- Konu Sahibi cocukoloji
-
Teşekkür ederim hepimizin hayırlı olur inşallah Ardışık transfer yapıldı 3.gün ebriyosunu riske atmamak için iki gün sonrada 5.gün embriyosu transfer edildi. Başka dondurulmuşum da kalmadı hayırlısı Allahtanhayirli olsun cnm ama anlayamadim ayni donemde nasil 2 tane farkli gunlerde transfer yapiliyor 2 gun arayla
7 gün benim ama bayağı açıldı renk çizgi de gözüküyorCanim kacinci gundu senin ¿
Hayırlı olsun, hangi merkezde yaptırdınız?Teşekkür ederim hepimizin hayırlı olur inşallah Ardışık transfer yapıldı 3.gün ebriyosunu riske atmamak için iki gün sonrada 5.gün embriyosu transfer edildi. Başka dondurulmuşum da kalmadı hayırlısı Allahtan
Valla ben mutfakta çay koydum bisiler yaptım yavas yavas.ispanak bile doğradım biraz:)) bugun.Sürekli kalkıp evin içinde geziyorum ama bişey yapmıyorum sadece öyle dediğin gibi yataktan cıkmamazlık yapmıyorum canım
Teşekkür ederim Bahçeci Fulya da Güvenç Bey yaptı tedavimi siz hangi merkezdesiniz?Hayırlı olsun, hangi merkezde yaptırdınız?
Cok sukur gozun aydin bende orada baslayacagim ilk denemem gecen hafta olumsuz sonuclandi hakan coksuer de buyuk talihsizlikti oraya gitmemiz rezil bir yer ve umut taciri bir doktor tek derdi para ...Ben Diyarbakır Bahçeci’de tedavi oldum. Şu anda da gebeyim çok şükür.
Ben henüz başlamadım, nasipse şubat ayı başında Amerikan veya memorial da düşünüyoruz.Teşekkür ederim Bahçeci Fulya da Güvenç Bey yaptı tedavimi siz hangi merkezdesiniz?
Canim kan testini bekle derim 9. Gun 7 test yaptim dayanamadim hepsi cift çizgiydi ama sonuç negatif oldu sabirla bekle ve guzel sonuclar al insallah rabbim bu yolda hicbirimizin umudunu bosa cikarmasin daha yeni tecrube ettim allah yardimcimiz olsunSon halleri de bunlar
Bende ayaklandım bugün hafif bi temizlik yaptım :)Valla ben mutfakta çay koydum bisiler yaptım yavas yavas.ispanak bile doğradım biraz:)) bugun.
Arzuarmi daha yenimi tedavi oldun zeki akkummu doktorunBen Diyarbakır Bahçeci’de tedavi oldum. Şu anda da gebeyim çok şükür.
Kacinci gun canim kacinci gunde kalkdin yani birde ilk transfer gunu sayilmiyormus ama pek anlayamadim onuda cok ilginc ama o gun baslamiyormu rahimdeki macerasinaBende ayaklandım bugün hafif bi temizlik yaptım :)
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum transferin 4. günü bugün kasıklarım ilk günden beri ağrıyor genelde ara ara ağırırmış vajinal jelin yan etkisi falan olabilir mi sizde böyle bir durum var mı
Banada transfer günü sayılmıyor dendi perşembe günü oldu transferim bugün 4.gunum genelde evde hiç iş yapmadım bugün biraz temizlik yaptım yorulunca bıraktımKacinci gun canim kacinci gunde kalkdin yani birde ilk transfer gunu sayilmiyormus ama pek anlayamadim onuda cok ilginc ama o gun baslamiyormu rahimdeki macerasina
Hayırlı olsun se in transferin de inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber... Benim adet tarihim 20 Ocak test tarihim 23 Ocak test yapamadan adet olur muyum acaba diye korkuyorumArkadaşım benimde transferimin dördüncü günü. Senin gibi benimde ader olucakmışım gibi ağrılarım var ki ben piskolojimi alt ederek sanırım adet olucam dye düşünmeye başladım. Sen öyle düşünme çünkü genelde iğnelerden dolayı deniliyor birde transfeer günü hemşireler böyle olması normal demişti
Merhaba canım transferden sonraki 2 gün çok şiddetli kasık ve bacak ağrım oldu oturup yatamıyordum bile ama bunlar hep ilaçların yan etkisi herhangi bir belirti değilArkadaşlar bir şey sormak istiyorum transferin 4. günü bugün kasıklarım ilk günden beri ağrıyor genelde ara ara ağırırmış vajinal jelin yan etkisi falan olabilir mi sizde böyle bir durum var mı
Hayırlı olsun se in transferin de inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber... Benim adet tarihim 20 Ocak test tarihim 23 Ocak test yapamadan adet olur muyum acaba diye korkuyorum
Bekleyeceğiz yapacak bi şey yok Hakkımızda hayırlısı olsun.. Hangi merkezde tedavi gördünüzİnşAllah cümlemiz güzel sonuçlar alırız. Herkes sanırım böyle düşünüyor, benimde adet tarihim 22 ocak, test tarihimde 22 ocak.. bende senin gibi düşünüyorum, akrabamın başından geçmiş dediğime göre ilaçları bırakmadan zaten olunmuyor dedi ama bilemiyorum. Bende senin gibi düşünüp duruyorum
Bekleyeceğiz yapacak bi şey yok Hakkımızda hayırlısı olsun.. Hangi merkezde tedavi gördünüz
Bahçeci Fulya da oldu benim deAminn, hayırlısı tatlım. Ben istanbul medicalpark, sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?