- Konu Sahibi cocukoloji
-
Senin kacinci gun embriyoEvet ben yatiyorum ilk 3 gun dr oyle dedi sonrasi normal hayata donebilirsin dedi ama ben yinede isden de izin aldim :)
6.gün embriyosunun test günü nasıl 22 ocak oluyo ya.sasirdim.bide o 6 değil 5tir :)İnşAllah cümle isteyen arkadaşlarım içleri sıra bende güzel haberler alırız. Bazen test yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Test günüm 22 ocak. Hem doğum günüm, hem adet günüm..
6.gün embriyosunun test günü nasıl 22 ocak oluyo ya.sasirdim.bide o 6 değil 5tir :)
Ikimiz aynı gün transfer olduysak ve seninki 6.gün embriyosu ise test günün 22 olamaz canim.16gun cokndegilmi.benim 3.gün 22si transfer gunumAmiiinnnnn. Cümlemize inşAllah, Bazen yürüyorum, bazen yatıyorum, bazen kahvaltı hazırlıyorum :) kendimi kasmadan ani hareket yapmadan yavaş yavaş. Sanki hasta olucakmısım gibi ağrım var, senin ne zaman test günün arkadasım
Ben yattim simdilik oyle geciriyorum ama yarin 3. Gun olucak 4. Gunde artik bende evde dolasirim cok ama cok sıkıldım 2 gunde yatmaktan Allah hep yatmak zorunda olanlara sabir versinValla film.izliyorum hep sıkıldım ama.3.gün embriyosu benim.hep yattın mi.ben evde yine biraz is yaptım hafif salata felan
12 gün geçmis oluyorIkimiz aynı gün transfer olduysak ve seninki 6.gün embriyosu ise test günün 22 olamaz canim.16gun cokndegilmi.benim 3.gün 22si transfer gunum
Amin cook zor.transfer gününü saymıyormuşuz birincingun diyeBen yattim simdilik oyle geciriyorum ama yarin 3. Gun olucak 4. Gunde artik bende evde dolasirim cok ama cok sıkıldım 2 gunde yatmaktan Allah hep yatmak zorunda olanlara sabir versin
Ikimiz aynı gün transfer olduysak ve seninki 6.gün embriyosu ise test günün 22 olamaz canim.16gun cokndegilmi.benim 3.gün 22si transfer gunum
Benim 5. Gun dondurulmus embriyo 3. Denemem bu ilk basarili 2. Başarısız olduSenin kacinci gun embriyo
Himm maşallah canimTatlım 3tane 5.güne gitti. Doktorum 6.güne gitmesini istedi ve 6.gün aradıklarında 1 tane embriyom kaldı ve onuda dondurdular o yüzden 6.gün embriyosu.
Yaa o zaman benim bugun 1. GunumAmin cook zor.transfer gününü saymıyormuşuz birincingun diye
suan sadece 1 aydir vitamin ve biosterona 1200 odedim 6 kutu canim cagirilana kadar bunlara devam edicem daha ne kadar kullanirim bilmiyorumCanm ilaclara ne kadar ucret odedin solermisin... sormayi untmusum sana
O zaman bugun sizin kacinci gun yani 5 mi olduİnşAllah cümle isteyen arkadaşlarım içleri sıra bende güzel haberler alırız. Bazen test yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Test günüm 22 ocak. Hem doğum günüm, hem adet günüm..
O zaman bugun sizin kacinci gun yani 5 mi oldu
Himm maşallah canim
Bende bekleyemem 6 gun hemen evde sonrada kanda baktiririm sanirimHakkımızda hayırlısı olsun ya, zaten 22 ocağa kadar dayanamam herhalde
Bende bekleyemem 6 gun hemen evde sonrada kanda baktiririm sanirim
Evde baktigimizda olumlu yada olumsuz aslinda cok etkilemiycek cunki evdeki erken gebelik testlerinin yanilma payi var onu bilerek yapicam ayy ama bikac gundaha sabretmem lazim sanirimBende senin gibi evde bakayım diyorumda sonra vazgeçiyorum en iyisi kanda bakmak diyorum sonra karar veremedim bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?