- 16 Ekim 2016
- 36
- 25
- 18
- 40
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Tesekkür ederim insallah o zaman bekleyim vardır bundada bır hayırCanım stresten gecikmiş olabilir. Rahat ol. Bence tedavi öncesi adet söktürücü kullanma çünkü o ilaçlarda hormon içeriyor. Zaten tedavide hormon takviyesi kullanıyoruz. Hiç hormonlarla oynama bence bırak doğal yolla başlasın adetin.
Bnde hiç bişe anlamadı aynen böyle anlatıo doktorAnanas mı hani ananas tutmaya yardımcı olurdu
Kesinlikle herseyin hayırlısıTesekkür ederim insallah o zaman bekleyim vardır bundada bır hayır
4.tedavim 2.prof dr m biri devlet biri vakıf ünv den di...Merhaba kızlar. Ben üniversite de profesör e randevu aldım muayane için. Daha önce üniversitede aşılama yada tüp bebek yaptıran var mi. Acaba işlemleri yaparken öğrenciler falan olur mu
Selamlar bende transferin 4.günündeyim.. iğne acısından başka birşey yok hayırlısını bekliyorum..
Amin cnmm aminn bolll hamişliiii bi topikk olsunnnİnş biz de hamileyiz diye haykıracağız hayırlısıyla
Merhaba benimde tedavimin 5. Günü bugün inşallah herkese yeni yıl uğur getirir bol bebek getirir olumlu sonuçlanır tedavilerimiz
İyi akşamlar :) Ben de tedavimin 4. günündeyim. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hayırlısıyla. Çok heyecanlıyım
Merhaba hanimlar, bende adetimi bekliyorum benim dondurulmus embryolarim var bu ay onlari koyacaklar insallah 2 denemem basarisiz oldu bu 3. deneme olacak insallah hepimizinki tutar
Ben ilaçlara 23 aralıkta başladım dün gece çatlatma iğnesi yapıldı. Bugun sabah da yumurta toplama yapılacak. Sanki çok önemli bir sınavım varmış gibi heyecan yaptım :))
Sağol hepi topu beş tanecikler zaten :)
merhaba arkadaslar bende tedavinin 8.günündeyim gonal f merional cetroitede iğnelri kullanıyorum yarın kontrolum var ilk kontrolde 9 yumurta gordugunu soyledı doktor bakalım yarın neler olacak ?
Merhaba bende Bahçeci Umut ta Cem beyle bugün ön görüşme yaptımevet canım 2. günü alıp başlıyorsun. 11. gün son kontrolün oluyor. ondan 11. veya 12. günü çatlatma iğnesini yaptırıyor. 34-36 saat sonra opu yapılıyor.
Yumurta toplama aşamasını da atlattım beş tane toplandı hepsinin de durumu iyiymiş yarın embriyolog haber edecek kaç tanesi döllendi ne durumdalar diye.
Merhaba hanımlar ben de bu ay ilk defa tüp bebek tedavisi yaptırıyorum. Erkek faktörü nedeniyle doğal yoldan bebek sahibi olmamız çok çok zor. Tedavimin 9. günündeyim ve opu muhtemelen cumartesi olacak. Kasıklarımda şişlik ve arada batma hissediyorum ama onun dışında bir rahatsızlığım yok. İnşaallah bu ay hepimiz hamile kalırız
Kaç yumurta var canım. Benim de 5.gün 6 yumurtaaa(
Merhaba canım benim haşimato hakkında bilgim var istediğini sorabilirsinArkadaşlar, tüp bebek öncesi doktorum bana kan testi yapmıştı. Anti TPO değerim sınırda çıkmış. İnternetten araştırdım biraz, tiroidle ilgili bir durummuş. Haşimato hastalığı falan olabilir diyor. Bu durumla ilgili bilgisi olan var mı?
İnşallah yaa inşallahİnş biz de hamileyiz diye haykıracağız hayırlısıyla
Ne iğnesi atılıyor canım transferden sonraSelamlar bende transferin 4.günündeyim.. iğne acısından başka birşey yok hayırlısını bekliyorum..
Bugün opu vardı.büyük ihtimal cuma transfer var.ilk defa taze transfer olacak ve şans artsın diye 2 embriyo diyor doktor ama hayırlısıyla tek tutar inşallah.kan sulandırıcı iğne prednol estrofem ne ararsanız var kullandığım:)Lilyum1634 cnm ne durumdasın?
Canım o senin arkadaşın değil arkadaş dediğin destek olur yanında olur sen vazgeçmeye kalktığında seni ayağa kaldırıp devam ettirir negatif insanlarla görüşmeyi kes lütfen senin pozitif düşünceye ve insanlara ihtiyacın varKeşke canım ben onu Allah a havale ettim
Kan sulandırıcı + progesteron + beyazküreNe iğnesi atılıyor canım transferden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?