2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Benimde bir tane erken gebelik testim var bugün 9.günüm ama artık yapmak istemiyorum.. ki birde 6.gün embriyosuydu o yüzden negatif olduğunda tamam negatif demiştim.. Üzülme arkadasım daha 8.gün bu testleri yapmamak daha iyi dayanamıyoruz işte.. Nasibimizde ne var ise o

Selam kızlar bugün 9.günüm sabah 5 de idrar testi yaptım malesef tektek çizgi çıktı gittim yattım 9 da kalkıp baktığımda ikinci çizgi çok silik görünüyordu var mı böyle başına gelen

Kızlar günaydın
Hatırlayanlar bilir
Beta yavaş ilerlemişti en son 3.5 e düştü dün
Ben hala adet olamadım
Siyah tortu geliyo
Bu jelin kalıntısı mı acaba
Aranızda benim gibi olan var mı
Ne zaman adet oldunuz
Adet düzenim bozulacak diye korkuyorum

Canım belki daha değer düşük olduğu için test öyle çıkmıştır. 12. Günü bekle derim... İnşallah güzel haberler alırsın

Günaydın canım... jelin kalıntısı değildir diye düşünüyorum. Kullandığımız ilaçlar sebebiyle adet gecikmesi olabiliyormuş muhtemelen ondandır. Üstüne stres de var...

Canım 6. gün erken değil mi test e inanmak icin. Ben 9. gün bu sabah idrar yaptım negatif.kocaman negativ. Silik bile değil

Canım benim de 9.gün normal test yaptım negatif.cok üzüldüm. Ama umudum 12.güne bide.

Canım ben az önce yaptım idrar testi 9. günüm benim de negatif kocaman tek çizgi. Umutlanmaya devam etsem mi kan testine kadar bilmiom((

Canım benim de 9.gün normal test yaptım negatif.cok üzüldüm. Ama umudum 12.güne bide.
Cnm bn artık bu testlere güvenmiorm çnkü bundan önceki tedavimde 7.gün yaptım erken gebelik testi ve silik çizgi çıktı çok ama çokk umutlanmıştım ama kan testi günü kocaman bir sıfır şokk olmştmm o yüzden bu testler çok degişken

Yokkk üzülmüorm çnkü geçen tedavimde ikinci çizgi çıkmıştı ve kan testi günü sıfır çıkınca şokkk yaşamıştm 12.gün o yzdn öyle olmasındansa bu daha iyi çıkmasın bişe

Kızlar bakın bu benim geçen tedavilerimin 11.günü erken gebelik testim bakın ne kdr silik görünmüo bile o yüzden biz erken yapanlar üzülmeyin bakın foto atıorm pozitif almştm kan testinde bunda

Eklentiler

• 962D274A-B5FA-421A-9386-7B4FE865BE64.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Kızlar bakın bu benim geçen tedavilerimin 11.günü erken gebelik testim bakın ne kdr silik görünmüo bile o yüzden biz erken yapanlar üzülmeyin bakın foto atıorm pozitif almştm kan testinde bunda
Canım önceki tedavi taze transfer ise çatlama iğnesinin etkisidir muhtemelen Rabbim bu defa kanda güzel değer almani sonra sağlıkla kucaklamani nasip etsin inşallah Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba kızlar
Transfer günü hariç bugün 2. Günüm. Transfer olacağım gön aynı oda da kalan bayan ilk denemeler zaten tutmuyor 2. Yada 3. Denemede anca dedi. Böyle birşey var mı acaba benim ilk denemem

Merhaba kızlar
Transfer günü hariç bugün 2. Günüm. Transfer olacağım gön aynı oda da kalan bayan ilk denemeler zaten tutmuyor 2. Yada 3. Denemede anca dedi. Böyle birşey var mı acaba benim ilk denemem
Aynı şeyi ben de merak ediyorum ama kişiden kişiye ve duruma göre değişkenlik gösteriyor sanırım. Çünkü forum da okuduğum kadarıyla 1. Denemede gebelik yaşayanlar da var. Benim de ilk denemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…