2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

4.tedavim 2.prof dr m biri devlet biri vakıf ünv den di...
Direk prof tan muayene alınca herşeyle kendileri ilgileniyor fakat işlemler sırasında (opu) öğrenciler olabiliyor bir iki

Cevap için teşekkürler canım. Çok tedirgim zaten zor bir an birde seni izleyen bir olması biraz korkuttu gözümü

Evet genelimiz transferi bekliyoruz. Inşallah allahın izniyle son güne kadar olur embriyomuz. evet canım opu işlemi anestezili oluyor. Sadece transferde sana kalmış. Ben transferi de anestezili olucam inşallah embriyolar 5. Gune giderse ki umarim gider.
Evet raporuyduk. Üni. Hastanesinden bütün genetik taramadan gectikten sonra aldık.
Tedavi öncesi vitamin takviyesi olarak folik asit kullanıyordum. Diğer vitaminleri doktor tedavi başında baslatti bende. Herkeste aynı mi bilmiyorum. Şuan beklemedeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dualarımız kabul olsun inşallah. Bakalim mevlam neyler. Neylerse güzel eyler

Kızlarrrr ne durumdasınız ses verin??

Dün kontrolüm vardı. Doktorum çatlatma iğnesi verdi. Cuma günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Transfer ise 2-2,5 ay sonra Rahmimde ufak bir polip varmış tam embriyoyu koyacakları bölgede. Eğer transfer gerçekleşirse embriyonun tutunma ihtimali düşük olurmuş. Önce onun alınması lazım. O yüzden biraz gecikmeli olacak benimki

Merhaba canım benim haşimato hakkında bilgim var istediğini sorabilirsin

Merhabalar. Size de geçmiş olsun. Benimki tam olarak haşimato değilmiş sınırda olduğu için. Doktorum ilaç verdi. Hamilelik sırasında da kullanıyor muyuz ilacı? Bir de bebekte zeka geriliğine yol açabiliyormuş anti TPO nun yüksek çıkması diye duydum.

Cnm adına hayırlısı olsun doktorlsrımız en iyiyi biliolar..

Cnm o şişkinlik bndede oldu gaz gbi 2gün içinde kaybolur merak erme bol bol sıvı al

Cevap için teşekkürler canım. Çok tedirgim zaten zor bir an birde seni izleyen bir olması biraz korkuttu gözümü
Yumurta toplamada uyutuluyorsun zaten öncesin de birkaç dk belki..
O anlarda da hiç onları görmüyor gözün dua eder halde ol ve bebeğine konsantre ol hep..
Gerginlik ve stres hiç istenmeyen bir durum Allah yar ve yardımcın olsun

ne zaman sonucu gelecek acaba ? benim yaptırdıgım merkez 1 ay dsa geleceğini soyledi ngs ve cgh genetik testlerını...

doktorun hormon tahlılı ıstedı mı canım progesteron ve estradiol hormonu onların dgerlerıne gore transfer surecını belırlıyorlar taze mı ? dondurulmus mu dıye? benım cok yuksek cıktı dondurulmus transfer olacak

histereskopi yapacak buyuk ıhtımal dokrorun canım aynı zamanda da rahmı uyarmak ıcın cızık de atabılır belki. bende hiç birsey yoktu doktor uyarmak ıcın yapalım histreskopiyi dedi opu esnadında rahme cıxık atıldı benımde transfer subata ertelednı tabı embrıyolar gelısırse bugun 2. günleri 4 tane kalmış

Hadi cnm güzsl haberlerini beklioruz
canım bugun 2. gün 4 tane kalmış embrıyo bakalım yarına kaç tane kalacak belki yarında donurabılırız diyorlar sizlerin hepsi 5. gün transferi olacakd dımı

10 gun kadar surer dedi embriyolog.

Opu olan kızlar sonrasında ağrılarınız oluyor mu nasıl geçiyor bu süreç

Ne kadar yorucu bir süreç. Rabbim yardımcımız olsun. O kadar emek veriyoruz, Rabbim karşılığını almayı nasip etsin inşallah.

Amin canım cümlemizin

Kendi kadın doğum hekimimde tedavi öncesinden yaptırmıştım ama değerlerim normal çıkmıştı. Gittiğim merkezde de tekrar yapmadılar. Artık taze transfer yapar mı yapmaz mı, yarın belli olur. Hayırlısı inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…