2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Hoşgeldin cnm,ben de yeniyim bu başlıkta diyelim:) benim de 2.tüp bebek transferim iki gün önce oldu.onca olumsuz sonuç almış biri olarak diyebilirim ki,kesinlikle süreç hakkında bşyler düşünme.işte kaç yumurtam oldu,kaçı kaliteli vs. Senin bu süreçte tek düşüneceğin şey ‘herşey yolunda gidecek’ olmalı.

Benimle de paylaşırsan süreci İnan çok mutlu olurum

Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Benimle de paylaşırsan süreci İnan çok mutlu olurum

Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Tabi ki hemen hemen aynı başlayacağız gibi haberleşiriz yarın.hangi hastane senin ben sabah 9da bahçeci fulya

Sabah 9 da randevum var ben burdayım

Genelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Geçmiş olsun önümüze bakalım,sizdeki sorun ne peki? Bizim sebepsiz infertilite

Genelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Bencede çok erken test için sende olumsuz düşünme.belki bebişin seninledir

Umutsuzluğa kapılma arkadaşım nazlı olabilir iyi düşün sonucu iyi olsun.

Canım merhaba bende erken test yaptim ilkinde hemen silik cizgi çıktı zaman gectikce kayboldu. inanamadım tekrar yaptım 2. de sonradan çıktı hala gitmedi. Emin olmadigim icin 12. Gun kandan baktircam. Şunu demeye çalışıyorum 12. Gun olmadan cikmayabilir. Bence o zaman tekrar test yaptır. Umarım pozitif çıkar. Dualarım seninle bu mmübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin

Sizde sorun neydi?

Amiiiin arkadaşım aminnnn. Allah razı olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllah

Günaydın kızlar... Transfer günü hariç 7. Günüm ama regl olacak gibi hissediyorum. Gebelik belirtisi ile regl belirtileri aynı diyorlar bilemedim... ilk gebeligim de böyle olmuştu ama kızım 6 yaşına geldi çok detaylı hatırlamıyom. ... o offf kafam çok karışık

Amiiiin arkadaşım aminnnn. Allah razı olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllah
Cnm testlere hiçççç güvenme, ben geçen tedavimde 7.gün yaptım silik çizgi çıktı hemen, ama 12.gün kanda negatifti hüsran olmuştu bna....

Bak bugün 8.günüm sabah erken gebelik testi yptım çıkmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…