- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Siz nerede tedavi görüyorsunuz acabaBen varim canim erkek faktorulu tup bebek ysptitan ankaraya yakindan gent art veya centrum tup bebek merkezi var oralarla gprus derim bizde spermleri centrum tup bebek merkezinde dondurmustuk embroyolok semra hnim var cok ilgili esinle alakali nasil bir tedavi goruyorsunuz ? Cikisiniz var mi? Yada tese mi olacaksiniz
Öyle bir imkanın varsa ikizlerden korkulur mu hicMerhaba kizlar bugun kont vardi dondurlmus embriyo transferi olucak cumartesi gunu korkuyorum ve kararsizim sizce cift embriyomu tekmi denemiliyim 5. Gun embriyosu ikizdende korkuyorum ama tek tutmazsa diyede korkuyorum cok ararsizim
Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim kızına sağlıklı kardeş nasip etsin inşallah toplama yapıldı mı umarım herşey yolundadır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallahArkadaslar hepinize basharilar
Ben bu gun opu olucam bir kach dakika kaldi ....3 tane yumurtam var doktor en son kontrolde 1 kach tane de kucuk de var soylemishdi...
Umarim o kucukler de gelishmishdir
Bizi ancak biz anlariz
Benim bir kizim var 4 denemede bashardik
Simdi ona kardesh istiyoruz
Aslinda ben istemedim bashlarda kizim kardesh diye tutdurunca dayanamadim...
Inanin tam samimiyyetle soyluyorum
Once Allahim olmayanlara versin
Sonra benim gibilere.....Chunki her kadin bu duyguyu tatmali
Umarim bu topikde olanlarin hepsi bu ayin sonunda hamish haberlerini yazar buraya
Sadece yalniz olmasa zaman ve maddiyat oldugu surece pes etmeyin
Kendinizi dinlendirin ama pes etmeyin
Ben kizim da o kadar cok istiyordum o kadar inaniyordum bir gun hamish olucagima ....kendi tecrubelerimden soyluyorum
Bence en onemli shey inanmak
Bol bol dua edin ve bir gun dualarinizin kabul olucagina inanin
Inşallah canım inşallah. Zaten sayılı günlerimiz kaldı rabbim mutluluktan havalara uçmamızi nasip etsin. Sen ve çocuk isteyen herkes dualarımdasiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Inşallah kuzum.duygularıma tercüman oldun. Inşallah buradan müjdeli haberler veririz. Beni de kat duana ben de katicam seni
Ben bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...Hanımlar aramızda opu olanlar vardı. Nasıl geçti ve ne durumdalar. Çünkü aynı gün başlayıp 2 günde bir arıyorlarmış 5. Güne kadar
Ben bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...
uzulme canım yaBen bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...
Evet cnm benim ilk denemem. 18 aralik ta tedaviye başladık igneler vs...ve oluşan 2 yumurta hucresi olmustu.Bu sabah opu oldu ama boş çıktı. Rabbim böyle uygun görmüş ve Onun verdiğinde muhakak hayır vardir buna inanıyorum. Doktorum yumurta rezervimin çok çok düşük oldugunu ifade etti ki bunu zaten en basindan biliyorduk . Sonrasında ne yapacağız dedim isterseniz tekrar regl olunca gelin bakalim dedi.Kader kısmet...Rabbim yar ve yardimcin olsun canım insaallah senden güzel ve iyi haberler alırız...uzulme canım ya2 tane mi yummurta olmuştu senin.
Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah rabbim.ilk deneme miydi.benim de az yumurta.yarin opu bakalim.allahim yardim et
Benimde az rezerv gordu doktor.menapur 300 kullandım tam 7 gun.anca 3 yumurta büyük olduEvet cnm benim ilk denemem. 18 aralik ta tedaviye başladık igneler vs...ve oluşan 2 yumurta hucresi olmustu.Bu sabah opu oldu ama boş çıktı. Rabbim böyle uygun görmüş ve Onun verdiğinde muhakak hayır vardir buna inanıyorum. Doktorum yumurta rezervimin çok çok düşük oldugunu ifade etti ki bunu zaten en basindan biliyorduk . Sonrasında ne yapacağız dedim isterseniz tekrar regl olunca gelin bakalim dedi.Kader kısmet...Rabbim yar ve yardimcin olsun canım insaallah senden güzel ve iyi haberler alırız...
Sen ne kullanmıştın igne.bu arada hangi merkezd3 tedavi goruyirdunEvet cnm benim ilk denemem. 18 aralik ta tedaviye başladık igneler vs...ve oluşan 2 yumurta hucresi olmustu.Bu sabah opu oldu ama boş çıktı. Rabbim böyle uygun görmüş ve Onun verdiğinde muhakak hayır vardir buna inanıyorum. Doktorum yumurta rezervimin çok çok düşük oldugunu ifade etti ki bunu zaten en basindan biliyorduk . Sonrasında ne yapacağız dedim isterseniz tekrar regl olunca gelin bakalim dedi.Kader kısmet...Rabbim yar ve yardimcin olsun canım insaallah senden güzel ve iyi haberler alırız...
Bn eşimden dolayı tüp bebek yaptırıormHanimlar merhaba bende 2019 insallah tup bebek yaptracagim esimin spermlerinde sıkıntı var 6.ay tedavimiz bitmek uzere nasipse insallah subat ayinda birkac tup.bebek.merkeoznde konuscamak ve artik.baslamak istyoruz cok.sukur sonucalrimiz guzel gidiyor insallahda oyle olur sizler nwrde yaptrdiniz bana neolur bir fikir verin erkek faktorlu olup tupe giden varmi bn ankaraya yakinim orda bir merkez olaun istyorim bana yazramsiniz?ve bir rapordan bahsetti bazi arkadaslsrim cikaran varmi
Fostimon-Merional-Cetrodite ve en son çatlama iğnesi.. .Tabi aralarda balık yağı,Biesteron da var.Ben Izmir deyim ve Prof.Dr.Tavmergen e gidiyorum .Sen nerede tedavi görüyorsun?Sen ne kullanmıştın igne.bu arada hangi merkezd3 tedavi goruyirdun
Cnm bnde bu sbh opu oldumArkadaslar hepinize basharilar
Ben bu gun opu olucam bir kach dakika kaldi ....3 tane yumurtam var doktor en son kontrolde 1 kach tane de kucuk de var soylemishdi...
Umarim o kucukler de gelishmishdir
Bizi ancak biz anlariz
Benim bir kizim var 4 denemede bashardik
Simdi ona kardesh istiyoruz
Aslinda ben istemedim bashlarda kizim kardesh diye tutdurunca dayanamadim...
Inanin tam samimiyyetle soyluyorum
Once Allahim olmayanlara versin
Sonra benim gibilere.....Chunki her kadin bu duyguyu tatmali
Umarim bu topikde olanlarin hepsi bu ayin sonunda hamish haberlerini yazar buraya
Sadece yalniz olmasa zaman ve maddiyat oldugu surece pes etmeyin
Kendinizi dinlendirin ama pes etmeyin
Ben kizim da o kadar cok istiyordum o kadar inaniyordum bir gun hamish olucagima ....kendi tecrubelerimden soyluyorum
Bence en onemli shey inanmak
Bol bol dua edin ve bir gun dualarinizin kabul olucagina inanin
Nasıl geçti sonuç insaallah güzel olmuştur cnmCnm bnde bu sbh opu oldum
Ne güzel bir tane evladıniz da varmis.Rabbim insaallah bize de nasip eder.Ben de pes etme niyetinde değilim ki vaktimde yok yumurta rezervi azlığından.Ama ahh şu ilaçların pahalılığı da olmasa...Cnm bnde bu sbh opu oldum
Cetrotide 4 tane ile 3 tane catlatma iğnesi onları saymiyorum.ben sadece yumurta büyütme iğnesi yüksek doz vuruldum 7tane oni dem3k istemiştim ama tavmergen profosor tabi o daha iyi bilir.ben aydındayım denizliye gidiyorum. Yunis aydin.insallah vesile olur.tavmergen kaç tlye yapiyor.aynen dedigin gibi ilaclar cok pahali olmasa.2250 ilaç parası gitti sad3ce.buarada rapor icin amh değeri kaç olmalı acaba.onu araştırıyorum bulamiyirum.ilaçlar raporlu daha ucuz olur belkiFostimon-Merional-Cetrodite ve en son çatlama iğnesi.. .Tabi aralarda balık yağı,Biesteron da var.Ben Izmir deyim ve Prof.Dr.Tavmergen e gidiyorum .Sen nerede tedavi görüyorsun?
Kaç yumurta :)Cnm bnde bu sbh opu oldum
Cetrotide 4 tane ile 3 tane catlatma iğnesi onları saymiyorum.ben sadece yumurta büyütme iğnesi yüksek doz vuruldum 7tane oni dem3k istemiştim ama tavmergen profosor tabi o daha iyi bilir.ben aydındayım denizliye gidiyorum. Yunis aydin.insallah vesile olur.tavmergen kaç tlye yapiyor.aynen dedigin gibi ilaclar cok pahali olmasa.2250 ilaç parası gitti sad3ce.buarada rapor icin amh değeri kaç olmalı acaba.onu araştırıyorum bulamiyirum.ilaçlar raporlu daha ucuz olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?