- Konu Sahibi cocukoloji
-
Evde baktigimizda olumlu yada olumsuz aslinda cok etkilemiycek cunki evdeki erken gebelik testlerinin yanilma payi var onu bilerek yapicam ayy ama bikac gundaha sabretmem lazim sanirim
Bende Salı günü bakacağım 8 gün sanırım
Amin hepimize hayırlı olsun inşallah. Sende tedavide mutlu sona ulaşırsın inşallahMerhaba, hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de şubat ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşıcam muhtemelen. Kadın doğum doktoru bir arkadaşım Memorial ve Amerikan Hastanesi ekibini önerdi. Konuya çok yabancı olduğum için tüp bebek aşamaları konusunda oldukça tedirginim. Şehir dışından git- gel yapıcaz.. hepimiz için hayırlısı olsun.
Amin teşekkür ederimAmin hepimize hayırlı olsun inşallah. Sende tedavide mutlu sona ulaşırsın inşallah
Diyarbakirda olan varmi arkadaşlar?
Canim sanki bana bozuk gibi geldi tekrar dene istersenTest yaptım arkadaşlar 7 gün ama test bozuk mu çizgi var mı hiç bişey anlamadım ki ben
Bozuk gibi canım. Yada yeterince beklememişsin. Son hali de böyle mi suanTest yaptım arkadaşlar 7 gün ama test bozuk mu çizgi var mı hiç bişey anlamadım ki ben
BozukSon halleri de bunlar
Cnm transferin ertesi günü normal hayata dönebilirsin dedi hemşire, rahime kan gitmesi lazım dedi bnm 3.günüm ama hiç dinlenmedim, 12gün yataktan hiç çıkmayanları biliorm negatif alan tutucaksa her türlü tutuo..Hanımlar transferinin 4.gününde olanlar neler yapıyorsunuz evde günlük işlerinizi yapmaya başladınız mı temizlik yemek v.s yoksa dinlenmeye devam mı? Benim 3.gün embriyosu yerleştirildi oda 5.gün tutunuyo diye duydum o yüzden hala kendimi geri çekiyorum işlerden
Canım idrarı çok damlatmişsin başkasını yap hadi gözümüz şenlensin çift çizgiyle inşallahTest yaptım arkadaşlar 7 gün ama test bozuk mu çizgi var mı hiç bişey anlamadım ki ben
Sürekli kalkıp evin içinde geziyorum ama bişey yapmıyorum sadece öyle dediğin gibi yataktan cıkmamazlık yapmıyorum canımCnm transferin ertesi günü normal hayata dönebilirsin dedi hemşire, rahime kan gitmesi lazım dedi bnm 3.günüm ama hiç dinlenmedim, 12gün yataktan hiç çıkmayanları biliorm negatif alan tutucaksa her türlü tutuo..
Güsel haberler alalım hepimizin yüzü gülsünnnnSürekli kalkıp evin içinde geziyorum ama bişey yapmıyorum sadece öyle dediğin gibi yataktan cıkmamazlık yapmıyorum canım
Canim kacinci gundu senin ¿Bir daha yapamam zaten eşim buna zor izin verdi neyse yarın kan testi yapacağım ona göre görecegiz
hayirli olsun cnm ama anlayamadim ayni donemde nasil 2 tane farkli gunlerde transfer yapiliyor 2 gun araylaMerhabalar herkese 10 ocak perşembe günü ve 12 ocak cumartesi günü transferim gerçekleşti ilki 3.gün diğeri 5. gün embriyo suydu. Transfer olduğu günden beri kasıklarım ağrıyor benim test günüm de 23 Ocak beklemedeyim. Bu arada 6 yaşında bir kızım var normal yolla olmuştu ama ikinci 3 yıl denemenize ragmen olmadı sebepsiz dendi yaşım 37 tüp bebeğe karar verdik ilk denememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?