- Konu Sahibi cocukoloji
-
Benimde 2. Gunum bugun keske hemen zaman gecse ve test gunum gelseKızlar ne durumdasınız? Kaçıncı gününüzdesiniz? Bnm 2.günüm hç bi belirti yok...
Kabinci gün test yapıcazEvet canım ilk tedavim benimde 3.gün
Merhaba Geçmiş olsun. Benimde Pazartesi opu işlemim var çok heyecanlıyım nasıl geçti sizinki
Bana 20 sinde dedi 10 gün yapıyorKabinci gün test yapıcaz
Benim hiç ağrım olmadı ertesi günlerde o gün 3 4 saat kadar ağrım oldu gece yatarken bile rahat yattım kaç yumurta toplandığına bağlı birazdaMerhaba :) İyi geçti çok şükür. Korkulacak, tedirgin olacak hiçbir şey yok, emin olun. İşlemden sonra 1-2 gün ağrı oluyor, onun için de ağrı kesici kullanıyoruz zaten.İnşallah sizin de kolay geçer, şimdiden geçmiş olsun.
Akşam gideriz heralde 7-8 gibi
İnş güzel olur
Sen tam günün de mi yapacaksın[/QUOT
@Nihna78 gittiniz mi hastaneye
İnşallah inşallah hadi n olursun ımut ol bana mutluluk ol dualarım seninleCanım birazdan gidecez
HaZırlanıyoruz
Dua edin
İnşallah inşallah hadi n olursun ımut ol bana mutluluk ol dualarım seninle
Benim hiç ağrım olmadı ertesi günlerde o gün 3 4 saat kadar ağrım oldu gece yatarken bile rahat yattım kaç yumurta toplandığına bağlı birazda
Kizzz bismillah dur bu ne aceleKızlar ne durumdasınız? Kaçıncı gününüzdesiniz? Bnm 2.günüm hç bi belirti yok...
Musmutlu haberlerle gel inşallah sevinç gözyaşları dökesinnCanım birazdan gidecez
HaZırlanıyoruz
Dua edin
Ayyy bnde n bilim, can sıkıntısından ne dedigimi bilmiorm bütün gündür gezmelerdeyimmm rabbimmm hepimize tezzz zamandaaaa güsel haberlerrr nasip etsin...Kizzz bismillah dur bu ne acelebelirti arama belirti olmayıp tutan çok hoş belirti olsada şimdi çok erken haydi güzel haberler gelsin inşallah cnm
Cnm test yapmayamı gdiosun???Canım birazdan gidecez
HaZırlanıyoruz
Dua edin
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canımCanım birazdan gidecez
HaZırlanıyoruz
Dua edin
Cnm test yapmayamı gdiosun???
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Bende gaz olmadı yoğun bi bacak ağrısı oldu kasıklarım ve bacaklarım acayip ağrıdı bide mide bulantısı onun dışında bugün iyi geçirdimKizlar trensfer sonrasi 2. Gunum asiri gaz ve karnimda ara ara sizi var sanki neden olur acaba bilgisi olan varmi
Musmutlu haberlerle gel inşallah sevinç gözyaşları dökesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?