- Konu Sahibi cocukoloji
-
Transferden önce atılmadınız demi kan sulandirici.igne.beyaz küre neymiş ilk defa duydum.benim opu dün oldu haber bekliyorum inşallah hayirlisiyla transfer icin cagirsinlar diye.ben de hamile kalınca kan sulandırıcı kullanıcam iğne ama transferden önce vermedi hicbisi.Kan sulandırıcı + progesteron + beyazküre
Beklemedeyim.insallah hayırlısıyla transfer icin cagirsinlar diye bekliyorum. Duaya ihtiyacım var kizlarKızlar ne durumdasınız??
Hadi hayırlısı cnm bnde kan sulandırıcı yok gerisi mevcut cnm.. güsel haberlerle gel cnm bnde eli kulagında transferi bekliomBugün opu vardı.büyük ihtimal cuma transfer var.ilk defa taze transfer olacak ve şans artsın diye 2 embriyo diyor doktor ama hayırlısıyla tek tutar inşallah.kan sulandırıcı iğne prednol estrofem ne ararsanız var kullandığım:)
Cnm rabbimm göbüşünü bebişlerle doldursun, rabbim her diliyen istiyene emeklerinin karşılıgını kat kat versin, herkes güsel haberlerle gelsin bu topige, bnde transferi bekliom..Beklemedeyim.insallah hayırlısıyla transfer icin cagirsinlar diye bekliyorum. Duaya ihtiyacım var kizlar( insallah
Aaa çok sevindim. Bende ebru hanıma gidiyorum. Opu oldu. Şimdi beklemedeyiz. Bakalım. emin olun herseyinle çok ilgililemiyolar. Bol şans diliyorumMerhaba bende Bahçeci Umut ta Cem beyle bugün ön görüşme yaptım
İnşallah cnmm Allah isteyen herkese nasip etsinCnm bn şöle sölim, en iyi kalite konup çok tutan var kötü kalite denilipte tutan çok var yni işin özü rabbim saati vakti dakkası geldiyse bu işi olmuş bil. Güsel haberlerle gel cnmm
Amin canım.Allah uğraşlarımızı boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun sağlıkla:)Cnm rabbimm göbüşünü bebişlerle doldursun, rabbim her diliyen istiyene emeklerinin karşılıgını kat kat versin, herkes güsel haberlerle gelsin bu topige, bnde transferi bekliom..
İnşallah güzel haberler alıcaz.bu defa nasip olacak arkadaşım hayırlısıyla.hep güzel düşünelim güzel olsunBeklemedeyim.insallah hayırlısıyla transfer icin cagirsinlar diye bekliyorum. Duaya ihtiyacım var kizlar( insallah
Beyaz küre yi transferden 1 hafta önce almaya basladim progesteron ve kan sulandirici transfer gunü başladı..Transferden önce atılmadınız demi kan sulandirici.igne.beyaz küre neymiş ilk defa duydum.benim opu dün oldu haber bekliyorum inşallah hayirlisiyla transfer icin cagirsinlar diye.ben de hamile kalınca kan sulandırıcı kullanıcam iğne ama transferden önce vermedi hicbisi.
Prednolden bahsediyorlar hep.beyaz küre dediğin prednol heralde.canim benim 3 kez kimyasal gebelik oldu oyuzden soruyorum bilgi almak icin.olmadi doktora söyleyip kendim isticem napiim.ama ben bagisiklik testleri felan yaptırdım temiz cikti.sadece genetikte homozigot mutasyon çıktığı icin clexacane iğne vurulacaksin demişti eski bi doktorBeyaz küre yi transferden 1 hafta önce almaya basladim progesteron ve kan sulandirici transfer gunü başladı..
Beyaz küre bağışıklığı baskılayarak vücudun embriyoyu yabancı görüp atmaması için ve tutunma devam ederken büyümesini desteklemek için veriliyor.. herkesin ihtiyacı olmayabilir dr nuz bilir..
Hakkımızda hayrlisi olsun inşallah
Genetik bozukluk için kan sulandırıcı veriliyor clexane da onlardan biri...Prednolden bahsediyorlar hep.beyaz küre dediğin prednol heralde.canim benim 3 kez kimyasal gebelik oldu oyuzden soruyorum bilgi almak icin.olmadi doktora söyleyip kendim isticem napiim.ama ben bagisiklik testleri felan yaptırdım temiz cikti.sadece genetikte homozigot mutasyon çıktığı icin clexacane iğne vurulacaksin demişti eski bi doktor
Amin canım benim aminnnnn bu defa hepimizin yüzü gülsünRabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın çok zor süreçler hem maddi hem manevi hemde psikolojik olarak o yüzden tez zamanda saglıkla nasip etsin cnm, rabbim ol dedimi saati dakkası geldimi mucizevi şekilde her n koşul olursa olsun ister iyi kalite embriyo ister kötü kalite embriyo tutuo, herkeste farklı tecrübeler yaşamış, yeni ögrendigim bilgiler o yüzden pozitif düşünücez rahimi kasmıcaz kastıkmı stresle embriyo rahime yerleşemiomuş, bol bol su işin sırrıymış çnkü rahimi sakinleştiriomuş kasılmayı engelliomuş böle embriyo rahat yerleşiomş
Maydonoz
Sigara
Kahve
Nar
Ananas
Kola
Çikolata
Soda
Hurma
Bunlar rahimde kasılma yapıomuş uzak durulması gereken yiceklrmiş...
Rabbim güsel haberleri duyurmayı nasip etsin her birimize...
Çünkü önce senYok gebelik değil yapmadım ama zannetmiyorum malum dönemde birliktelik yaşanmadı. İnsallah hafta sonuna denk gelmez yoksa yoktan yere gidecek bir aybu arada cok teşekkür ederim canın sagolsun sözü içimi ılıttı resmen :))
Bahçeci değil benim canmCanım o senin arkadaşın değil arkadaş dediğin destek olur yanında olur sen vazgeçmeye kalktığında seni ayağa kaldırıp devam ettirir negatif insanlarla görüşmeyi kes lütfen senin pozitif düşünceye ve insanlara ihtiyacın var
Bahçecide kime gidiyorsun
Canım ben de transferi bekliyorum. Döllenen embriyolar içerisinde 9u şimdilik iyiymiş tabi daha 3. Gün olduğu için kesin birşey yok. Opudan sonra şişkinliğim oldu ve ohss'den şüpheleniyorum.. Bu durumda transfer olur mu bilmem. Birsürü ilaç kullanıyorum opu'dan beri, soranlar olduğu için yazayım:Kızlarrrr ne durumdasınız ses verin??
Canim 15 yumurta toplandi 8 i dollendirildi ve bugune 5 tane ulasti yarin tekrr arayip bilgilendircekler insallahKızlarrrr ne durumdasınız ses verin??
İnşaallah kaliteli embriyoların olur canım baştan sona tüm konuyu okudumAaa çok sevindim. Bende ebru hanıma gidiyorum. Opu oldu. Şimdi beklemedeyiz. Bakalım. emin olun herseyinle çok ilgililemiyolar. Bol şans diliyorum
İnşaallah sağlıklı embriyolarınız olur ve annelerine sımsıkı tutunurlarCanim 15 yumurta toplandi 8 i dollendirildi ve bugune 5 tane ulasti yarin tekrr arayip bilgilendircekler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?