2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kaçıncı denemeydi peki senin öyle düşünme çünkü kasık agrın olmamada üzülürdün olmadı diyye

2.denemem bu
Ama çok yıprandım maddi manevi
Şimdi herkes tüm yakınlarım her gün arıyo
Naptın nasılsın diye
Yani herkes güzel bi haber bekliyor
Artık onları da mutlu etmek istiyorum
Dün babamın Doğum günüydü
Kutlayamadım
Geçte olsa torun haberiyle kutlamak istedim
İnş Allah’ım nasip eder
Senin kaçıncı deneme
Belirtin var mı test yaptın mı

2.denemem bu
Naptın nasılsın diye
Kutlayamadım
İnş Allah’ım nasip eder
Senin kaçıncı deneme
Benim çok denemem oldu test yapmayacağım daha önce iki transferde pozitif çıktı 600 gören değerler kimyasal oldu Sevinç’im hep içim de kaldı.bu sefer yapmayacağım tutmayanlar ile tuTanların belirtileri hep aynı oldu adet belirtisi gibi o yüzden belirtim var mı emin değilim

Benim çok denemem oldu test yapmayacağım daha önce iki transferde pozitif çıktı 600 gören değerler kimyasal oldu Sevinç’im hep içim de kaldı.bu sefer yapmayacağım tutmayanlar ile tuTanların belirtileri hep aynı oldu adet belirtisi gibi o yüzden belirtim var mı emin değilim

Anladım canım inş olur bu sefer kucağına alana kadar sağlıklı bi şekilde devam eder
Ben daha hiç pozitifi göremedim hem de hiç
Hiç hamile kalamadım
Yarım yamalakta olsa sevinemedim
İnş bu sefer yüzümüz güler

Anladım canım inş olur bu sefer kucağına alana kadar sağlıklı bi şekilde devam eder
Ben daha hiç pozitifi göremedim hem de hiç
Hiç hamile kalamadım
Yarım yamalakta olsa sevinemedim
İnş bu sefer yüzümüz güler
İnşallah canım ama hiç merak etme birinci negatif olunca ikincisi pozitif olan çok fazla insan var ikinci transferin şansı daha yüksek

2.denemem bu
Naptın nasılsın diye
Kutlayamadım
İnş Allah’ım nasip eder
Senin kaçıncı deneme

Bnle aynıyız desene bnimde dün yapıldı, bgn bütün gün işteyim zaten tutacagı varsa tutuo, yoksa 12günde yatsan tutmuo, rabbm hepimize saglıkla nasip etsin...
kiZlar bebde tup bebek dusunuyorum ama bana rapor cikmaz benim ikinci cocuk olacak insallah epeydir olmuyor sebebsiz hangi sehirlerde fiyat nedi acaba benim bulundugum sehirde yok buda bir sikinti benim icin calisiyorumda

Dondurulmuş transfer olacğaımda transfer ortalama kaç gün sürüyor acaba hanımlar? Regl oldum pazartesi büyük ihtimal doktora gideceğim.

Dondurulmuş transfer olacğaımda transfer ortalama kaç gün sürüyor acaba hanımlar? Regl oldum pazartesi büyük ihtimal doktora gideceğim.
Cnm transfer ortalama 15-18gün arası sürer bnm en son donmuşum toplam 17.gn transfer olmştm, ama rahin kalınlıgı ile ilgili rahim n zmn hazır olursa ozmn transferin olur hayırla ugurla gelsin cnm

Cnm transfer ortalama 15-18gün arası sürer bnm en son donmuşum toplam 17.gn transfer olmştm, ama rahin kalınlıgı ile ilgili rahim n zmn hazır olursa ozmn transferin olur hayırla ugurla gelsin cnm
Çok teşekkür ederim cevabınız için umarım herkes hayırlı sonuçları alır :KK60:

Bnle aynıyız desene bnimde dün yapıldı, bgn bütün gün işteyim zaten tutacagı varsa tutuo, yoksa 12günde yatsan tutmuo, rabbm hepimize saglıkla nasip etsin...

Öyle tabi, Rabbim ol desin yeter ki.
Allahım isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hayırlı ugurlu olsun cnmm...

Yaa ne güzel
Dayanamayıp bende kan verdim az önce 1 saate çıkar
İnş az çok Benim de çıkmıştır
Benim 6.günüm

Kızlar
5.gün embriyosu ve bugün 6.günüm
Az önce kan vermiştim
4.4 çıktı biliyorum çok erken yaptım ama Ümit var mı nolur bişş söyleyin

Back
X