- 5 Şubat 2017
- 174
- 131
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.221
Hoşgeldin cnm,ben de yeniyim bu başlıkta diyelim:) benim de 2.tüp bebek transferim iki gün önce oldu.onca olumsuz sonuç almış biri olarak diyebilirim ki,kesinlikle süreç hakkında bşyler düşünme.işte kaç yumurtam oldu,kaçı kaliteli vs. Senin bu süreçte tek düşüneceğin şey ‘herşey yolunda gidecek’ olmalı.Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. Yarın dr kontrolüm var tahlillerimizi ve hsg filmini göstereceğim. Ve bir aksaklık yoksa Şubat gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. Korkularım çok ilk kez deneyeceğim. Süreçle ilgili bana biraz bilgi verebilirmisiniz. Çok endişeliyim ya olmazsa ya tutmazsa ya yumurtam az olursa diye.
Benimle de paylaşırsan süreci İnan çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Tabi ki hemen hemen aynı başlayacağız gibi haberleşiriz yarın.hangi hastane senin ben sabah 9da bahçeci fulyaBenimle de paylaşırsan süreci İnan çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz
Sabah 9 da randevum var ben burdayımHoşgeldin cnm,ben de yeniyim bu başlıkta diyelim:) benim de 2.tüp bebek transferim iki gün önce oldu.onca olumsuz sonuç almış biri olarak diyebilirim ki,kesinlikle süreç hakkında bşyler düşünme.işte kaç yumurtam oldu,kaçı kaliteli vs. Senin bu süreçte tek düşüneceğin şey ‘herşey yolunda gidecek’ olmalı.
6. Gün test sonucu için erke. Değil mi
Geçmiş olsun önümüze bakalım,sizdeki sorun ne peki? Bizim sebepsiz infertiliteGenelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Bencede çok erken test için sende olumsuz düşünme.belki bebişin seninledirGenelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Geçmiş olsun önümüze bakalım,sizdeki sorun ne peki? Bizim sebepsiz infertilite
Sabah 9 da randevum var ben burdayım
Genelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Umutsuzluğa kapılma arkadaşım nazlı olabilir iyi düşün sonucu iyi olsun.
Tamam tatlım ben de burdayım.herşey yolunda gidecek merak etme:) sürece umutlu başlarsan umutlu devam ederSabah 9 da randevum var ben burdayım
İnşAllah nazlıdıır arkadaşım ama pek sanmıyorum artık, umut bahçeci altunizade oluyor değil mi
Canım merhaba bende erken test yaptim ilkinde hemen silik cizgi çıktı zaman gectikce kayboldu. inanamadım tekrar yaptım 2. de sonradan çıktı hala gitmedi. Emin olmadigim icin 12. Gun kandan baktircam. Şunu demeye çalışıyorum 12. Gun olmadan cikmayabilir. Bence o zaman tekrar test yaptır. Umarım pozitif çıkar. Dualarım seninleGenelde erken deniliyor tabiki, çıkmayanlarda oluyordur illaki.. Ama 5.gün veya 4.gün silik çizgi olup çıkanda oluyor bende artık iyice negatife yordum öyle çıkınca.. olsa bende de silik çıkardı herhalde
Sizde sorun neydi?Hoşgeldin cnm,ben de yeniyim bu başlıkta diyelim:) benim de 2.tüp bebek transferim iki gün önce oldu.onca olumsuz sonuç almış biri olarak diyebilirim ki,kesinlikle süreç hakkında bşyler düşünme.işte kaç yumurtam oldu,kaçı kaliteli vs. Senin bu süreçte tek düşüneceğin şey ‘herşey yolunda gidecek’ olmalı.
Canım merhaba bende erken test yaptim ilkinde hemen silik cizgi çıktı zaman gectikce kayboldu. inanamadım tekrar yaptım 2. de sonradan çıktı hala gitmedi. Emin olmadigim icin 12. Gun kandan baktircam. Şunu demeye çalışıyorum 12. Gun olmadan cikmayabilir. Bence o zaman tekrar test yaptır. Umarım pozitif çıkar. Dualarım seninlebu mmübarek gecede rabbim dualarımızı kabul etsin
Evet
Yaş kaç bu arada
Rabbim hepimizden razı olsun. Amin inşallah ama pozitif düşünelim pozitif olsun.Amiiiin arkadaşım aminnnn. Allah razı olsun, Rabbiö dualarımızı kabul eylesin inşAllah
Bizim sebepsiz infertilite maalesef.en azından sorunun ne olduğunu bilseler ona göre bir çözüm yolu önerecekler ama hep eli boş dönüyoruz,açıklama yok.Sizde sorun neydi?
Cnm testlere hiçççç güvenme, ben geçen tedavimde 7.gün yaptım silik çizgi çıktı hemen, ama 12.gün kanda negatifti hüsran olmuştu bna....Amiiiin arkadaşım aminnnn. Allah razı olsun, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?