2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Canım 28 Aralık 2018 iğnelere başladım. 7 Ocak 2019 da yumurtalar toplandı... Allah kolaylık versin inşallah

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. Yarın dr kontrolüm var tahlillerimizi ve hsg filmini göstereceğim. Ve bir aksaklık yoksa Şubat gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum. Korkularım çok ilk kez deneyeceğim. Süreçle ilgili bana biraz bilgi verebilirmisiniz. Çok endişeliyim ya olmazsa ya tutmazsa ya yumurtam az olursa diye.

Hoşgeldin bende yeni sayılırım senden bir adım öndeyim tahlil gösterme aşamasını geçtim,doktor ekstra yaşım 33 olduğu için amh testi istedi ve eşimden spermiyogram.Hiçbirinde sorun yok yarın regl 2. Günü duruma göre gelsin ilaçlar iğnelerşuan emin ol stresten geberiyorum

Yumurtam az olursa demişsin onun için amh testine bakılıyor yumurta rezervi testi. Yaşın kaç

Arkadaşlar hiç stres, sıkıntı yapmayın.. Bende sizin gibi ilk başladığımda aşırı heycanlı ve korkuluydum.. piskolojik olarak da zor ama geçiyor zamanla benden 13tane toplanmıştı.. 5.güne 3 tane gitti ama doktorum 6.güne gitmesini istedi. 6.günede 1 tane kaldı ve donduruldu. Onuda 10ocakda transfer oldum 6.gün idrarda negatifi aldım. Şimdi biraz zaman geçsin 2.deneme için başlayacağım nasipse

Benimle de paylaşırsan süreci İnan çok mutlu olurum

Hayırlısı olsun inşallah bebeklerimize kavuşuruz

6. Gün test sonucu için erke. Değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…