- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.281
Ben bahçeci fulya tüp bebek merkezi müstecep beye gittim çok ilgili alakalı sevecen pozitif bir insan tavsiye ederimhangi doktora gittiniz peki
Benim de ikinci denemem ilki taze emriyo ile yapıldı şimdi 5. Gün dondurulmuş a blast emriyo ile ile oldu inş biz de mutlu sona ulaşırız inanın günler geçmiyorMerhaba benim de transfer gunum sizinle ayni 3. Gun dondurulmus embriyo tranferi oldu.Ilk tedavimde dondurulmus 2 negatif denemem olmustu.Bu 2. Tedavim
Malesef beklemek ve surekli ilac kullanmak.Bu defa buraya bakmayacagim diyordum.Benim de ikinci denemem ilki taze emriyo ile yapıldı şimdi 5. Gün dondurulmuş a blast emriyo ile ile oldu inş biz de mutlu sona ulaşırız inanın günler geçmiyor
Bende 26 sında başladım iğneleregüzel sonuclar alırız inşallah birlikte
İnşaallah canım. Bugün yumurtalar toplandı pazartesiden cumaya kadr bi yumurta daha olmuş bugün 3 yumurta toplamış doktorum. Yarın belli olucak döllenip döllenmediği inşaallah döllenirler hepside. Rabbim kolaylık ve hayırlısını versinn hepimize.Bende 26 sında başladım iğneleregüzel sonuclar alırız inşallah birlikte
Ben de sürekli okuyordum sizin gibi aynı gün transferleri görünce yazmak istedim benim de 5 tane dondurulmuş emriyorlarım bebeğim tutarsa kardeş yapmayı çok istiyorumMalesef beklemek ve surekli ilac kullanmak.Bu defa buraya bakmayacagim diyordum.
Okurken benimle ayni gun transfer olanlari gorunce yazdim.2 tane transfer edildi benim.4 tane dondurulmus duruyor.Insallah hayirlisi ile pozitifi goruruz bu defa.
İnşallahBen de sürekli okuyordum sizin gibi aynı gün transferleri görünce yazmak istedim benim de 5 tane dondurulmuş emriyorlarım bebeğim tutarsa kardeş yapmayı çok istiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerle gel bizeHadi gözünaydın canım.sağlıkla gelsin :) yarın da sıra bende.Darısı tüm arkadaşlarımıza.
Amin canım inşallah darısı bekleyen herkeseAmin.. Ne mutlu size Allah tamamina erdirsin insallah :)
Valla ben de korkuyorum bulantı gelirse diye.erken başlamış evetKizlar, biraz once uykudan mide bulantisi ile uyanip istigfar ettim. Ben bulantinin bu kadar erken baslayabilecegini dusunmuyorum ama diger yandan en son yillar once boyle kustum diyebilirim. Cok korkuyorum
Ben de hiçbirşey yok sanırım yaa.12 şubatta da beni çağırdı kalp atışı için:) hayırlısı inşallahKızlar kalp atışı için 15 şubat a randevu aldım. Sürekli bir belirti arıyorum. Sizde durum nedir? Bende uyku hali ve gögüs hassasiyeti dışında hiç birşey yok
Geçmiş olsun canımArkadaşlar cenem ve ağzımın etrafı kızarık ve kabuk atiyor sizdede bunlar oldumu
Çok sevindim senin adına kesinlikle hamilesin. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsinKızlar transferimin 10. Günü değerim 31 çıktı sizce hamile miyim?bana 4. Gun embriyosu yerleştirildi
İnsallah canim diğer hamileligimde değer o kadar yüksek çıkmıştı ki bunda tam sevinemedim Pazartesi test yenileyeceğimÇok sevindim senin adına kesinlikle hamilesin. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsindarısı başıma benimde 3. Gün embriyosu olucak pazartesi inşaallah
Seninki de tutunur insallah canim Mutlu haberler verirsin bizeÇok sevindim senin adına kesinlikle hamilesin. Rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsindarısı başıma benimde 3. Gün embriyosu olucak pazartesi inşaallah
Çok erken ama test için bende de pek bişey yok duna akşam biraz çıkardım ve hafif arada sancim oluyor kısmet ben test yapmayi düşünmüyor umGeçmiş olsun canım
Nasılsın bu arada nasil gidiyor belirti falan var mı bende hala yok sabahta idrar testi yaptım negatif çıktı modum düştü iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?