2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kızlar
5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm
Az önce kan vermiştim
4.4 çıktı biliyorum çok erken yaptım ama Ümit var mı nolur bişş söyleyin
Canım benim 6 gün çok erken Allahın izniyle yükselir inşallah burda 8-9 gün değeri 20-30 olan çok arkadaş vardı sakın stres yapma. Hayırlı sonuçlar al inşallah.

Benim eşim de azosperm. Çokça spermiogram yaptırdık, sıfır çıkan da oldu 50 tane çıkan da. Laboratuvarlar seçimi çok önemli. İnşaallah siz de güzel sonuç alırsınız.
kızlar merhaba,cogunuz transtransfer olmussunuz allah guzel haber almayi nasip etsin heminize.benim 2 denemem 3 hafta sonra olacak amh dusuk bende biraz 1.34 yas 30 esimdede azosperm yani duurm vahim.insallah hamis olursinuzda dua edersiniz bana

Kızlar perşembe transferim iptal oldu. Orta derece ohss oldum, çok rahatsızım. Embriyolarım donduruldu elhamdulillah iyi ki böyle imkanlar var. Transfer olan, bekleyen herkesten güzel haberler bekliyorum❤️

Kızlar perşembe transferim iptal oldu. Orta derece ohss oldum, çok rahatsızım. Embriyolarım donduruldu elhamdulillah iyi ki böyle imkanlar var. Transfer olan, bekleyen herkesten güzel haberler bekliyorum❤️
Geçmiş olsun kuzum geç olsun da güç olmasın sen şimdi kendine çok iyi bak gelecek aya güzelce dinlenmiş gir sonra da buz bebişlerini al ısıt :anneadayı:hepimizin hakkında hayırlısı cnm:dua::dua::KK200::anneadayı:

Canım bi arkadaşın 8.gün değeri 12di sonra 30 sonra 150 olarak ilerledi şimdi 10.haftalarında çok erken yapmışsın o yüzden stres yapma hem bak 4.4 çıkmış demekki yükselme başlamış 6.gün 1 çıkıp 12.gün pozitif alan var sıkıntı yapma bebeğin seninle hcg çok hızlı ilerleyen hormon benim 159 olan degerim 2 gün sonra 488 oldü mesela belki senin 10.günün 100lerde çıkacak moralini bozup bebişi sıkma annesi :anne::anne::anneadayı:
Kızlar
5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm
Az önce kan vermiştim
4.4 çıktı biliyorum çok erken yaptım ama Ümit var mı nolur bişş söyleyin

Canım bi arkadaşın 8.gün değeri 12di sonra 30 sonra 150 olarak ilerledi şimdi 10.haftalarında çok erken yapmışsın o yüzden stres yapma hem bak 4.4 çıkmış demekki yükselme başlamış 6.gün 1 çıkıp 12.gün pozitif alan var sıkıntı yapma bebeğin seninle hcg çok hızlı ilerleyen hormon benim 159 olan degerim 2 gün sonra 488 oldü mesela belki senin 10.günün 100lerde çıkacak moralini bozup bebişi sıkma annesi :anne::anne::anneadayı:

İnş dediğin gibidir canım benim
İnan dünyalar benim olacak eşimin olacak
Hiç yaşamadığımız bi duyguyu yaşamış olucaz
Nolur Allah’ım artmaya devam etsin

Cnm hayırlısı ile o saat dakkada gelir zaman su gbi geçio, güsel haberlerle gel cnm..

Nihan senin bugün beşinci gün değil mi senin transferde benimle beraber Pazartesi değişilmiydi tebrik ettim cesaretini :eğlence::eğlence::halay::halay:

Yok canım benim paZar oldu transferim
Eşim çok tez canlı bana kalsa bi kaç gün daha beklerdim
Artmaya başlarsa eşim sabah öğle akşam kan verdirir :)))
Şaka bi yana o kadar açız bu duyguya
Allah’ım hayırlısıyla nasip eder inş

Yok canım benim paZar oldu transferim
Eşim çok tez canlı bana kalsa bi kaç gün daha beklerdim
Artmaya başlarsa eşim sabah öğle akşam kan verdirir :)))
Şaka bi yana o kadar açız bu duyguya
Allah’ım hayırlısıyla nasip eder inş
inşallah inşallah inşallah olsun da kan verin bu ara bir rakam Pazartesi tekrarlayacaksın önemli olan o beta hcg birden bire artan bir değer hayırlısı olsun darısı bana da olsun inşallah benimde pozitif olur bu sefer

Bari aynı saatte ver gün dönsün sonra artmadı diye sıkıntı yapma bu arada ani bir artış görebilirsiniz

Artışın her türlüsüne razıyım yeterki bebeğim benimle olsun sağlıkla
Akşam gideriz yine canım
Yine de kendimizi en kötü ihtimale hazırlıyoruz

Back
X