- Konu Sahibi cocukoloji
-
bizimde hic olmadi esimde sikinti yok cok şükür fakat benim yumurtalık rezervim az oldugu icin direk tup dediler girdik bi yola bakalim rabbim utandirmasin kimseyiBenim hic olmadi canm esimin sperm sayisi yetersiz yerinde hareket yuzde 16 ileri hareket 0
Amin canm... yas kac senin insallah tutar esinde sknti olmamasi cok guzel... rabbim nasip etsin hepimizebizimde hic olmadi esimde sikinti yok cok şükür fakat benim yumurtalık rezervim az oldugu icin direk tup dediler girdik bi yola bakalim rabbim utandirmasin kimseyi
insallah hepimizin tutar canim 25 yasindayim canım senAmin canm... yas kac senin insallah tutar esinde sknti olmamasi cok guzel... rabbim nasip etsin hepimize
Bende 24 yasndayim :)insallah hepimizin tutar canim 25 yasindayim canım sen
Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz[/QUO
Var gibi canmKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Canım var gibi. Kandan da baktır bence. Kesin belli olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Topigimizin ilk bebişe olacak inşallahKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Aa oyle mi :)) eger varsa insallah ayagim ugurlu geliir :)Canım var gibi. Kandan da baktır bence. Kesin belli olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz. Topigimizin ilk bebişe olacak inşallah
Evet canım bir çoğumuz transferini oldu bekliyor.Aa oyle mi :)) eger varsa insallah ayagim ugurlu geliir :)
Ayy hadi insallah :))Evet canım bir çoğumuz transferini oldu bekliyor.İlk haber senden geldi. Yolu sen açtın. Darısı bize artık inşallah
İnşallah var bence çok erken Ama benimde transfer Pazartesi oldu belirtin var mı hiçAa oyle mi :)) eger varsa insallah ayagim ugurlu geliir :)
Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
İnşallah var bence çok erken Ama benimde transfer Pazartesi oldu belirtin var mı hiç
Benim 7 ocakta oldu . Varmi benim gibi olan
Nihna78 senin var mı peki sen de yaz var iseCanım 6 Ocak’ta oldu Benim de
Hemen hemen aynı sayılır
Bi belirtin var mı
Cnmm gözünaydın gayet net var cnm hadiii gelsinnnnn hamişlerrrrrrKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Nihna78 senin var mı peki sen de yaz var ise
Kaçıncı denemeydi peki senin öyle düşünme çünkü kasık agrın olmamada üzülürdün olmadı diyyeMalesef hiç belirtim yok
Sadece 2 gündür ara ara kasık ağrısı giriyor
Adetten önce olurdu
Bu seferde olmadı diye içim içimi yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?