2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Tesekkür ederim insallah o zaman bekleyim vardır bundada bır hayır

Merhaba kızlar. Ben üniversite de profesör e randevu aldım muayane için. Daha önce üniversitede aşılama yada tüp bebek yaptıran var mi. Acaba işlemleri yaparken öğrenciler falan olur mu

Merhaba kızlar. Ben üniversite de profesör e randevu aldım muayane için. Daha önce üniversitede aşılama yada tüp bebek yaptıran var mi. Acaba işlemleri yaparken öğrenciler falan olur mu
4.tedavim 2.prof dr m biri devlet biri vakıf ünv den di...
Direk prof tan muayene alınca herşeyle kendileri ilgileniyor fakat işlemler sırasında (opu) öğrenciler olabiliyor bir iki

Merhaba benimde tedavimin 5. Günü bugün inşallah herkese yeni yıl uğur getirir bol bebek getirir olumlu sonuçlanır tedavilerimiz

İyi akşamlar :) Ben de tedavimin 4. günündeyim. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hayırlısıyla. Çok heyecanlıyım

Merhaba hanimlar, bende adetimi bekliyorum benim dondurulmus embryolarim var bu ay onlari koyacaklar insallah 2 denemem basarisiz oldu bu 3. deneme olacak insallah hepimizinki tutar

Ben ilaçlara 23 aralıkta başladım dün gece çatlatma iğnesi yapıldı. Bugun sabah da yumurta toplama yapılacak. Sanki çok önemli bir sınavım varmış gibi heyecan yaptım :))

Sağol hepi topu beş tanecikler zaten :)

merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?

Kızlarrrr ne durumdasınız ses verin??

Yumurta toplama aşamasını da atlattım beş tane toplandı hepsinin de durumu iyiymiş yarın embriyolog haber edecek kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye.

Kaç yumurta var canım. Benim de 5.gün 6 yumurtaaa(

Kızlar ne durumdasınız??

Merhaba canım benim haşimato hakkında bilgim var istediğini sorabilirsin

Keşke canım ben onu Allah a havale ettim
Canım o senin arkadaşın değil arkadaş dediğin destek olur yanında olur sen vazgeçmeye kalktığında seni ayağa kaldırıp devam ettirir negatif insanlarla görüşmeyi kes lütfen senin pozitif düşünceye ve insanlara ihtiyacın var
Bahçecide kime gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…