2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

İnşAllah cümle isteyen arkadaşlarım içleri sıra bende güzel haberler alırız. Bazen test yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Test günüm 22 ocak. Hem doğum günüm, hem adet günüm..
6.gün embriyosunun test günü nasıl 22 ocak oluyo ya.sasirdim.bide o 6 değil 5tir :)

Ikimiz aynı gün transfer olduysak ve seninki 6.gün embriyosu ise test günün 22 olamaz canim.16gun cokndegilmi.benim 3.gün 22si transfer gunum

Valla film.izliyorum hep sıkıldım ama.3.gün embriyosu benim.hep yattın mi.ben evde yine biraz is yaptım hafif salata felan
Ben yattim simdilik oyle geciriyorum ama yarin 3. Gun olucak 4. Gunde artik bende evde dolasirim cok ama cok sıkıldım 2 gunde yatmaktan Allah hep yatmak zorunda olanlara sabir versin

Ikimiz aynı gün transfer olduysak ve seninki 6.gün embriyosu ise test günün 22 olamaz canim.16gun cokndegilmi.benim 3.gün 22si transfer gunum

Tatlım 10 transfer günümdü işte.. 12 gün sonra sonucu öğrenmiş oluyoruz nasipse 22 ocak yani. Yani doktorumun ayarladığı ve istediği tarih o bilemiyorum artık. Dediğim gibi 5.güne 3 tane gitti ama doktorum 6.güne gitmesini istedi ve geriye 1 embriyom kaldı

Bende senin gibi evde bakayım diyorumda sonra vazgeçiyorum en iyisi kanda bakmak diyorum sonra karar veremedim bi.
Evde baktigimizda olumlu yada olumsuz aslinda cok etkilemiycek cunki evdeki erken gebelik testlerinin yanilma payi var onu bilerek yapicam ayy ama bikac gundaha sabretmem lazim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…