2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

ayyyy insallahhhh canim ya ama ümitlenmekten korkuyorum... allahimmm bizede tattirsin insallah anne olmayi.. cevrenin dilinden cenesinden biktim her ortamda ayni soru..
Benimde arkadaşım 3. Çocuğuna hamile duruma yazmış ki benim kalbim kötü olduğu için çocuğum olmuyormuş tüp bebek yaptırcağımı da biliyor moralimi çok bozdu ama napim güçlü olmak zorundayım Allah ın takdiri bir yerde

O ne demek yahu kalp kötülüğü ...Çocuk sahibi olmak tamamen kader.Hz.Allah Şuara süresinde buyuruyor
Dilediğine kız (çocuk)lar lutfeder ve dilediğine erkek (çocuk)lar ihsân eder.Kimisinede vermez.
Yani Allah dilerse oluyor kader boyutunda
Ama versede vermesede imtihandır bu mesele.
Rabbim arzu eden her çifte salih saliha evlatlar bahseylesin.Hic bozma moralini canım.Iyi olmaya bak. Sen ruhen de bedenen de iyi ol insaallah..

Sağol canım insan üzülüyor işte ben biliyorum bunun Allah ın takdiri olduğunu da o bilmiyor sanırım

Böyle insanlardan nefret ediyorum tuzu kuru da ondan dolu dolu konuşuyor Allah ona vermeseydi dünyayı yıkar öyleleri tövbe sen hiç üzülme aksine Allah sevdiği kuluna zorluk verirmiş onları Allah a havale et

bence o kendi kalbinin kötülügünü yansitmis o nasil bir laftir ya.. sen üzme canini belki bizlerde böyle sinaniyoruz... bence öyle diyen kiside arkadas degil yani insanlarin agzini gercekten torba gibi büzebilsek

Arkadaşlar merhaba .ben de bu ay 2. Tüp denememi yapacağım.gecen ay histeroskopi oldum.rahme çizik atıldı .regl olmayı bekliyorum .bende rezerv azlığı var maalesef .Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…