimde 3. Gün embriyosu olucak pazartesi inşaallah
İnsallah canim diğer hamileligimde değer o kadar yüksek çıkmıştı ki bunda tam sevinemedim Pazartesi test yenileyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…