2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Siz nerede tedavi görüyorsunuz acaba

Tedavin hayırlı olsun canım Rabbim kızına sağlıklı kardeş nasip etsin inşallah toplama yapıldı mı umarım herşey yolundadır Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hepimize hayırlı sağlıklı evlatları nasip etsin inşallah

Inşallah kuzum.duygularıma tercüman oldun. Inşallah buradan müjdeli haberler veririz. Beni de kat duana ben de katicam seni
Inşallah canım inşallah. Zaten sayılı günlerimiz kaldı rabbim mutluluktan havalara uçmamızi nasip etsin. Sen ve çocuk isteyen herkes dualarımdasiniz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Hanımlar aramızda opu olanlar vardı. Nasıl geçti ve ne durumdalar. Çünkü aynı gün başlayıp 2 günde bir arıyorlarmış 5. Güne kadar

Ben bugün opu oldum ve 2 yumurta hucreside boş cıktı vardır bir hayr diyorum ...
uzulme canım ya 2 tane mi yummurta olmuştu senin.
Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah rabbim.ilk deneme miydi.benim de az yumurta.yarin opu bakalim.allahim yardim et

uzulme canım ya 2 tane mi yummurta olmuştu senin.
Hayırlı sağlıklı nasip etsin inşallah rabbim.ilk deneme miydi.benim de az yumurta.yarin opu bakalim.allahim yardim et
Evet cnm benim ilk denemem. 18 aralik ta tedaviye başladık igneler vs...ve oluşan 2 yumurta hucresi olmustu.Bu sabah opu oldu ama boş çıktı. Rabbim böyle uygun görmüş ve Onun verdiğinde muhakak hayır vardir buna inanıyorum. Doktorum yumurta rezervimin çok çok düşük oldugunu ifade etti ki bunu zaten en basindan biliyorduk . Sonrasında ne yapacağız dedim isterseniz tekrar regl olunca gelin bakalim dedi.Kader kısmet...Rabbim yar ve yardimcin olsun canım insaallah senden güzel ve iyi haberler alırız...

Benimde az rezerv gordu doktor.menapur 300 kullandım tam 7 gun.anca 3 yumurta büyük oldu

Sen ne kullanmıştın igne.bu arada hangi merkezd3 tedavi goruyirdun

Bn eşimden dolayı tüp bebek yaptırıorm

Cnm bnde bu sbh opu oldum

Fostimon-Merional-Cetrodite ve en son çatlama iğnesi.. .Tabi aralarda balık yağı,Biesteron da var.Ben Izmir deyim ve Prof.Dr.Tavmergen e gidiyorum .Sen nerede tedavi görüyorsun?
Cetrotide 4 tane ile 3 tane catlatma iğnesi onları saymiyorum.ben sadece yumurta büyütme iğnesi yüksek doz vuruldum 7tane oni dem3k istemiştim ama tavmergen profosor tabi o daha iyi bilir.ben aydındayım denizliye gidiyorum. Yunis aydin.insallah vesile olur.tavmergen kaç tlye yapiyor.aynen dedigin gibi ilaclar cok pahali olmasa.2250 ilaç parası gitti sad3ce.buarada rapor icin amh değeri kaç olmalı acaba.onu araştırıyorum bulamiyirum.ilaçlar raporlu daha ucuz olur belki

Cnm bende ilaçları yüksek dozda kullandım.sadece ilaclar 5.500 tuttu. 6.500 de merkeze ödedik.Insaallah cnm evlatlarını sağlıkla kucağına almana doktorun ve tedavin vesile olur.Senin de hiç çocuğun yok sanırm öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…