- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
- Konu Sahibi cocukoloji
-
Yok canım birşey lazım değil.istersen ince bir ped alabilirsin lekelenme olabiliyor.ama onlar koyuyor pedi de genelde.ben valla 10 dk yattım yatmadım.hemen kalkıp giyindim çıktım
Yok canım ne acısı bir güzel uyuyacaksın:) sonra işlem bitince sana seslenecekler kendini sedyeye ittirmen için.odaya geleceksin.adet sancısı benzeri hafif bir ağrı oluyor.ilk tedavim başka yerdeydi ağrı kesici iğne yapılmıştı hemen.burda herhangi birşey yapılmadı.o gün ağrım oldu biraz ertesi gün geçti zaten.hiç dinlenmedim bile bir sorun olmuyor.endişelenme hiç :)Teşekkür ederim :) Çok acı veriyor mu işlem? Sonrasında nelere dikkat etmeliyiz?
Yok canım ne acısı bir güzel uyuyacaksın:) sonra işlem bitince sana seslenecekler kendini sedyeye ittirmen için.odaya geleceksin.adet sancısı benzeri hafif bir ağrı oluyor.ilk tedavim başka yerdeydi ağrı kesici iğne yapılmıştı hemen.burda herhangi birşey yapılmadı.o gün ağrım oldu biraz ertesi gün geçti zaten.hiç dinlenmedim bile bir sorun olmuyor.endişelenme hiç :)
Rica ederim canım.güzel haberler vermen dileğiyle:) geçmiş olsun şimdiden.Çok teşekkür ederim yardımınız için :)
Amin canım inşallah bu süreçteki herkesin yüzü güler en kısa zamandaİnsan tedaviye başlayacağı zaman 4 gözle bekliyorve o zaman da gelmek bilmiyor hadi bakalım hayırlısı ile başlasın hayırlı haberler alalım cnm allah yardımcımiz olsun hepimizin
Biz görüşme yaptık ve bi ay vitamin kullanın dedi aslında eşimin değerleri çok güzel benim amh sonucumda güzel ama biz böyle ilerliyoruz dedi o yüzden 1ay vitamin kullanıp ertesi adetle başlayacağız dedi doktorum ama benim eşim asker 40 gün göreve gidecek o yüzden o görevdeyken kullanmaya başlamayacak bende Şubat ayında vitamin kullanıp Mart ayında tedaviye başlayacağız sana dondurulmuş embriyo transfer edeceğim dedi Nisa’nda transfer olacak yaniSiz hangi aşamadasınız??
Kusura bakma yanlış anlamışım Rabbim gönlündekileri yaşatsın inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın pgd ne onu bilmiyorum benAmin inşallah. Zaten beşinci güne üç embriyo geldi ve pgd için biyopsi alınıp donduruldular
Ben bahçeci tüp bebekteyim en heyecanlı an transfer sonrası siz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuzBu topigi heyecanla takip ediyorum.
Adeti mi bekliyorum dra gitmek için ama sanki günler gecmiyo gibi..
Merak ediyorum tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptiriyosunuz..
Ben Malatya Doğu fertildeyimBu topigi heyecanla takip ediyorum.
Adeti mi bekliyorum dra gitmek için ama sanki günler gecmiyo gibi..
Merak ediyorum tedavilerinizi hangi merkezlerde yaptiriyosunuz..
Istanbuldayim bana yakin oldugu icin Emsey hastanesi nesrin baştuğ hanımla görüşmeye gidicem adet olduğum zaman..telefonla gorustum inşallah memnun kalırım hakkında olumlu yorumlar okudum gerci..Ben bahçeci tüp bebekteyim en heyecanlı an transfer sonrası siz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz
Inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır..Daha tedavi aşamasına geçmedim hakkımızda hayırlısı olsunBen Malatya Doğu fertildeyim
Amin ben de Cumartesi transfer için gideceğim inşallahInşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır..Daha tedavi aşamasına geçmedim hakkımızda hayırlısı olsun
Rica ederim:)Kusura bakma yanlış anlamışım Rabbim gönlündekileri yaşatsın inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın pgd ne onu bilmiyorum ben
Neden pgt yapılacak size merak ettim inşallah sağlıkla gelirler kaç tane yolladınızRica ederim:)
Pgd transfer öncesi embriyonun genetik olarak test edilmesi ve ona göre sağlıklı embriyo transferi demek oluyor.
3 tanesi gidebildi. Öncesi üç kaybım var bir de yaşım 35 doktorum gerekli değil demişti ancak ben istedimNeden pgt yapılacak size merak ettim inşallah sağlıkla gelirler kaç tane yolladınız
Cnm vitaminlerini paylaşırmsn cnm çok merak ediorum, neden dondurulmuşu cnm tercih etti?Biz görüşme yaptık ve bi ay vitamin kullanın dedi aslında eşimin değerleri çok güzel benim amh sonucumda güzel ama biz böyle ilerliyoruz dedi o yüzden 1ay vitamin kullanıp ertesi adetle başlayacağız dedi doktorum ama benim eşim asker 40 gün göreve gidecek o yüzden o görevdeyken kullanmaya başlamayacak bende Şubat ayında vitamin kullanıp Mart ayında tedaviye başlayacağız sana dondurulmuş embriyo transfer edeceğim dedi Nisa’nda transfer olacak yani
Kromozon analizi yaptırmışmıydınız? Ngs mi yapılacak? İnşallah onlarda sağlıklı gelir eğerki sorununuz yoksa öyle umut ediyorum nerde tedavi oluyorsunuz3 tanesi gidebildi. Öncesi üç kaybım var bir de yaşım 35 doktorum gerekli değil demişti ancak ben istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?