2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kan sulandırıcı + progesteron + beyazküre
Transferden önce atılmadınız demi kan sulandirici.igne.beyaz küre neymiş ilk defa duydum.benim opu dün oldu haber bekliyorum inşallah hayirlisiyla transfer icin cagirsinlar diye.ben de hamile kalınca kan sulandırıcı kullanıcam iğne ama transferden önce vermedi hicbisi.

Hadi hayırlısı cnm bnde kan sulandırıcı yok gerisi mevcut cnm.. güsel haberlerle gel cnm bnde eli kulagında transferi bekliom

Beklemedeyim.insallah hayırlısıyla transfer icin cagirsinlar diye bekliyorum. Duaya ihtiyacım var kizlar ( insallah
Cnm rabbimm göbüşünü bebişlerle doldursun, rabbim her diliyen istiyene emeklerinin karşılıgını kat kat versin, herkes güsel haberlerle gelsin bu topige, bnde transferi bekliom..

BEs tane embriyo oldu besinci gun yani dun pgd icin uc tanesi gidebilecek nitelikte oldugu soylendi. AMA ucu De kaliteli imis oyle dedi embriyolog. Dun biyopsi alindi ve donduruldu. Genetikten gelecek sonuca gore transfer icin bir Planlama yapacagiz. Tabi dun kullandigim butun ilaclari biraktirdilar

Cnm rabbimm göbüşünü bebişlerle doldursun, rabbim her diliyen istiyene emeklerinin karşılıgını kat kat versin, herkes güsel haberlerle gelsin bu topige, bnde transferi bekliom..
Amin canım.Allah uğraşlarımızı boşa çıkarmasın.hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun sağlıkla:)

Beyaz küre yi transferden 1 hafta önce almaya basladim progesteron ve kan sulandirici transfer gunü başladı..
Beyaz küre bağışıklığı baskılayarak vücudun embriyoyu yabancı görüp atmaması için ve tutunma devam ederken büyümesini desteklemek için veriliyor.. herkesin ihtiyacı olmayabilir dr nuz bilir..
Hakkımızda hayrlisi olsun inşallah

Prednolden bahsediyorlar hep.beyaz küre dediğin prednol heralde.canim benim 3 kez kimyasal gebelik oldu oyuzden soruyorum bilgi almak icin.olmadi doktora söyleyip kendim isticem napiim.ama ben bagisiklik testleri felan yaptırdım temiz cikti.sadece genetikte homozigot mutasyon çıktığı icin clexacane iğne vurulacaksin demişti eski bi doktor

Genetik bozukluk için kan sulandırıcı veriliyor clexane da onlardan biri...
beyaz küre dediğim leucostim istersen bi arastır...
bizde genetik ve immunolojik incelemeler normal cıkmisti sebebsiz infertilite ama 3.denememiz o yüzden verilmiş olabilir

Amin canım benim aminnnnn bu defa hepimizin yüzü gülsün

Çünkü önce sen Her sey yolunda gidecek denk gelirse en kötü ihtimalle 3. gününde başlarsınız sakın sıkma canını.. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz

Bahçeci değil benim canm

Kızlarrrr ne durumdasınız ses verin??
Canım ben de transferi bekliyorum. Döllenen embriyolar içerisinde 9u şimdilik iyiymiş tabi daha 3. Gün olduğu için kesin birşey yok. Opudan sonra şişkinliğim oldu ve ohss'den şüpheleniyorum.. Bu durumda transfer olur mu bilmem. Birsürü ilaç kullanıyorum opu'dan beri, soranlar olduğu için yazayım:
Progesteron fitil
Elevit multivitamin
Prednol
Tetra
Estrofem
Coraspirin
Herhangi bir hastalığım yok, yani hepsi önlem ve destek için verilen şeyler.

benim adetimde bugün geldi, 5 gün gecikti bi an hamileyim sandim bos ümitler.. bu ay transferime baslayamiyoruz kan vermistim sonuclarin hepsi gelmemis önümüzdeki ay baslicaz insallah beklemekten yoruldum insallah sizlerin sonuclari olumlu olur hanimlar dua ediyorum size, hamis haberlerinizi bekliyorum

Aaa çok sevindim. Bende ebru hanıma gidiyorum. Opu oldu. Şimdi beklemedeyiz. Bakalım. emin olun herseyinle çok ilgililemiyolar. Bol şans diliyorum
İnşaallah kaliteli embriyoların olur canım baştan sona tüm konuyu okudum
1-2kişi transfer olmuş sadece sayfa geneli opu olmuş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Opu işlemini anestezili mi oldunuz ?
Siz raporlu musunuz yoksa raporsuz mu?
Siz tedaviye başlamadan bi ay önce vitamine başladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…