- 1 Kasım 2017
- 760
- 519
- 103
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Bide 3. Güne giden embriyolarınızın hepsi 5. Güne gitti mi acaba3 tanesi gidebildi. Öncesi üç kaybım var bir de yaşım 35 doktorum gerekli değil demişti ancak ben istedim
Bu arada az önce doktorumla konuştum.adet olsan da olmasanda başla dedi.içim rahatladıAllah allah adet olmadan estrofom mu başlattı gerçi vardır drun bir bildiği her Dr un tedavi yöntemi farklı Dr una güven
Rabbim yar ve yardımcımiz olsun inşallah hepimizin
Canım bende bugün başladım hayırlısı inşallah hepimiz içinSlm arkadaşlar bende estrofeme başladım tiransfere hazırlaniyorum
Bana üç tanesinin gittiğini söyledilerBide 3. Güne giden embriyolarınızın hepsi 5. Güne gitti mi acaba
Merhaba bu vücudunuza bağlı kaç yumurta oluşursa ilaçlarla o toplanıcak. 1 de olabilir 20 de. Hakkınızda hayırlısı olsun.Selam kızlar bende devlette tedavi görüyorum. Devlette kaç yumurta toplanıyor bilgisi olan var mı?
Benmde 30 unda transferm aynı zamanlarda alacağız güzel haberleri inşallahCanlarım bugün donmus tedavisi başladı 19unda kontrol dedi Dr büyük ihtimalle 29u transfer olur dedi bakalım Rabbim yüzümüzü güldürsüm inşallah hepimizin
Ben bahçeci umutta yaptırıyorumBu topigi heyecanla takip ediyorum.
Adeti mi bekliyorum dra gitmek için ama sanki günler gecmiyo gibi..
Merak ediyorum tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptiriyosunuz..
Aaa benim de Pazartesi oldu transferim hangi hastane doktorun kim belirtin var mıHerkese merhaba,
Benim de 7 Ocak ta transfer yapıldı, bugun 4. Gün :) rabbim hepimizin muradını versin, önce karnımızda sonra kucağımızda gördürsün rabbim.
Bende bahçeci Diyarbakır da arkadaşlar insallin hepimiz pozitif te görür 8 ayı beraber geciririzBen bahçeci umutta yaptırıyorum
Anladım canım umarım hepsi ssağlıklı olur hayırlı haberlerini bekliyorumRica ederim:)
Pgd transfer öncesi embriyonun genetik olarak test edilmesi ve ona göre sağlıklı embriyo transferi demek oluyor.
Amh değerim 5.52 olduğu için polikistik var mı dedi bugüne kadar çok doktor gezdim kimse polikistik over demedi sadece bi kere bi doktor yumurtalıkların çok az polikistik yapısı var dedi tamam o zaman dondurulmuş dedi direk muayene olmadım bile onu anlamadım açıkçasıCnm vitaminlerini paylaşırmsn cnm çok merak ediorum, neden dondurulmuşu cnm tercih etti?
Aminnn rabbim yüzümüzü güldürsün de pozitifleri burdan paylaşalim inşallah. Bu mübarek gecede dualarımız kabul olur inşallahBende bahçeci Diyarbakır da arkadaşlar insallin hepimiz pozitif te görür 8 ayı beraber geciririz
Hayirli olsun transferin benimde c.tesi transferim olacak. Rabbim yardımcımiz olsun inşallahHayırlısı olursa yarın transferim var kızlar.Allah hepimize müjde vermeyi nasip etsin.Çok büyüksün Allahım.Dualarımızı geri çevirme.
Senin de hayırlı olsun canım.inşallah güzel haberler verebiliriz:)Hayirli olsun transferin benimde c.tesi transferim olacak. Rabbim yardımcımiz olsun inşallah
Merhaba canım.benimde yumurtalaraımın polikistik yapısı var.yani çok fazla yuöurta olması.ama bu durum hamileliğe engel feğil tabi adetlerın düzenliyse.bende dondurulmuş yaptırıyorum çünkü çok fazla yumurtam oldu bu da bir riskmiş...bn yumurtalarım alındıktan donra baya ağrı çektim ağrı kesici bile fayda etmedi 1hafta istirahat vermişti doktor.ani hareketler yapma ağır kakdırma falan demişti yumurtaların ters donebilir diye söylemişti...bi yandanda iyi birşey bu çünkü yumurta sıkıntısı yok...Amh değerim 5.52 olduğu için polikistik var mı dedi bugüne kadar çok doktor gezdim kimse polikistik over demedi sadece bi kere bi doktor yumurtalıkların çok az polikistik yapısı var dedi tamam o zaman dondurulmuş dedi direk muayene olmadım bile onu anlamadım açıkçası
Eşime : Neofertil M60
Bana :Omepa-Q10 ve Previt Positive
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?